keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Covergirl 2013

Rekku Rescuen kalenteri 2013 on ilmestynyt ja sitä voi tilata Rekkujen kaupasta eur 12 + postikulut 3 euroa.  Kalenteria voi myös ostaa ELMA-messuilta parin viikon kuluttua, silloin ei tietty tarvitse maksella postikuluja.

Meidän perheestä on yksi tosi kaunis malli nimittäin valittu kyseiseen kalenteriin, meidän sininen kaunotar Elli Karamelli löytyy etukannesta jokusen muun kodin saaneen komistuksen ja kaunottaren joukosta. Olemme luonnollisesti erittäin otettuja tästä kunniasta, koska tiedämme kuinka jokainen tarjokas olisi ansainnut kuvansa kalenteriin. Sitten vielä kun  täti-ihmisen kuvanottotaidotkin ovat suhteellisen rajalliset, on tämä todellinen voitto myös täti-ihmiselle * MUN OTTAMA KUVA ON JULKAISTU* !!!

Miss Ellie "Candy"Söpskä posee. Nätisti. 


Ja jos ei eläimet kiinnosta, niin kalenterinhan voikin vaikka ostaa sitten sen takia että kuvassa näkyy oikein täti-ihmisen kyynärpää. Ammattilaistasoinen kuva, sanon minä !

16 kommenttia:

 1. Wohoo! Sun ottama kuva on julkaistu! Onnee! Ja mikä tärkeämpää, sun palvelema kissa on julkkis, sen kuva on julkaistu! Mahtavaa!

  Kaunis tyttöhän se Elli onkin, ihan oikein on kansikuva valittu. Siltikin vaikka kaikki muutkin kissat on toinen toistaan ihanampia. Hyvä Elli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know !!!! Ihan kohta varmaan puhelin soi, kun mut kutsutaan valokuvaamaan jotain tosi kuuluisaa. Napoleonia, tai joitan ;)

   Ellion kyllä kissaksi aika herkku, mut niin on muutkin kissat. Kaikki kissat on <3

   Poista
 2. Upeeta, mahtavaa! Candygirl Elli♥ Onnittelut myös täti-ihmiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burleskiteema jatkuu nimien suhteen :) Ja kiitos !

   Poista
 3. Elli on kaunis, mutta Mimmi täydellinen. (voisimme tehdä yhteistyötä ja lyödä rahoiksi aateliskalenterilla, Mimmi ja Peppi vuorotellen kuukauden neitosina)
  Pepille en kyllä näytä tätä postausta, se pääsi Dewin sisäkannen tytöksi, ja saattaa saada trauman jos kuulee perusharmaan, lyhytkarvaisen kissan päässeen etukanteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepillä sentään on oma kuukausi olla näytillä, se on loistavaa ja erittäin kadehtittavaa!

   Alan keskutelemaan Mimmin kanssa tästä loistavasta uudesta aateliskalenterista, josko Her Royal Highness suostuisi malliksi ;)

   Poista
 4. Wau, vai on Elli Karamelli päässyt kalenteriin!! Mahtavaa! Nuo rescuet ne vasta persoonallisia onkin, meilläin rescue villikissa Misu sai vanhassa blogissani aina ne lämpimimmät kommentit:) (hän on hiljattain menehtynyt). Mutta onneksi olkoon teille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi surullista, osaanottoni Misun poismenosta :(

   Kiitos toivotuksista, kyllähän täällä ollaan kovinkin rinnus röyhelöllä kun meidän pikkukaunotar on valittujen joukossa ;)

   Musta kaikki kissat on ihania ja persoonallisia alkuperästä riippumatta <3 Liian jalostettujen kisujen jalostajat saa multa kyllä isot negat päälleen. En vaan voi ymmärätää miksi pitää muokata elävää olentoa ihmisen silmään sopivaksi eläimen terveyden uhalla. Mutta se onkin sitten jo eri postaus...

   Poista
 5. Hyss! Ei siitä kyynärpäästä pitänyt puhua. "Ei sitä kukaan huomaa kun kaikkien huomio kiinnittyy kuitenkin vain kissaan!" Ens kerralla pitää vissiin ottaa nollatoleranssi ihmis-osien suhteen, miettii tämänvuotinen kalenterinkasaaja.

  Toi kuva on niin ihana kun siinä on vähän kaikkea: on vihreetä ja punaista (ja täti-ihmistä) ja rinsessahenkisiä sisusteita taustalla ja silti värimaailma pysyy kasassa ja kissa pääosassa. Missikuvaaja-ainesta kameran takana selvästi. Kiitos kun osallistuitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teilä ei ollut nollatoleranssi mun kyynärän kanssa - mäkin oon nyt tavallaan huippumallina tossa kuvassa :)

   Mä alan nyt treenaamaan ensi vuoden kalenteria varten, kouluttaan jokaista meidän rekkulaista misseiksi ja ehkäpä yritän jättää itseni kuvista jopa pois ;)

   Ja kiitos kehuista, mä olen tosi innoissani kyllä kun ollaan kalenterissa <3

   Poista
 6. Wau mikä kuva! Tosin malli on kyllä niin nätti ettei siitä huonoja kuvia taida saadakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kuvaaja on hieman surkea niin huonot kuvat kyllä menee ihan kuvaajan syyksi ;)

   Poista
 7. 15 centimetres of fame, vai miten se meni? Onnittelut valinnasta! Värit on tosiaan kivat, kuten kasaaja sanoi. Sitten pitää vielä sanoa, että Elli on kaunis kalenterityttö - ja hupsista, teidänkin blogiin hakeutuu missinmitoissa olevien etsijöitä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä ymmärrän niitä turhanpäiväisiä julkisuudenhakijoita, me ollaan nyt melkein samaa jengii ja voikun tuntuukin hyvltä eli kiitos :D

   Kivan kepponen, muuten. Missi. Malli. Kalenterityttö. Voi olla, että pari pettynyttä etsijää ei osaa arvostaa hakusanoilla löytyviä misuja :D

   Poista
 8. Hienoja saavutuksia ja kaunis on neito! Pikkasen jouduin etsimään sitä kyynärpäätä, mutta löytyihän se sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiskii Elli on kyllä ehkä yksi maailman söpöimmistä sinistä maatiaista. Tai no, söpöin >3

   Eritoten olen iloinen tosta kyynärästä, kun se näyttää aika hoikalta tuolla vähän piilossa ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)