sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Penthouse

Länsisiipi on nyt kissojen penthaussissa valmis asuttavaksi.
Kissatkin on siellä käynyt chillailemassa, vaikka siipi valmistui siis ihan vasta noin tunti sitten. Ehkä lisäillään sinne vähän valoshöytä ledeillä ja liimaillaan kokolattiamatto oikein kiinni, mutta DIY proggis on notkahtanut taas eteenpäin ja kohta niiden eteläinenpohjoissiipikin idässä on redinä ja sit voidaankin kutsuu jo MTV (emtiivi) kuvaamaan meidän possen cribsii.

Word.

Kuvat on entistä laaduttomampia, mutta yritetty sentään käsitellä siedettäviksi ;)

Catit vaan chillailee Trio MiuMau penthaussissaan.

Trio MiuMau cribs

14 kommenttia:

 1. eihän herra Nilsson vain ole sukua pohjanyökköselle? on niin valtaisat korvat herralla.
  Hieno hylly, tuleehan sinne tarjoilu myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nä kun se Nilssonin perimä on niin tuntematon : nakukissaa vai pohjanyökköstä ? Vai jopa molempia? Mysteerejä täynnä koko Rotta :)
   Tarjoilua luonnollisesti tulee tarviattessa, tuohon meidän madalletun katon sivulle on tiedossa parit hyllyt vielä niin pääsee koko remmi samaan aikaa huipulle :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Voi kun meilläkin joskus olis tuollaisia! Muttakun ei oo, eikä just nyt ole oikein likviditeettiä siihen catmaxiinkaan, mitä olen himoinnut. Nyt täytyy tyytyä nykyisiin kirjahyllyihin ja kiipeilytelineeseen. Niin ja Frieden tapauksessa ihmisen hartioihin. Toimii nekin, ei silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllytys on aika halpaa ( eikun tooosi kallista meitin kissoille sitten pitää sanoa) : noi vanerihyllyt taisi olla 4.95 kappale. Ikeasta löytyi maailman ruminta eteismattoa, 0.99 kappale ja sellainen tohon laikattuna puoliksi. Noi pitimet oli suht- kallit 9.95/pari ja niitä piti vähän muokata eli poistaa yksi osa, mutta pitimiä löytyy halvempiakin ;) Catmax onkin sitten jo ihan eri juttu....tahtoisin vielä yhden, mutta en tahdo kyllä maksaa sitä. Kallista, kallista !
   Paras kiipeilypuu muuten on hartiat, meilläkin on onneksi yksi hartiakissa <3

   Poista
 3. Ou jee mikä My Cribs! Korkeelta on hyvä tähyillä. Varmasti kissoille mieluisa!! Meillä alkaa kanssa nyt remppa. (kissoja varten tietty :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko olemassa remppaa, joka ei olisi kissoja varten?
   Meillä ollut toi remppa päällä vuoden, hitaasti etenee mutta loppu häämöttää. Ja kyllä: ratkaisut on tehty kissat mielessä, mutta vähän naamioiden niin että ihmisetkin viihtyy :9

   Poista
  2. Pitkään olen vaatinut, että pakastimen päältä kaapin päälle lootaan nukkumaan-reitille on saatava välihylly ja nyt se sitten saatiin paikoilleen: Prisman hylly 11€ + kaksi kannatinta 10€ ja iskuporakone (kiviseinä)
   Jokin tuossa hyllyssä ei tunnu viehättävän, väärin asennettu? väärän värinen? väärällä korkeudella? arvostelevaa tuijotusta aina ennen loikkaa. ja nyt kun se hylly on siinä, senkin päällä ei enää saa säilyttää kissapatsaskokoelmaa, joka yö ne salaperäisesti putoavat ja katkenneita jalkoja on jo alkanut esiintymään posliinikisujen joukossa

   Poista
  3. Uskalsitte laittaa hyllyn ennen kun misut oli sille antanut hyväksynnän? Vaikkakaan, eihän se ole mikään vakuus että hyväksyntä olisi pysyvä. täällä pidetään peukkuja, että keramiikat pysyisivät yksinä kappaleina tästä eteenpäin ja neitokaiset näkisivät hyllyn ihanuuden ja vihkisivät sen jatkuvaan käyttöön :)

   Poista
 4. Näinhän se on että korkealta näkee kauas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja nukahtaessa saattaa tippua korkelta.
   Terkut Börjeltä ;)

   Poista
 5. Uuh, kelpais! Täällä sitä ollaan asuttu toukokuusta asti eikä seinillä ole yhtään mitään (kun ei uskalla tehdä reikiä rempattuun seinään...). Seinällä nököttävä kissa parantaisi näkymiä huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kissa seinällä on miljoona kertaa parempi kuin vaikka Mona Lisa. Tai ei kuvaa ollenkaan.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)