tiistai 18. syyskuuta 2012

Aavikkokissan paratiisi...

Kissat oli ihan et jeeeh, villii ! Let's ROCK !!

Täti-ihminen oli taas ihan et "#&%¤"/¤/#&%/¤% !!!!! Ja siivosi tunnin.

Reikä numero 1

Reikä numero 2

Aavikkokissa Herra Nilsson <3

Ensimmäinen Zooplussan tilaus, jossa oli bonus kahdessa laatikossa. 2 x  14 kilon hiekkapussit pohjasta rikki, eikä ne laatikotkaan enää ehjiä ollut....


Loppukaneetti tälle episodille: Zooplus korvaa kaksi pussia kissanhiekkaa eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Happy Ending. Case closed.

10 kommenttia:

 1. oho kauhea sotku oliko pusseissa reikäjo kun tilasit? vai oliko reikä tullu pienien tuholaisten ansiota? :D meillä pojat tykkää repiä hiekka pusseja nykyään käytämme Ever clean kissanhiekkaa jokka on jämerissä pahvilootissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussit olivat menneet matkalla rikki. Kissoilla oli tooosi kiva leikkiä hiekassa, mä olen edelleen vähän eri mieltä siitä kivuudesta :) Ever Clean olisi myöskin ihan mun suosikki, mutta noita kissoja on se verran paljon että tulisi turhan kalliksi. Ja noi hiekathan kannetaan kotiin asti, onneksi yleensä ihan ehjänä...

   Poista
 2. Väittikö herra Nilsson, että hän vain käväisi laatikossa, ei hän ainakaan tehnyt pahoja (ja ripisteli murusia suupielestään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on aina syytön, omasta mielestään. Silloinkin , kun karkaa ovesta, silloinkin kun nenä on peittynyt tohon kyseiseen hiekkaan ja silloinkin kun laatikossa pitää sudittaa tota heikkaa. Viaton pikkurotta <3 NOT.

   Poista
 3. Kerran elämässäni olen ostanut pussitettua kissanhiekkaa, enkä toiste sitä virhettä tee. Tiesin jo ostaessani, että tässä ei kyllä hyvä heilu, eikä heilunut. Ensiksikin se säkki oli hankala käsitellä. Sitten käänsin sekunniksi katseeni toisaalle, niin jompi kumpi oli ehtinyt repäistä reiän pussin kylkeen. Onneksi oli olemassa tyhjä pahvilaatikko, johon sai enimmät pelastettua. Ostamme hiekat tukevassa laatikossa. Hiekka pysyy kutakuinkin siellä missä niiden olla kuuluu ja bonuksena saamme roskalaatikon pahviroskille kunhan hiekat on käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, mä vaan sitkeästi jaksan uskoa parempaan huomiseen. Eiliseen?

   :)

   Poista
 4. No mut säkki sointuu tosi hyvin mattoon... Jos nyt oikeasti positiivisesti yritetään ajatella, niin eivätpä käyttäneet hiekkiksenä sitä mattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin ! Nyt tässä odotellaan, että aika kultaa muistot ja sitten alan hekottelemaan suureen ääneen koko episodille ;) Ihan vielä sen aika ei ole...

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)