sunnuntai 28. lokakuuta 2012

20 vakituista lukijaa, kiitoskiitoskiitos!

Kun aloitin tämän blogin kesällä ajattelin että näinköhän mulle tulee lukijoita ollenkaan, paitsi kaikki pakotetut ystävät ja sukulaiset. Nyt noin 4 kuukauden jälkeen vakituisia lukijoita on  täydet 20 kappaletta ja olen teistä jokaisesti todella iloinen ja onnellinen. Kiitos, kun haluatte seuraatte meidän tarinoita !

En voi myöskään jättää kiitoksista ulkopuolelle niitä kaikki muita lukijoita, jotka eivät ole tilanneet tätä  blogia eikä siten näy tuossa sivupalkissa mutta käyvät lukemassa säännöllisesti . Käyntejä blogissa on yli  9300, joka on todellakin valtava määrä !!! IHANAA, kiitos kaikille !

 Tässä vaiheessa voisinkin tehdä ensimmäisen kyselyn, onko jotain erityistä meistä mitä tahdotte tietää? Toiveita, vinkkejä, kritiikkiä, kiitosta ja ohjeita siis vastaanotetaan :)


Vielä kerran, kiitos kaikille lukijoille - nyt alkaa seuraavan 20 lukijan saalistus ;)20 kommenttia:

 1. Ensin ajattelin kirjoittaa, jotta lauman kuulumisia on mukava lueskella, mutta eihän voi olla mukavaa seurata pikkuherran jatkuvaa sairastelua.
  Kirjoitankin siis, jotta on mielenkiintoinen tämä teidän laumanne kaikkine sattumuksineen ja sydän syrjällään seuraan herra Nilssonin matkaa kohden aikuisuutta, joka on toivoaksemme pitkä, onnellinen ja terve.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniisti toivotettu ja sanottu :) Nyt voin taas kohta keskittyä kattien hassutteluihin paremmin, kun pikkuRotta on saatu kuntoon ja lääkityksesta tulee rutiinia eikä sitä tarvitse ajatella kokoajan :)

   Poista
 2. Onhan lukijoita toki paljon enemmän kuin nuo ilmoittautuneet. Kirjoitat kivasti, ja lauma on kiinnostava meistä kaikista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eiköhän ton 9300 visiitin joukossa varmaankin jokunen muukin lukija ole kuin "kasvolliset" 20+ kappaletta;)

   Tyyli tulee siis pysymään samanlaisena, mutta siksikin ihan kun muunmoista tekstiä en taitaisi osaa edes luoda :) Ja lauma, se on se mun inspiraatio <3

   Poista
 3. Juu, on lukijoita enemmän kuin nuo 22.

  Ja niinkuin Musta, Harmaa ja Zepa sanoi, teillä on kiinnostava lauma ja kerronta on hyvää. Vinkkejä tahi toivomuksia ei kyllä nyt lähde, kysytään sitten myöhemmin jos tulee mieleen. Mitä sitä ehjää korjaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän homma on ihan kohdillaan ja näillä samoilla mennään eteenpäin :) Kiitos !

   Poista
 4. Toivottavasti lääkkeet tehoavat ja niitä nautitaan mieluusti! Ihan tavallisista touhuista on kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkkeet juu tehoavat, mutta luonnollisestikin on ilmassa vastarintaliikettä niiden ottamisen takia ;)

   Meillä on paljon tavallista touhua ja monta epätavalllisen tavallista kisua, joten materiaalit riittää:) Kiitos vinkistä !

   Poista
 5. Tuskin kauaa kestää, kun tulee toiset 20 ilmoittautunutta lukijaa, sen verran on tyyliä teidän blogissa. Näkyykin olevan jo 24 nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nythän tää homma lähti ihan lentoon ;) Ja kiitos. Nyt on vähän nolo olo jo, ihan kehukerjuulle en aikoinut lähteä :D

   Poista
 6. Kaikki kissijutut ovat kivoja:) Kirjoita siitä mistä ja haluat ja mikä tuntuu hyvältä. Ilot, surut, arki ja huippuhetket, kaikki uppoavat meihin. Ja me tykkäämme tyylistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tännekin :) Kissajutut vaan on niin parhaita <3

   Poista
 7. Blogisi on todella hyvä jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva blogi sulla. Usein tulen tänne lueskelemaan, mitä teille kuuluu.. Kaikkea hyvää:-)

  VastaaPoista
 9. JEP, tässäpä taas yksi uusi lukija ;)Kiva blogi, menenkin samantien tuonne alemmas katselemaan vanhempiakin postauksia!

  VastaaPoista
 10. Lauman elämää on mukava seurata ja "elää mukana" niin hyvissä kuin huonoissa asioissa. Kiitos että jaat kissojen elämän meidän lukijoiden kanssa!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)