keskiviikko 26. syyskuuta 2012

PikkuRotta HerraNilsson


 Täti-ihmisellä on onni olla töissä, jossa on käytössä liukuma.
Ihan vaan siksi kun joku pieni, laiha siimahäntä on aamuisin sitä mieltä että herätyskello on kutsu sylittelylle. Tänään pötköteltiin  klo 6 - 6.53 mm. niin että kissan pää lepäsi täti-ihmisen oikeassa silmäkuopassa. Tassuilla taputeltiin poskea. Asetuttiin makuulle puoliksi koko naaman päälle. Koko naamalle.
Miljoonasti söpö Herra Nilsson
Kuka voisi tuolloin nousta ylös ja lähteä töihin? En minä ainakaan. Eli terkkuja sinne duuniin: jos mä tuun myöhässä niin tiedätte että mulla on ollut todella tärkeää tekemistä aamulla !

Kuka on tyynyjen Master, kuka??
Ikävintä liukumassa on se, että jollei tahdo kerätä itselleen megalomanisia miinuksia niin siellä sitten pitää istua myöhempään = täti-ihminen pääsee tuijottelemaan PikkuRottaa vasta "kauhean myöhään". Höpsö kissa onneksi antaa hyvän shown heti kotiin saavuttuani yrittämällä karkaamista ovesta.  Olemalla niin nälkäinen, että hyvä että saan lusikan purkkiin kun pitäisi jo syödä. Riehumalla päättömästi kaikkien kolmen kaverin kanssa. Jatkamalla riehumista yksikseen vaikka kurittamalla tyynyä. Nukkumalla.

Rähmäsilmä <3


Olispa jo aamu ja mun Nilsson-hetki <3

18 kommenttia:

 1. Meilläkin on tuon oman kisulin kanssa oma aamuhetki. Kisuli tulee viereen kehräämään ja rapsutuksia kerjäämään kun kello soi. Yritäppä siitä sitten ylös nousta ilman omantunnon tuskia :). Onneksi työpäiväni ovat suht lyhkäsiä ettei kauaa tarvi hurinakoneesta erossa olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kuulosta, on ne omat kissat vaan niin <3

   Poista
 2. Miehelläni on herätyksenä Leevin pohjoiskarjala, ja kun on herätyksen aika, Peppi aktivoituu suorittamaan nelijalkatanssin iskän selän päällä. Usein pohjoiskarjalaa täytyy soittaa usiampaan kertaa, joten joskus on aamukahvit jäänyt juomati ja kiireellä suhaten ehtii juuri ja juuri seittemäksi työn laitaan.
  Olisi se ihana, jos saisin miekin vielä pienen kissan viereen hyrisemään, ei nämä kumpikaan tajua semmoisen päälle hölön pöykäystä.

  Ja johan nyt jokainen työnantaja ymmärtää käsitteen force majore, ei silloin voi ilmestyä ajallaan työpaikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Peppi treenaa aamuisin aerobicciä ja sen lempikappale on pohjoiskarjala <3 Tottakai sitä pitää olla rankan treenin alustana niin kauan kun harjoitus kestää, kuuluu kanssa luokkaan force majore ;)

   Poista
 3. Täällä ei passaa kovin pitkään aamuhempeillä. Klo 5 herätys olisi Helmistä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ihanaa se olisi, eikö? Helmi siellä toisin pitää kiinni rutiineista niin hyvin, että jos kerran kello 05 alkaisi hempeilemään niin se sitten pitäisi tehdä joka päivä ;)

   Poista
 4. Voih♥ Herra Nilsson on ottanut tyrmäysvoiton sydämestäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on, raskaansarjan tyrmäys höyhensarjalaiselta ja kerralla kaksi sydäntä ;) Aika hyvin pieneltä Rotalta ♥

   Poista
 5. Meillä taas aamuöinen vessakäynti on ilmiselvä merkki molemmille että nyt rinnan päälle makaamaan ja hakemaan rapsutusta.Kovasti yritän olla rapsuttamatta ettei tulisi huonoksi tavaksi,mutta välillä ei vaan voi kun kaksi kehruukonetta haluaa huomiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehillinnän harjoittaminen tollasessa tilanteessa on kyllä aikamoista kidusta :) Jos vaihtoehdot on tenat tai rapsuttelu niin......

   Poista
 6. Sitähän se kaikki on
  rakkautta,rakkautta vaan!

  VastaaPoista
 7. Täällä herätyskellon soiminen saa Mintun hyppäämään sänkyyn puskemaan. Välillä se nouseminen vaikeutuukin, kun kissa talsii rintakehän päällä, eikä herätystäkään saisi laittaa pois, kun kättä pusketaan minkä ehditään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Minttua ♥ On se niin väärin, yhteiskunnan vaateet ihmisille kun pitäisi saada rapsutella omia kissejään aamuisinkin !

   Poista
 8. Ihana aamu ♥ Ja ihana Nilsson ♥ Aivan valloittava. Selvästikin pikkutyyppi tietää itsekin olevansa tyrmäävän ihana ja osaa käyttää hurmaavuuttaan tehokkaasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen vahvasti, että muo manipuloidaan ja viedään kuin pässiä narussa mutta antaa mennä. On se niin ihanaa ♥

   Poista
 9. On totisesti teille onnea suotu, kun on tuollainen höpsötys seurana. ♥
  Yhdeksi vaaliteemaksikin sopisi lempeiden aamujen kannustaminen työaikajoustoin. Tänään oli itsellä sellainen aamu, että oli pakko olla ajoissa töissä ja just sopivasti olin torkkunut tunnin eli aivan liian pitkään. Mutta kaiken hullun hösäyksen ohessa Mindylle liikeni hetki paidan sisällä ihan rauhassa. Oli se tärkeämpi kuin kokonainen aamupala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos !

   Aika on pysäytettävä silloin, kun toinen tahtoo lovee. Syödä voi vähän myöhemminkin. Ihana Mindy ♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)