perjantai 22. kesäkuuta 2018

Maksunpaikka

Arvatkaa mitä tänä juhannuksena tehdään?

No autetaan kodittomia, tietenkin ! Viime viikolla napsahti taas Zooplussalta komikat tilille ja siten ohjaan ne samantien eteenpäin. 

Kuva: Kissojen Katastrofiyhdistys Ry.

"Moikka, minä olen Pekka ja pyydän tukeanne. Elämäni ei ole ollut kovin helppoa viime aikoina ja kuten huomaatte, olen hiukan allapäin. Muutin juuri KKY:lle ja siitä olenkin kiitollinen. Aiemmin asustelin Kangasalla pienessä populaatiossa ulkona. Ihminen joka meitä ruokki menehtyi ja yritimme hankkia ruoan itse, mutta minulle se oli kovin hankalaa leukani murtuman vuoksi. Jouduin siis tahtomattani dieetille. Nyt olen kuitenkin hyvissä käsissä ja pian minulle tehdään iso operaatio lääkärissä mikä minua kyllä jännittää. Operaatio on kuulemma vaativa ja hintava ja siihen pyydänkin apuanne. Kerron maanantaina lisää, kun tiedän itsekin enemmän."


Päivitys 18.6:


"Surullisin mielin kerromme Pekan tämän päivän kuulumiset eläinlääkärireissulta; 
Kirkkonummelaisen suu- ja leukakirurgiaklinikan kuvantamistutkimuksessa erikoislääkäri totesi tänään, että Pekan leuan vauriot ovat vanhoja ja niin pahoja, ettei niitä pystytä korjaamaan, vaan kissalla tulee olemaan jatkuvia kipuja. Tätä emme tahtoneet, joten päädyttiin raskain mielin lähettämään Pekka sateenkaarisillalle. Ne, jotka Pekkaa hoitivat tai muuten elivät asiassa mukana, saavat lohdutusta siitä, että Pekka sai viimeisen elinviikkonsa ajan ruokaa, suojaa ja kipulääkityksen ja vietti aikaansa tuttujen samasta populaatiosta olevien kissojen kanssa samassa huoneessa. 
Pekan tarina on koskettanut monia ja olette mahtavasti osoittaneet tukenne, siitä suuri kiitos jokaiselle. Pekan keräyksestä saatujen varojen käyttökohteesta tullaan kertomaan lisää myöhemmin. 
Pekan hoitajan Markon sanoin: "Pekka on tietämättään auttanut monia kaltaisiaan."
Suomessa elää paljon kodittomina Pekan kaltaisia kissoja, mutta yhdessä me voimme auttaa. 


Kiitos. " 


Pekkaa ei pystytty pelastamaan, mutta teidän avulla seuraava "pekka" voidaan yrittää pelastaa. Ja sitä seuraava. ja sitä seuraava.

<--- tuolla puolella löytyy se meidän linkki Zooplussalle, jonka kautta ostetuista summista saamamme komikat lähtee eteenpäin eläinsuojeluun.

Käyttäkää siis ihmeessä sitä, koska jokainen sentti joka sieltä kilahtaa täti-ihmisen tilille, menee eläinsuojeluun. Omasta rahatilanteesta riippuen se pyöristetään vähintäänkin seuraavaan maksettuun euroon (nyt komikkaa tuli 60,37€ ).  

Kiitos jokaiselle linkkiä käyttäneelle lukijallemme ja oikein ihanaa juhannusta  

8 kommenttia:

 1. ♥ Hieno potti lähti avustukseen.

  VastaaPoista
 2. Olet tehnyt niin fiksusti, kun olet alkanut yhteistyöhön noiden kanssa kisujen elämän parantamiseksi. Toivottavasti kaikki muistaa mennä Zooplussaan sinun tau muun blogin linkin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä paras idea multa koskaan :)
   Mä toivoisin todella paljon ostosliikennettä ton linkin kautta ( tai muidenkin joissa komikat menee hyväntekeväisyyteen )koska silloin summat suurenisi ja maksujakin tulisi useammin.
   Alkaa ahneus tässä asiassa vaivaamaan ;)   Poista
 3. Voi Pekkaa ja muita pekkoja, mitä varmasti vielä luonnon armoilla on. :'''( Ihana summa taas teillä! ♥ Me saadaan varmaan seuraavasta tai sitä seuraavasta kommissiosta meidän toinen maksu liikkeelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä ! Jokainen sentti, mitä meidän molempien blogit kerää on erittäin hienoa asia ja ne on hei rahoja, mitkä muuten ei olisi <3

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)