maanantai 6. elokuuta 2012

Reippahasti ulkoilemassa

Erään kauniina sunnuntai-iltapäivänä sai kissojen ja melkein aikuisen Granny (täti-ihmisen äiti) kyläillessään idean, että viedään kaikki kissat kerralla ulos. Tämä oli idea, jota oltiin jo aiksemminkin pohdittu ja vihdoin oli paikalla kaikki ulkoiluttajat ja kun kerran ilmakin oli kaunis. Tuumasta toimeen, sanoi täti-ihminen ja samatien aloimme pukemaan kissoille valjaita päälle. Börje ja Granny karkasivat ulos ihan ensimmäisinä, melkein aikuinen meni toisena Elli sylissä ja täti-ihminen töpötteli kamera ja Mimmi sylissä viimeisinä muiden perään.

Ulkona Granny yritti pitää rimpuilukohtauksen saanutta Börjeä valjaissa, melkein aikuinen laski Ellin maahan joka sujahti samantien kahden metrin matkan meidän terasille pakoon ja piiloon. Mimmi nuuhkisi ilmaa kerran ja kääntyi takaisin rappukäytävään ja meni odottamaan kotioven eteen sisäänpääsyä.

Sen pitunen se, ehkä 20 sekunttia.

4 kommenttia:

  1. Mä kyllä tähtäsin vähintääkin 5 minuuttiin ja ainakin 2 kuvaan. Luulisi jo tietävän, että mun toiveet on toisarvoiset ;)

    VastaaPoista
  2. Muistuttaa sitä kertaa, kun valjastelin Pepin kanssa kerrostalon pihalla. Seisoimme ensin 20 min sadevesiojassa, kunnes kiiruhdimme peräkärryn alle.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)