maanantai 3. syyskuuta 2012

Odotusta

Kuva: Rekku RescueMeidät on testattu ja se testi on tänään osottautunut positiiviseksi. Meille tulee vielä yksi vauva. Kissavauva. Triosta tulee kvartetti, paitsi Trio pysyy Triona ja "herra X"  tulee olemaan vaikka manageri. Tai jotain.

Saanko esitellä, meidän lauman seuraava tulokas.


Nuoriherra X

Eli ei lopu vauvakuvat sitten tästä blogista ihan heti.

27 kommenttia:

 1. Oijoi, jotenkin arvasin, että kyseessä on taas rescue tapaus :) Komea poika kyllä tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa noi rescue-katit olla mun kohtalo, vaikka toivoisin ettei niitä olisi ollenkaan tarjolla kun silloin kaikilla olisi jo koti <3

   Poista
  2. Enpä ole erikoisemman väristä otusta nähnytkään, onko se jonkinlainen kilppari? mainio pieni katti, samalla periaatteella meille aikoinaan valittiin Iita-kun ei tuota kukaan muukaan huoli.
   Olethan jo kertonut muille, jotta teille on tulossa uusi vauva, sillä tavalla varovasti ja kuitenkin iloisen optimistisesti etteivät toiset luule jäävänsä vaille nykyistä palvelutasoa

   Poista
  3. Kilppariltahan tuo noissa kuvissa näyttää, mutta innolla odotan kun näen sen ihan luonnossa että mikä toi tollanen pieni oikein on <3
   Yhtään kyselyä ei ollut meidän lisäksi tullut,nyt toivon että saadaan pikkuisen kanssa yhtä pitkä elämä yhdessä kun teillä oli Iitan kanssa!

   Poista
 2. Kuulostaa aika täydelliseltä. Kissavauvakuvia <3

  VastaaPoista
 3. Onnellista odotusta! <3 Tuleekin sitten teidän laumaan tasasuhteet herroja ja neitejä kun herra X on saapunut :) Vaikka toki Her Royal Highness pitänee paikkansa ja arvonsa tulokkaankin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   HRH tullee olemaan lauman lempeä hallitsijatar tästäkin eteenpäin, Elli saa kakaran, joka tahtoo varmaan leikkiä yhtä paljon kun Elli ja Börje saa välillä hengähtää Ellin leikittämisestä. Poika tietty siksi, kun ne sopuetuu helmpommin kun tytöt. tytöt kun osaa olla välillä vähän...tyttöjä ;)

   Poista
 4. Voi ku ihana <3 Ja täältä kompataan Hannamaria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meistäkin se on jotenkin niin söpskä :)
   Kissakoordinattori sanoi, että höpökatissa on käkkärää karvaa, pitkää karvaa, iho kuultaa läpi eli epäilevät herra X:ssä olevan nakukissaa jopa ;)

   Poista
 5. Näyttää juuri mainolta lisältä teidän laumaanne! Ilmeikäs tapaus tämä pikkuherra! :D Onnellista odotusta meiltäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, tyyppi vaikuttaa oikein ihanalta ja reippaalta joten kyllä se on selkeästi meidän laumaa <3

   Poista
 6. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!
  Onko tämä ensimmäinen Viron-tuliainen? Olen ollut muutaman kerran satamassa hakemassa itselle hoitoon tulevia ja muuten vain apuna. Tunnelma on ihanan innolla ja jännityksellä odottava.
  -Susan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihka eka on, kaksi muuta Rekkujen kautta meille muuttanutta on ihan kotimaista tekoa :) Nyt taitaa tärät olla bensa-asemalla, kun satama on niin myllerretty mutta uskoisin fiilisten olevan juurikin samanmoinen. Ei se paikka, vaan ne uudet perheenjäsenet <3

   Poista
  2. Ja kiitos toivotuksista, tietenkin. Täti-ihminen on niin innoissaan, että käytöstavatkin unohtuu ;)

   Poista
 7. Kannatamme! Ja katsomme vauvakuvia oikein, oikein mielellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun herra X olisikin vähän linssilude niin saisin leikkiä annieleibovitzii ihan täysillä. Nykyiselle kokoonpanolle kun pitää olla paparazzina ja salaa näppäillä noita kuvia - karkaavat kameran nähdessään, rontit!

   Poista
 8. Ihanaa, paljon onnea! Miten suloinen pikkupoika!

  Vauvakuume tässä tulee, ei siinä mikään auta. Mutta ei se mitään, se on poikkeuksellisen mukava tauti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tämä oli tavallaan "yllätysraskaus" ja vielä on pää ihan pyörryksissä :) Jos kaikki on Virossa hoidettu kuntoon niin herraX kotiutuisi jo 14.9 illalla !

   Poista
 9. Ooh ihana uutinen! Muistan kun oli odotettu ja jännitti kauheasti kun lopulta hain Sakun huoltoaseman pihalta. Onnea uudesta tulokkaasta ja toivottavasti pikkuherra kotiutuu hyvin.

  Mutta täytyy sanoa vielä, että onpa erikoisen värinen poika! Kilpparithan on lähes aina tyttöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mullekin tulee iso jännitys päälle: ensinnäkin bensa-asema tärskyistä tulee heti ihan rikollinen olo ja toiseksi, en ole ainoa joka noutaa uutta perheenjäsentä siellä :) Hyvä päästä kokemaan sekin !

   Ihastuin tokana juurikin Pikkuisen erikoiseen väritykseen, heti sen jälkeen kun luin ettei sen ulkonäkö miellytä ihmisiä vaikka onkin kiltti, sosiaalinen ja terhakka :)Ilmeisestikin poikapuolist kilpparit ovat steriilejä, luin jostain.

   Poista
 10. Onnea perheenlisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
 11. Ooh! Kissavauva♥
  Tuhannesti onnea!

  ps. Yrität opettaa uuden tulokkaan heti kameralle jos suinkin mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Koulutus alkaa heti kotiutuksen jälkeen ja sitä jatketaan kunnes Herra X on ammattimainen valokuvamalli ;)

   Poista
 12. Oih, kuinka ihana hra Nilsson oli (jo) pentuna, kops..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin käy varsinkin kissatädeillä Nilssonin kohdatessaan ! Ja kiitos kehuista :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)