torstai 18. lokakuuta 2012

Karkkipäivä

.....Barffaus eli luonnonmukainen raakaruokinta sopii mainiosti myös kissoille. Barffaus tarkoittaa sitä, että kissalle annetaan ainoastaan keittämätöntä lihaa, lihaisia luita ja sisäelimiä. Barffaus jäljittelee villien eläinten ruokavaliota, jossa teolliset tuotteet on unohdettu. Barf-dieetin tärkeimmän osan muodostavat lihaisat luut, jotka ovat esimerkiksi kanankauloja tai -siipiä tai mitä tahansa luita, joista lihaa ei ole irrotettu.... 

Mutta ei meillä, ei tänään. Tänään mässytellään karkkia. Mikä lie snowbuutsi tuli purkkiakin kuvaan esittelemään ihan innoissaan.


Bigfoot esittelee kissan karkkipäivän herkun.


Lähde: barffaus.fi/barf-kissoille

8 kommenttia:

 1. Mättöä saa aina silloin tällöin vetää!

  VastaaPoista
 2. ei barffauskaan ole mistään kotoisin, jos ei välillä maistele jotain toisarvoisempaa

  VastaaPoista
 3. Todellakin välillä saa syödä roskaruokaa!

  Nythän meillä on tosin syöty suunnilleen joka toisella aterialla pussisapuskaa, koska siihen saa paremmin vettä sekaan. Ennen sitä ei syöty joka kuukausikaan, herkkuinakin oli muuta purkkiruokaa. Ihme kyllä vatsat on kestäneet, mutta toisen ilmiön olen huomannut. Friede tuntuu olevan vielä tavallistakin ahneempi (nälkäisempi?) ja molemmat lihoo, vaikka ruokamäärä sinänsä ei hirveän suuri ole (en katso annostuohjeita, vaan annan sen mukaan minkä verran porukka syö ja miltä niiden vyötärölinja näyttää ;) ). Mössöä se sapuska on, siitä ei päästä mihinkään. Ei pidä nälkää ja pyrkii kerääntymään rasvaksi. Aletaan taas siirtyä takaisin kunnolliseen ruokaan, jahka saadaan tuo juomapuoli raiteilleen.

  Mutta joskus pitää herkutella! Ei se oo niin vakavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on ollut siellä siis empiirinen tutkimus meneillään, jossa on metodimenetelmällä (vr. metodinäytteleminen) testattu pussiruuan vaikutus kissoihin lyhyellä aikavälillä. ´Tämä tutmis on nyt vahvistanut tulokset, että kyseisiä tuotteita voi huoletta käyttää silloin tällöin mutta aiheuttavat jatkuvalla käytöllä ongelmia.

   Onneksi otin illalla kivipiirat sulamaa :) JA hei, täältä lähtee paljon juomaenergiaa sinne suuntaan !

   Poista
 4. Trio MiuMau ja Herra Nilsson voi opettaa näille tämän lukaalin kissakolmikolle raa'an lihan ja lihaisten luiden viehätyksen. Onko moista kuultu, jotta on alettu nirsostelemaan laatusapuskalle? Kerrohan tämä triolle ja Rotalle, niin kyllä nauru maittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trio ja Rotta varmaankin kyllä nöykyttelisi nirputukselle hyväksyvästi päätään: kaikista suosituin olen silloin, kun pussiLatzia menee lautaselle per kissa....

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)