torstai 9. elokuuta 2012

Sano Kät, sano Mäx, sano Kätmäx!

Kahden kerroksen väkeä


Kissojen huonekalut. Jos asuisi Ameeriikoissa niin panisi $$$ tiskille ja sanoisi pliiz : Modern Cat-blogi pullistelee kaikkea tyylikästä ja ihanaa kisuille. TAHTOO.

Mutta kun ei asu niin ei saa. Siksipä kompromissinä täti-ihminen päätti hankkia  kotimaisen kiipeilytelineen omille höbönöböilleen.  May I present : Catmax. Pieneen tilaan menevä, horisonttaalisti todella vähän tilaa vievä ja mikä parasta: siinä ei ole tilkkuakaan sitä tekoplyyshiä joka saa täti-ihmisen raivon valtaan ja pelkäämään tulitikkuja  kilometrin säteellä - se kangas tuskin on kovin paloturvallinen. Caxmax on taas teräsputkea, tasot vaneria ja liukuesteet huopaa. Va bene. Eikun kokoamaan. Paitsi jos tahtoo maalata puuosat niin maalaa ne ensin. Meille tuli tollainen aika vaatimation versio, tahtoessaan voi ostaa noita härpäkkeitä puuhun  niin, että puun koko vastaa Silja Linen risteilijää.

Kannattaa taas muistaa ottaa kaikki huushollin kissat mukaan, on niin paljon mukavampaa kun on hyödyttömiä jaloissa pyörijöitä kauheissa kikseissä mukana. Onneksi ne on söpöja niin ei tarvi niille suuttua ;)


"Mikä KIIPEILYPUU? Tää mikään puu ole. Täti on hyvä ja näyttää miten tässä  PUUSSA sitten kiivetään."
Hippa!


Meillä on Elisan toimesta suunitelmissa pari juttua vielä tohon kätmäxiin, niihin palaamme sitten kun se on ajankohtaista. Ja allekirjoittanut tunnustaa, että meillä on vielä yksi toinenkin suunnitelma, kunhan tämä yksi sanoo guudbai, yllättävän kestävä pirulainen se kyllä on...

Meillä on oikeasti yksi näitäkin tarjolla. Tunnustan.7 kommenttia:

 1. Hieno juttu ja varmasti nätimpi kuin meitin syntisen punainen plyysitönötys.
  Mutta mitä se kirjava kissa tekee Mimmin paikalla tuolla ylimmällä tasolla? joku roti se olla pitää.
  Yllättävän usein pitää paikkailla noita raapimapylväiden naru-osioita ahkerien käyttäjien jäljiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan pitää puhuttelun kirjavalle kissalle tänään töitten jälkeen, mutta epäilen että se on tuolla ollut Mimmin luvalla ainakin tällä kertaa.
   Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuon köysiasian kulkua, en ole kuulutkaan mistään että ne kuluisivat kovin nopeasti. Täällä noi ei kyllä edes vielä oikein tajua, että niitä voisi vähän rapsutella...

   Poista
 2. Kehtaako kysyä paljonko tuo yhdistelmä maksoi? Ite aattelin seuraavaksi puuksi hankkia catmaxin, kun kestää pidempään kuin nuo pahvipuut ja mahtuu pieneenkin tilaan, mutta nettisivuilta katsottuna joidenkin yhdistelmien hinnat hirvitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle meidän systeemille tuli hintaa 256 euroa, postin kautta toimitettuna kotiin.
   Runko oli erikoiskokoa eli 10 cm lyhyempi kuin normaalisti, hinta sama kuin normaalilla eli 123 €. Sitten meillä on 2 x iso taso yht. 66 € ja 1 x pieni taso 22 € . Postikuluihin meni sitten näemmä 45 €. Matkahuoltoa yleensä käyttävät, mutten sitä vaihtoehtoa tahtonut vaikka olisi ollut halvempi, kuulemma.

   Poista
 3. Aika hieno. Meil on vain puu-puut ja kirjahylly - jonka päällys just eilen tyhjennettiin kokonaan MULLE! Trololo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whoooooooou, oma kiitorata! Word. Siellä huipulla kannataa sitten laittaa jarrut päälle ajoissa, tätin kisuilla on meinannut matka jatkuu ilmalentona kun ne on sen unohtunut :)

   Poista
 4. Meillä on ahkeria raaputtelijoita ja narujuttua saa jatkuvasti liimailla kasaan, jospa Catmaxilla on laadukkaampaa narua, hintaa ainakin piisalle asti.
  Her Higness Mimmi hallitsijattarena tönöttää tietysti kissakunnan ylimmäisenä

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)