maanantai 29. lokakuuta 2012

Birds don't come easy


Börje, tuo lempeä ja komea nuorimies on taas joutunut kameran eteen. Työpäivät ovat pitkiä ja raskaita, mutta mitäs on noin söpö !!! Onneksi valittu musa on ihan nykypäivää ja helposti muokattava sopivaksi muodikkaan ja trendikkään kissan suuhun. Tätä Zoolanderkin laulelisi.

Birds, don't come easy to me....
I'm gonna fiiiiiiiiiiind a way.....STOP THE MUSIC! Ei kai nyt täti-ihminen mitään laulavia sirkuskissoja täällä yritä koulia ?!

Cool Cat

ZzzZzZzZZZzzZzzZZzZZZzzzzzzz

No ei yritä, wannabe rokkitähtenä on tässä perheessä täti-ihminen ja eipä siitäkään tule mitään jos tällaisia ralleja lallattaa.

10 kommenttia:

 1. Toki täti-ihmisellä on oikeus kodissaan rallatella, kunhan esiintyy matalalla ja kissan korvaa viehättävällä soundilla. Pois kaikenlainen riehuva esiintyminen ja kiekuva ääniala, stressiä aiheuttaa kisuissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat onneksi säästyy kimeältä laulannalta, kun täti-ihmisen luontainen ääniala on kovinkin lähellä bassoa ;)

   Poista
 2. Mikä biisi! Birds don´t come easy:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattomia klassikoita uusin lyriikoin ;)

   Poista
 3. Komea on kolli! Eikä ne linnut helpolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiksvaan! Sopivasti muscular, muttei mikään liiallinen muskelimies ja loistava luonne - vähän ruonopoikamainen ainakin näissä kuvissa ;)

   Ja linnut. Vikkeliä pikku piipittäjiä, hitto.

   Poista
 4. Hi-hii! Olen tainnut olla kissaihminen sisimmältäni jo kauan ennen kuin minulla oli yhtäkään kattia. Yläasteen musiikin tunneilla kuulin tuon biisin nimittäin aina juuri noilla "birds"-lyriikoilla. Olin hämmästynyt, kun viimein sain sanat eteeni ja niissä lukikin "words" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..etkä kyllä ole ainoa :D Kuulin jonkun joskus joskus fiilistelevän kovaa laulamalla tota biisiä juurinkin birdiä laulamalla ja siitä lähtien ( eli sieltä 80-luvulta ) se on ollut mulle ainoa vaihtoehto ;)

   Poista
 5. Kiitoksia vaan korvamatorenkutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My pleasure ;) Samaa mato vetelee edelleen täälläkin korvassa eli ammuin itseäni jalkaan tällä kertaa kanssa :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)