perjantai 17. elokuuta 2012

Pussy(cat) Riot

Tämä elokuinen perjantai ei ollut sananvapaudella paras päivä. Demokratiassa on oikeus sanoa mielipiteensä ja osoittaa vaikka huonoa arvostelukykyäkin ilman, että vankilan ovet kolahtaa vuosiksi. Toivotaan, että kansainvälinen kiinnostus tapaukseen vaikuttaa nuorten naisten tuomioon ja se kumotaan. Tässä  täti-ihmisen amnesty-persoonan puhevuoro, nyt sitten takaisin ruotuun kipinkapin.

Meille nimittäin tuli tänään yksi juttu. Tai kolme juttua, mutta yhdessä jutussa. Tai kissoille tuli juttuja, täti-ihminen sai kunnian maksaa ne jutut.

Kolmen jutun se yksi juttu.
Yksi juttu poistettu, kolme juttua vielä vaipoissa.
Ebay, täti-ihmisen paras kaveri, auttoi yhdessä ongelmassa. Me (lausutaan täti-ihminen) haluttiin kisuille keraamiset ruokakipot. Englannista löytyi myyjä, joka tekee niitä käsinmaalattuna ja sellaiset oli niin saatava. Ne on IHANAT vaikka koko on varmaankin parempi koiralle mutta entäs sitten? Jos on pakko saada, on silloin ostettava!
Luonnollisesti meidän kissat osaa vähintääkin lukea, siksi on tosi hyvä että noi nimet on per kuppi niin osaavat syödä omasta annoksestaan sitten tästä eteenpäin..

Kirjoitetaan Mimmi, lausutaan Börje?

Elli goes undercover...pukeutunut Mimmiksi.
 Vaikka tosissaan kipot on valtavan isot, näyttää ainakin  Börje tykkäävän niistä ja ei Mimmikään aloittanut nälkälakkoa.


... ja kuten sanoin, meidän kissat osaa lukea : Börje meni jatkamaan ruokailua omasta kupistaan YAY!

Nyt ei tarvi kun etsiä meille duuni jostain sirkuksesta näiden mun lukevien kattien kanssa :)


6 kommenttia:

 1. Oh my! Törkeän hianot. Mutta melkoisen kookkaat. Kissoilla on tietysti haaveena että nyt suurenevat ruoka-annoksetkin koska kuppikoko muuttui:D (öö.. siis ruokakupin koko)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoin niille, että meillä on nyt fine dining-ajat edessä ja lautasen pitää ollakin isot ja fuudii vähän. Restaurangi Triolá, silvuplee.

   Poista
 2. Jaa, meilläkin on "vähän" ongelmaa tossa kuppien tunnistamisessa... auttaiskohan jos näin aluksi laittaisi teipillä laput kylkiin? Kuppien kylkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen, että taustalla on uhmaa ja kiusantekoa kissojen puolelta eli kyllä ne osaa muttei vaan viitsi. Mutta ideana loistava, yritän kokoota rohkeutta ja ehkä soveltaa sitä. Jos siis uskallan.

   Poista
 3. Isot ja hienot! Olisivatko tavuviivat auttaneet lukemisessa? ;)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)