maanantai 22. lokakuuta 2012

Pyykkipäivä

...Siiis kuinka  MONTA KERROSTA mun  pitää nyt koepötköttää tän uuden kanssa????


Herra Nilsson on meidän perheen pyykinkuivatustelinemanagerjohtaja. Pesti on tähän asti ollut suhteellisen helppo ja vaatinut vain telineellä makoilua, mutta nyt täti-ihminen meni ostamaan uuden työvälineen ja homma vaikeutuikin useammalla kerroksella. Sunnuntai-ilta meni Herra Nilssonilla sitten ylitöissä, kun jokainen kerros piti tarkistaa.Kattotesti.

Ylinkerros testattu
Urakka valmis.
Uuden vaatimustason mukaisesti tulee myös palkka nousemaan ja viikonloppu töistä tulemme maksamaan lainmukaiset lisät possun <3:llä.

15 kommenttia:

 1. Muistakaahan vaarallisen työn lisä, on tuo niin hurjan näköinen laitos pienen kissan testattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan, meillä on selkeästi huomattu turvallisuuspuutteita...... :D

   Poista
 2. Ehdottomasti vaarallisen työn lisät myös. Ja mites se viikkolepo, jos kerran pyhätöiksikin meni? Oliko maanantai vapaa vai tuleeko jäikö pitämättä? Tämähän luonnollisesti vaikuttaa siihen ylityökorvaukseen. Mutta loistavaahan tässä on se, että on edetty uralla, ylennytty ja päästy seuraavalle levelille!

  Meillä taasen Friede on virallinen pyykkihuoltovalvoja. Meillä on sellainen teline, joka kiristetään seinästä seinään ja otetaan taas pois kun on pyykit kuivattu. Niin ylös sitä ei saa laitettua etteikö Friede sinne kiipeäisi (pitää kuitenkin jonkun verran jättää varaa katon ja narujen väliin, että saa ne pyykitkin ripustettua...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja täällä kissojen ay-aktivistilakinainen on löytänyt meidän työaikasopimuksista puutteita... :D

   Kummallista on kyllä noiden kattien kanssa, kun a) kiipeilevät aina kun vaan saavat tilaisuuden b) mitä pienimpiin tiloihin vielä, Hyvä Friede - ihan akrobaatti ammattilainen :D

   Poista
 3. Toivottavasti tuo on mainittu myös työnkuvauksessa? Aika huimalta näyttää! Olisiko pitänyt olla myös turvaliivit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...lisää hudaa , liivitkin kyllä puuttuu duunareilta eikä mitään ole sovittu kirjallisesti....
   :D

   Poista
 4. Hirvee homma! Varsinkin, kun ei se tohon jää. Pitäähän ne pyykitkin sitten aina tarkastaa joka kerroksesta. Onko edes isoimmista tassuttelijoista apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...niin, lapsityövoimaa me kyllä ollaan vaan käytetty, isommat taitaa jo tajuta oikeuksiaan...
   :D

   Poista
 5. Niin, ja ne turvavaljaat ja turvaverkko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..uuuups, täti-ihmisellä oli tuolloin rintaliivit päällä, tavallaan kyllä turvavaljas..? Vai siis kissalleko ne pitikin.. ?

   :D

   Poista
 6. jos tuommoiselle hökötykselle tehtäisiin tämän ajan turvallisuusselvitys, se purettaisiin ja niputettaisiin sieväksi kasaksi lattialle.
  Kaikenlaiseen sitä pieniä kissoja pakotetaankin,
  tämä täti ilmoittautuu Nilssonin työsuojeluvaltuutetuksi, ja ensimmäiseksi vaadimme turvaliivit yrityksen logolla varustettuina sekä turvakypärä päähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Nilsson yrityksen logolla varustetussa turvaliivissä ja kypärä päässä ♥ Liian söpöä, ei kykene herkkä ihminen.

   Ei suinkaan tämä söpöystekijä vain ole yhtenä syynäkin työsuojeluvaltuutetuksi alkamiseen ;) Siis luonnollisesti sen lisäksi, että työturvallisuusasioiden kanssa ei ole leikkimistä!

   Poista
  2. Kyllä se kuulkaa totta on : työnantajana on tosi vaikea olla! Jos ei itse duunari tajua vaatia, niin aktivistit kyllä huomaa laiminlyönnit;)

   Täten virallisesti lupaan, että jatkossa kaikkia ylläolevia vaateita tullaan seuraamaan tarkalleen ja firma jopa tullaan nimeämään Nilssonin mukaan. Juuri nyt on nuorella herralla lepopäivä, kun joskus on hommat mennyt yötöiksi.

   Poista
 7. Virostahan tuodaan kaikenlaisiin epämääräisiin työtehtäviin työläisiä, ja toiseksi ilmoittaudun herra Nilssoniin syvällisesti ihastuneeksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava huomio:D :D

   Täällä on tosi vaikea riistää moista söpöä uurastajaa, koska kovasti on ihastuttu nuoreen meheen täälläkin ♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)