perjantai 10. elokuuta 2012

Party like it's 1999 !!!!

Perjantai-ilta on viikon paras ilta. Silloin voi valvoa myöhään, ottaa lasillisen viiniä, rentoutua ja katsoa vaikka leffaa tai lukea kirjaa. Tai mennä juhlimaan. Toimistorotallahan on viikonloppu vapaata.  Ihanan idyllistä.

Tai sitten näin.

Rynni kauppaan, se on ihan turvoksissa. Kuten nilkkasikin, kun toimistossa on saanut taas istua koko päivän. Kassajonossa seisomisen voi laskea alkuveryttelyksi, koska ruokapussit painaa ainakin tonnin ja bussi lähtee ihan kohta - pane juoksuksi. Hikoile bussissa.

Kotona vastaanottokomitea pyörii jaloissa ja oikeudenmukaisuuden nimissä jokaista on rapsutettava yhtä pitkään. Vaikka joku olisikin tunkenut itsensä ruokakassiin maistelemaan salaattia (Börje).
Laita ruuat jääkaappiin, vaihda kotivaatteet.
Siivoa kissojen vessat ja selitä niille samalla miksi ruoka ei vielä tule. Odottele, kun jokainen on käynyt vuorollaan pisulla kesken siivouksen. Imuroi hiekat lattialta.
Aloita omat kokkaukset.
Ruoki kissat.
 Nouki ruuan jälkeiset gagelsbergit vessoista. Imuroi lattialta hiekat.
Syö. Muista ruokailun jälkeen, ettet ottanutkaan sitä viiniä.
Pistä pesukone pyörimään.
Istu yksiksesi sohvalla ja kirjoittele blogiin.
Katsele telkkaria ja yritä pysyä hereillä.
Pilki sohvalla ja katso vain max. 5 minuttia per ohjelma.
Ripusta pyykit. Tai jätä aamulle.
Ala nukkumaan.

Takana taas yksi villeistä villein perjantai.
Kissat, toisaalta, aloittavat omat reivinsä puolen yön aikaan ja pistävät talon remppaan.
Gotta love them cats !

8 kommenttia:

 1. Aika tutulta vaikuttaa tuo perjantai! Oletko varma ettet kertonut Naukulan menosta? Ei kuitenkaan, täällä kauppakassi raahattiin kävellen lähikaupasta, salaattia ei ostettu, ei jaksettu siivota ja haukoteltiin sitäkin enemmän sohvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, vertaistukea ! Eilinen elokuva oli tarkoitus katsoa, näin alun ja lopun. Se vaikutti tosi hyvältä, kyllä ;)

   Poista
 2. Siis sun kissat osaa odottaa ruokaa? Vau. Mä ruokin varuilta nuo kaksi heti kotiin tultuani ja ulkovaatteista eroon päästyä, sillä muuten ne pyörii jaloissa taklailemassa loputtomiin, ja kukas ne sitten ruokkii jos mä makaan kallo halki lattialla?

  (PS nää bloggerin sana-ansat on aika hirvityksiä, voisko harkita poistamista kun näitä ei kuitenkaan julkaista suoraan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, lukijoita mulla ei ole niin paljoa että itsensä saisi nöyryytettyä. Paitsi ehkä minä ;) Samalla tässä tajusin, että jos tätä ei kovin moni lue niin turha mun on odottaa kovaa rienausta maailmanlaajuisesti. Mulla on siis Napoleon kompleksi, selkeesti!

   Meikis on kehittänyt ihanan ns. geisha-askeleet eli jalkoja laahaten ja pienin askelin liikuutaan meillä ennenkuin ruoka on kissoilla pöydässä. Ei ehkä turvallisin liikkumismuoto ja vaarallinen kallolle kanssa. Tämähän on oikea oivallusten ilta :O Kiitos Zepa ;)

   Poista
 3. Samat on fiilikset, tuntuu, että kaikille pitäisi saada ruoka yhtä aikaa eteen, ja kaikilla on yhtä aikaa hätä ja kova ikävä. Kotiin tulo on aika härdelli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasin, että sulla on vielä koiriakin siellä kissojen lisäksi pyörimässä eli sä kyllä oot voittaja tossa kotiitulon aksönissä :)

   Poista
 4. Annapa vielä vinkkejä, kuinka vältetään prinsessojen hännän päälle astuminen.
  Näet useamman kerran illassa minua katellaan kuin murhaajaa kun onneton perääntyessäni jommankumman häntä jää alle. Tai sitten ne asettavat sen tielleni jotta saavat katella murhaajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suotavintahan olisi, jos henkilökunta liikkuisi levitoiden jolloin hännät olisivat turvassa. Itse kävellen jalkoja maassa laahten ja erittäin pienin askelvedoin. Silti vahinkoja tapahtuu ja yritä nyt siinä sitten lohdutella kissaa...

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)