maanantai 13. elokuuta 2012

Happy Hunting

Meillä on sisällä yksi ( 1 ) kärpänen. Pieni, joka lentää aivan liian korkealla.

Börje, tuo kissamaailman  Zoolander, tajusi tilanteessa piilevän mahdollisuuden täydelliseen poseeraukseen. Olkaa hyvä, Börje Böön hyvinkin mahdollinen signature pose:


Olemme valmistautuneet valtaisiin fanijoukkoihin ja tuhansiin fanikirjeisiin, täti-ihminen manageroi.
Avioliittotarjouksia emme vastaanota, Börje Böö viettää onnellista poikamiehen elämää ilman naishuolia kahden siskonsa kanssa .

5 kommenttia:

 1. Börje kieltämättä olisi sopivaa miesseuraa vähän kypsemmällekin neidolle... Jos neitoa siis kiinnostaisi! Kärpäsmaku taitaa kuitenkin olla sama!

  VastaaPoista
 2. Pakkohan se on tunnustaa että Börje on kovin gentlemanni ja siten olisi todella haluttua sulhasmateriaalia, mutta tyttöjutut vaan ei kiinnosta :) Helmi toki olisi aivan varmasti eritääin potentiaalinen morsian, kaunis kuin mikä ja iän tuoma varmuus pukee neitoa kun neitoa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. onkohan Börje tietoinen tällaisesta rajoituksesta tyttöystävien suhteen.
   Ensin luvataan ummet ja lammet, jotta toinen poseeraisi nätisti ja sitten jätetään kertomati ettei tyttöjä olekaan tulossa.

   Poista
  2. Zepa: Börjelle en ole vielä kertonut että vertaus Zoolanderiin ei välttämättä ole kauhean imarteleva,kun toinen kumminkin on ihan äijänä
   vertauksesta ja kunkkuna vilkuttelee kärpäsille. Kuin filmitähti ikään.

   elosalama: Ihan vielä ei olla puhuttu aiheesta morsiot, toisaalta kun nuorimies on jo tällä hetkellä kahden tassun alla niin tyttöystävän tassu olisi jo liikaa jopa moiselle gentlemannille.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)