sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hyvää eilistä Syntymäpäivää Ellery Sellery 1 v. !!
Eilen oli Ellin juhlapäivä, neitokaisemme on nyt 1-vuoden vanha. Onneaaaaa Elleryyyyyyyy <3 Juhlapäivähän on siis viitteellinen, rescue tyllerö kun on. Koska täti-ihminen ei voi töittensä ja muiden tylsien velvollisuuksiensa takia bailata ihan koko kuukautta, on päiväksi päätetty tuo rokotuskorttiin merkattu 4.8.

Koko päivä oli kuin Englannin Kuningattaren Dimond Jubilee bileissä, paitsi meillä ei nyt kyllä käynyt laulamassa John Elton tai kukaan muukaan vanha setä sen puoleen. Meillä olikin paljon parempaa menoa: aamu alkoi klo 07 mehevällä kivipiira-aamiaisella, toinen kattaus tulikin jo klo 11.  Ihan parhautta , koska kisut saa yleensä ruokaa vain kahdesti päivässä niin tämä oli todellinen bonus . Ilalla tarjoiltiin meitin kisujen macdonaldssii: jokaiselle oma Latz pussi (kana) , whohooooooouuu! Elli <3 Latz !

Lahjaksi täti-ihminen kokosi  jyrsimälaatikon  yllätyksen. Jo oli aikakin...  Sieltä paljastui uusi Catmax, jota pitikin sitten koeajaa jo ihan vinona. Ylähylly todettu loistavaksi paikaksi taputella kaverin korvallista. Asiaa. On siinä muutenkin näköjään kiva kisailla ja nöpöstellä, kerrankin onnistui hankita miellytämään sekä kissoja JA täti-ihmistä. Ainakin yhden päivän ajan.

Korvahoitoa

Päivään kuului lisäksi  paljon torkkuja, painintaa ja sitten se maailman paras juttu: päätöntä riehuntaa. Kisulit vetelivät letkajenkaa, kuka milloinkin ketä jahdaten. Silloin on muuten sellaiset nopeudet päällä, että kaikkien kaksijalkaiset kannataa paeta alta.  
Penthousessa painia.

Syntymäpäivä potretti, sääli ettei täti-ihminen tajunnut kissaan kuuluvan ne korvatkin. Tai sommitella tyynyt nätisti.

Meillä ei kissat kyllä hellalla tai keittiön tasoilla hypi. No, synttärin kunniaksi nyt vaikka sitten kerran. Mutta ei enää sitten huomenna.


Silloin joskus vajaa 16 viikoisena  päiväunilla <3

2 kommenttia:

  1. Synttäripörhölle onnee! Hyvinhän tuo meni. Kelläs meistä ne syntymäpäivät niin tarkkaan on tiedossa... kaikilla ei vuodetkaan (niinku vaikka Mustalla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Meillä täti-ihminen on ihan itse unohtanut oman syntymävuotensa, tarkoituksella. Se on jotain...tosi vähän. Sillekin pitäis pitää bileet!

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)