sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pöpö tuli taloon

Heinäkuun puolivälin jälkeen sain kahvikutsun kaveriltani. Kutsussa oli kuva kummityttärestäni ja perheeseen tarttuneesta Pöpöstä. Oireet: Sydämentykytystä, aaltolevaa rakkauden tunnetta. Äänihuuliin Pöpö vaikuttaa niin, että henkilö puhuu monasti  hieman korkeammalta  kuin normaalisti ja sanojen muodostaminen sössöytyy. Taudin viimeisessä vaiheessa rakkauden tunne jää pysyväksi, monella myös sössötys.

 Pöpö on pienen pieni kissavauva, olivat pelastaneet toisen äitinsä hylkäämänä ojan pohjalta. Pikkuinen oli todella piskuinen karvapörrö, painoa 433 grammaa. Iän arvioimme 4-5 viikkoiseksi.

Ruokitaanko toista jostain ammeesta vai, hä ?

Masu pulleana madoista, silmät töhnäiset mutta luonne kuin leijonalla. Itsekin sain osani sähinästä kun yritin rajoittaa toisen matkaa keittiökaapin sokkeliin. Leikkiminen oli riehakasta, vaikka askel horjui ja kaarteet meni vähän pitkiksi - leikkihiirtä kuritetiin huolella jo tollaisena minipakkauksena.
On toisella muuten  häntäkin, se on vaan tuossa ruokailukuvassa piilossa. Ruokahalukin on kuin leijonalla, muuten. RÄÄÄYYYYHH vaan kaikille.


Ulkoilman haistelua turvakäsien ympäröimänä


Perheessä on entuudestaan jo kaksi kissaa, Sohvi ja Raipe, joilla on nyt vastuu Pöpön kissakasvatuksesta ja meillä ( olen ylennetty Pöpön kummitustädiksi, kuinka polleana voikaan täti-ihminen olla! !!!) ihmisihmisillä on sitten vastuu muuusta. Applawsin naksut on jeesnamnam, raaka liha ihan nomnom joten kaapissa on myös nutriplussamulticatit. Matokuuri vaikutti toisen figuuriin ja silmätkin ovat paremmassa kunnossa.
 

Pöpö <3


Äitikin toiselle on löytynyt, perheen koira Dina on adoptoinut pikkuisen ja vahtii toisen unta, ruokailua, menoa ja leikkiä herkeämättä. Dinalle tehtävä on kyllä tosi tuttu, saman teki hassu koira myös aikoinaan Sohville ja Raipelle.


Rakkautta ilmassa Pöpön paino alkaa huitelemaan 800 gramman paikkeilla jos ei jo päällekin ja oma paikka on laumassa löytynyt. Kummitustäti on tosikipeenä tosta Pöpöstä ja niin onnellinen, että moinen sähikäinen sai itselleen uuden elämän hyvässä kodissa jossa toista rakastetaan hurjasti ja pidetään hyvää huolta.ZZZZzzzZZZzZZZZZzZzzZZZzzzz

 Kiitos Mira ja perhe, että otitte toisen hoiviinne <3  Eläinsuojelutyö rocks !

Kuvat by Mira & co.


11 kommenttia:

 1. Voi mikä pöpö! Aika rankka alku pienellä orvolla, mutta eiköhän siitä kunnon kissa kasva... tai koira :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisella todellakin on mahdollisuus valita, kumpi hänestä tulee ;) Kissamaisuus vielä voitolla, kyllä. Jännäksi menee, tuleeko muutoksia.

   Poista
 2. Ihana tarina, hienoa että on eläimiä pelastelevia ihmisiä! Kukapa ei jäisi Pöpö-jumiin. Koira äiskänä on mahtava juttu, Pöpö on lumonnut siis myös hänet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira-rukka on niin täynnä äidinrakkautta ettei itse meinaa hetiä edes syömään ;)

   Poista
 3. Kyllä täälläkin tuommoisesta Pöpöstä vähän oirehditaan! ♥

  VastaaPoista
 4. Paree potea pöpöjä netin välityksellä. Nyt jo sydämestä ottaa, kun kattelee pikkaraisen kuvia. Aivan hellyttävä tuo Dinan asenne, kun pienelle emoksi alkoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dinalle hyvä äitiys on kunnia-asia, kaikki äidittömät adoptoidaan ja hoidetaan kunnialla isoksi <3

   Poista
 5. Hei, kiva blogi sinulla, mukava tavata muitakin kolmen kissan porukoita :D
  Suloinen tarina Pöpöstä, sillä kävi tosiaan tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Snabelbacka ja kiitoksia kehuista! 3 kissaahan on ihan piis of keik, kumma että jotku väittää että määränä se paljon?!?!?!!

   Poista
 6. Ehkäpä ihanin pikku-Pöpö, jonka olen nähnyt ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)