tiistai 5. kesäkuuta 2018

Tervetuloa takaisin Zooplus !

Koska kovasti täällä blogin puolellakin olen Zooplussan toimituksia sättinyt niin nyt koittaakin sitten kiitosten aika.

Olen tässä kevään aikana tehnyt pari pientä ruokatilausta, sellaisilla määrillä että jaksan ne tarvittaessa Postista hakea. Vaan ei ole tarvinnut, koska paketit ovat tilauksen mukaan menneet DPD:lle ja Post Nord on ne sitten kotiin kantanut, sovitun ajan mukaisesti illalla.

Ongelmanahan on ollut siis Zooplussan tapa vaihtaa maksettu toimittaja toiseen, jolla ei ole sopimuksessa asiakaan kanssa toimitusajan sopimista vaan Posti käy jso käy oven takana päivän aikana ja vie sitten paketin Postiin haettavaksi.

Nyt on tilauksessa on 2 x 30 litraa  Greenwoodisin kissahiekkaa. Aikoihin ei ole jännittänyt niin paljoa kun paketin lähetystietoa odotellessa. Meinaisi taju lähteä, kun yhdellä silmällä etsin kuljettajan nimen....

DPD, jeeesh ! 

Kyllä, ne on tulossa suoraan kotiin. Ihanaa.


Zooplussan hinnat kun ovat vaan niin paljon huokeammat kuin muiden hinnat. Tässä on takana monta kuukautta valtavia kissojen ruokakuluja, kun vastaavaa toimitsijaa ei ole löytynyt (Post Nordinkotitoimituksella, siis). Siksi sitä on uhmakas tätikin joutunut pyörtämään sanansa olla ostamatta sieltä mitään, kunnes on 100 % varmaa että toimitukset pelaa. Onneksi pelasi ;)Ja muistattehan, että meidän linkin kautta kun menette testaamaan millä kuljetuksella teidän paketti tulee niin siitä maksettavat komikat menee kokonaisuudessaan eläinsuojelutyöhin ! 16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei kyllä itkettänyt yhtään rällä kertaa !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Arsinkin rahallisesti tämä on ilouutinen ☺️

   Poista
 3. Hyvä että ovat oppineet, että ei ihmiset turhaan valitse miten haluavat toimitettavan! Pitäisikin ehkä tehdä taas tilausta sinnepäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toivottavasti eivät enää ala sekoilemaan niiden kanssa 👍🏽

   Poista
 4. Meillä taas tuo Posti toimii paljon paremmin, Postnordin toimitukset ainakin ennen tulivat miten sattuu ja minne sattuu. Tosin minä pystyn hakemaan paketin autolla helposti postistakin tai olemaan etäpäivällä kotona.
  Mutta hyvä, että teillä taas pelittää. Kyllä tuollainen määrä hiekkaa olisi ilman kotiin toimitusta todella paha nakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän on just se, että asiakas saa sitä mitä tilaa, minne tilaa. Kaksi toimivaa toimitustapaa ei ole olleenkaan pöllömpi businessidea ;)

   Poista
 5. En luota mihkään. Joko työpaikalle paketit tai ei ollenkaan. Nyt työpaikka on vaihtamassa taloa eli vielä pitkään , pari kuukautta, ollaan ei ollenkaan. No mut Musti&Mirri tuo hiekat ja kyllähän mä saan ruokaa kannettua tarpeelliset. Kun duunitalon jutut vakiintuu, sitten voin taas alkaa tilata sinne. (Kai.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootki tollanen rebel <3

   Mulla duunitoimitus olisi mahdoton, kun ostan kaiken bulkkina enkä niitä pysty sit kantelemaan. Siksi tää onkin nyt taas niin kovin onnellinen - kun Zooplussan hiekat varsinkin on niiiin huokeita verrrattuna Suomen hintoihin.

   Poista
 6. Siis mitä? Oikeastiko saat myös valittua toimitusajan illaksi?

  Täällä on nyt kahdella edelliskerralla myös saatu DPD-lähetys niin, että ei ole vaihtunut postiksi. En nyt kyllä kuitenkaan tiedä, onko tämä paljoakaan parempi: saan tekstiviestin, jossa kerrotaan, että sinulle on tulossa paketti ja että voit valita toimituksen seuraaville kolmelle arkipäivälle, jokaiselle vain aikavälille klo 09-16. Ei ilta-aikaa! Vaihtoehtoisesti voi hakea itse terminaalista seitsemän kilsan päästä, joka on auki arkisin klo 08-15. Voi jumalauta.

  Ollaan nyt onnistuttu siinä, että on saatu valittua sellainen tuontipäivä, jolloin toinen ihminen voi kököttää koko päivän kotona odottamassa pakettia. Mutta entäs sitten jos se ei onnistukaan? Sitten ei varmaan saada tilauksia ollenkaan, kun terminaalin aukioloajat ovat tuollaiset kuin ovat... Ehkä pitäisi tilata postin kautta kuitenkin, kun lähin postipiste on sentään s-marketissa ja siis auki melkein aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On to kyllä jännää, miten erilailla sama firma toimii eri paikoissa. meillä on DPD:n kanssa tarjolla yleensä vain iltatoimituksia :O
   Olisko teillä mahdollista soittaa niille ja toivoa sitä iltatoimitusta?
   Hankalalta kyllä kuulostaa toi teidän ostosten saaminen, ei voi muuta sanoa!

   Poista
 7. Meillekin tuli pari ikävää yllätystä, kun kuljetusfirma oli vaihdettu postiksi. Ensin tilasin 2 x 30kg kissanhiekkaa ja hirmuisen kasan märkäruokaa, kun hyväuskoisena luotin siihen, että paketti tuodaan kotiin kuten luvattu. Paketin sijaan postiluukusta tipahtikin saapumisilmoitus ja että paketin voi noutaa lähimmästä postin toimipisteestä. Meinasi itku päästä, kun yritin noita paketteja saada käsivoimin ensin autoon ja sitten autolta kotiin. Toisella kerralla tilasin saman satsin ja jälleen kerran posti lähetti vain saapumisilmoituksen. Nyt en ole raaskinut pitkään aikaan tilata mitään, mutta ehkä rohkaistuisin nyt taas yrittämään. Zooplus on kuitenkin niin paljon halvempi paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan alkoi tämä sota Zooplussan kanssa justiinsa ison hiekkatilauksen kanssa ja jatkui sitten muiden tilausten kera ja pitkään.
   Suoraan sanoen en vieläkään kyllä luota täysin, että tämä homma jatkossa tulee pelittämään, mutta koitellaan vähän pienemmillä erillä. Ne saan raahattua Postistakin, vaikkakin äkäisenä ;)

   Zooplussan hinnat vaan on niin huokeat, että tämmöinen isoja määriä tilaava säästää oikeasti rahaa.

   Poista
 8. Mahtavuutta! Zooplussalla on nyt tullut nähtävästi 4 € lisämaksu yli 30 kg tilauksiin, joka peritään millä lienee logiikalla, sillä osalle se on tullut ja osalle ei. Eipä sekään kuitenkaan paha hinta kun ruoka ja muu on niin halpaa ja maksaahan noiden lähetys Zooplussalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan, en olekaan tosta kuullu tai huomannut. Piti heti mennä katsomaan mun hiekkatilaus ja ei siellä ollut mitään lisäkulua. Hmm. Täytyy seurata.
   Sinällään, kkuten sanoitkin: hinnat on niillä sen verran huokeat, että ei toi haittaa loppupeleissä.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)