lauantai 4. elokuuta 2012

Jäätynyt sydän

Kriisi. ISO KRIISI. Täti-ihminen riehaantui viimeksi Vauhti-Raksun ostostensa  kanssa tilamaan kokonaisia sydämiä kuten aina, mutta tällä kertaa kävi broilerin sydän (= otti ohraleipä ihmisten kielellä).

Aikaisemmin sydämet ovat siis olleet kissojen  luontaisen riistan eli porsaan sydämiä joita koko jengi rakastaa niin ettei muuta söisi jos saisivat valita. Täti-ihminen ei viitsinytkään tällä kertaa lukea minkä eläimen sydäntä osti ja valitsi siis oikeesti hei: BROILERIN SYDÄMIÄ. 5 kiloa. 5 KILOA! Ja koska kissojen mielestä se on niin kauheeta shaibaa, koska eihän kissa saisi koskaan broileria saalistettua ja siten ne ovat aivan luokatonta ravintoa kissalle. Phyi, moskaa sanoo trio! Ironisinta tässä on se, että täti-ihminen tietää aikasempien yritysten tiimoilta tämän eikä täten ikinä ostaisi broiskun sitä itseensä noille kun ei kerran maistu. Äh.

Ensimmäisestä 500g tuubistä suostuttiin äärimmäisessä hädässä syömään 0.05 % ja loput menikin siten roskiin. Helteet ja työpäivän seisonut tuore liha : hmmmmmm, kuka sitä mitään huonehajusteita ostaisi kun voi valita  pilantuneen lihan aroman koko huoneistoon halvalla.

Miten tässä näin kävi?

Täti-ihmiselle on nyt tiedossa retki vaikka Hesyyn, jonne noi loput pitää roudata. Onneksi ei ota aivoon. Yhtään. Oikeesti. Mähän melkein  hymyilen kun kirjottelen tätä.

Oheinen kuva on täysin lavastettu, Börje Böö muka on kiinnostunut pötköstä mutta ei söisi sitä missään olosuhteissa.

Hyi hiddo mitä se tahtoo meille syöttää. You're soooo fired täti-ihminen !6 kommenttia:

 1. Tuttua, tuttua
  Onneton ostin Kariniemen broilerinfileitä, vaikka neitosemme tilasivat varta vasten Atrian broilerinfileitä. Niinhän siinä kävi, jotta minua katteltiin tosi pahasti niitä feikkejä tarjoillessani ja loppujen lopuksi Juniori vei ne mennessään ja söi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä Pepin ja Mintun puolesta, että toi virhe ei enää koskaan toistu! Kissa rukat... Onneksi kelpasi Juniorille, täällä olisi nyt sitten 4.5 kiloa sydäntä tarjolla ;)

   Poista
  2. Järjestä kynttiläillalliset kaksijalkaisille ja illan menyy tulee olemaan kaikenlaista broilerinsydämistä

   Poista
  3. ...reseptejä etsimään ja keksimään tässä matka... :)

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta - kissoille pitääkin taas tilata ruokaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheeta jos olisit unohtunut ja toiset joutuisi olemaan nälissään. Meillä siitä tulisi varotus, jos ei jopa potkut.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)