perjantai 31. elokuuta 2012

Feelin' blue

Täti-ihmisen viikonloppu tulee sisältämään pöydän maalaamista ja ikävä kyllä, kissatonta kotia.

Trio lähtee Hotel Grannylään all-inclusive lomalle. Tiedossa on   7 ******* luxuslomaa katetulla parvekkeella, hyvällä ralliradalla ja auliilla palveluskunnalla varustettuna.  Luvassa on myös joka päivä yksi ateria hömppäruokaa: Latziaaaaaaa! Muuten toki ruokaillaan sääntöjen mukaisesti, mutta lomallahan saa vähän irrotella?

Katetun parvekkeen näkymä oravalaan ja lintulaan


Ongelma on siis lähinnä täti-ihmisellä, kun jo tietoisuus trion tulevasta poissaolosta on itkettänyt viikon verran. Ikävä on kova. Olisi jo sunnuntai.

Kiihdytysajorata


Lisäys: Kaiken tuon epätoivoisen ikävän keskellä oli täti-ihminen vahingossa jo julkaissut tämän vaikka se oli aivan puolivalmis. Nyt on kuvat lisätty ja ikävöinti voi jatkua.

10 kommenttia:

 1. Lomalla kuuluukin irrotella. Täti-ihmisen täytyy nyt kehittää jotain sijaistoimintoja kissojen silittelyn sijaan.
  Tsemppiä. Kyllä sinä yhden viikonlopun saat kulumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsemppauksesta, sinne jäi katit häntä pystyssä tutkimaan hotellia eikä täti-ihmisen kutsuhuudot kiinnostanut sitten yhtään :)

   Poista
  2. Kun Mimmi kumppaneineen pääsee lopultakin lomailemaan, kuvioihin ei kuulu palvelijoista huolehtiminen.
   Lomalla kuuluu olla kivaa, ja hienolta näyttää tuo kiitorata. Mitäs muuta on lupeissa?

   Poista
  3. Viimeisimmän puhelun mukaan siellä on ehditty syömään kanaa, leikkimään, pissaamaan ihan oikeaan paikaan, levätty ja taas vähän syöty. Leikitty. Ja lomalla oltu vasta muutama tunti.

   Poista
 2. Kun Minttu ja Peppi pääsivät hotellilomalle, mie onneton soitin seuraavana päivänä kuullakseni uutisia. Jostain syystä mieheni naureskeli huolilleni.
  Katit olivat tyytyväisiä hotellissaan, ja kun haimme ne pois, Minttu laittoi hanttiin, olisi viihtynyt pidempäänkin.
  Hotellissa sai kattella toisia vieraita, tietysti lasiseinän läpi, mutta kuitenkin ja seinässä oli luukku, josta sai kattella lintuja ja muit joutavampia kulkijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sitä pitää omistaan huolta kantaa ja mun mielestä pitää soitella hoitopaikkaan vaikka monta kertaa päivässä !
   Ihania noi Peppi ja Minttu kyllä on, nättejäkin kun mitkä vielä :)

   Poista
 3. Jestas mikä rallirata! Mahtavaa! Vaikeusastetta sitten rallaamalla tuossa seinuvarressa tavaroiden yli ;)

  Muutoinkin kuulostaa kyllä hyvinkin seitsemän tähden hotellilta! Tipula ja oravalakin, ja herkkuja! Mutta silti ymmärrän hyvin ihmistä, se eroahdistus osaa olla melkoinen.

  Hyvää viikonloppua kumminkin, kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9 metriä suoraa kaistaa, siinä saa jo hyvät nopeudet päälle. Täytyy toivoa, etteivät höpökatit keksi sitä seinän seikkailurataa, muuten ei täti-ihmisen äitee saa nukuttua kun tavarat lentelee rallin aikana !

   Täältä kanssa sinne oikein hyvää viikonloppua, täti-ihmisellä on enää vain noin 35 tuntia ja sitten ne tulee taas kotiin. Jibii!

   Poista
 4. Kun on hetken erossa, on jälleennäkeminen ihana! Sitten kun ovat mokomat leppyneet ;) Aina se ei hoidu hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi olisi leppyä, kun suunnitelmissa on lahjoa niitä sydämellä ja leikillä. Ja vähän karkilla kanssa! Ja jos noi ei toimi niin nöyristely kissoille on ihan kivaa puuhaa ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)