maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sisustussuunnittelijan paluu

 Aamulla heräsin tähän näkyyn.

Iha n surkeesti suunniteltu koko hylly, eihän tästä ole reittiä alaspäin ollenkaan!!!!!16 kommenttia:

 1. Voi surkeutta! Mitenkäs sieltä nyt alas päästään? Jotakin tuohon on nyt välittömästi keksittävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkiläkunta taas hidastelee: hyllyt on tuohon tuloillaan mutta aivan liian myöhään. Lisäksi ratkaisu, että kissat ei tohon alahylle menisi on selkeästi susi. Sinne olisi päästävä näemmä.

   Poista
 2. Mahtava :D Tuosta kun vähän itseään ketkauttaa, pääsee mukavasti tuohon alemmalle hyllyllekin! Tai mukavasti ja mukavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai pääsisi ja pääsisi ;D

   Tämä kyseinen retki päätyi kyllä voltilla lattialle - sisustussuunnittelija ei tässä vahingoittunut eikä into myöskään laantunut....

   Poista
 3. Sun pitää tietysti asetella sellaisia pomppulinnoja ympäri huushollia mihin on pehmeä laskeutua katon rajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi, tosta nurkasta on hypännyt jo Elli ja Nilsson tosta sitten "tippui" eli siis hyppäsi tarkoituksella maahan ;)

   Poista
 4. Ai miten hyvä oliskaan nuo kirjat pudotella tuosta! Varmaan heräis ihminen aamulla!

  Mutta noin vakavasti puhuen teillä on kyllä otettu aivan älyttömän hienosti huomioon nuo kiipeilyjutut! Suorastaan uskomatonta, ja sit kun ne vielä näyttääkin hyvältä. Arvostamme suuresti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäpä tuo herrasmies onkin jo jonkin verran ylähyllyn kautta töninyt ja lisäksi se on soitellut viinilaseja. On se lahjakas nuorimies ;D

   Kiitos paljon! Ideat menee kyllä täysin kissahullun ihmissisisustussuunnittelijan piikkiin mutta kyllähän tässä samalla on oppinut itsekin vähän katselemaan juttuja kissojen perspektiivistä.

   Poista
 5. Pipsun ja Miirun Pirjo17. maaliskuuta 2014 klo 19.04

  Oijoi, aktivointilelu parhaimmillaan, hieno! - En ehtinyt tuohon edelliseen Catmaxiin kommentoidakaan, että onpas fiksun, turvallisen ja samalla kiinnostavan näköinen kiipeilyteline ja hylly täydentää rakennelman. - Juu, tahtois tommoista omillekin kissoille jossain vaiheessa. Hymyilytti kuvia katsoessa, että paras kiitos henkilökunnalle taitaa olla se, että kissat käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyllä suositellaan tota puuta kaikille, menee pieneen tilaan, itse voi valita mitä siihen haluaa kissoille tasoiksi ja onhan se vielä sitten suomalaista työtäkin! Ja on todellakin jykevä. Mutta hintava sitten kanssa :/

   Pakko tunnustaa että aina kun tuossa joku hengailee tai kiipeilee niin täti-ihmisen sydän rutistuu onnesta kasaan <3 Varsinkin, kun meillä on muuten pienet tilat niin kissoille on nyt taas saatu vähän lisää tilaa.

   Poista
 6. Oh, Mr Sisustussuunnittelija pulassa!
  Mitä jos Madame olisi vähän läppäissyt karvaisella tassullaan Nisurin hennolle kankulle ja seuraavaksi olisit saanut kuvan kananlennosta -eikun hallitusta hypystä alaspäin (No oikeasti ei semmmoisia hyppyjä ja lentoja toivota).
  Hennan kanssa olen samaa mieltä, että teillä on hienot ja funktionaaliset sisustusjutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaarihan tosta asennosta päätyi kyllä lattialle, mutta koska kysymyksessä on Nilsson niin ihan tarkoituksella! Luonnollisesti ;) Itse olen aamuyön heräillyt siirtelemään tosta hyllystä tavaroita (viinilaseja, muun muassa) muualle, koska sisustajan sisäinen palo pistää pienen kissamiehen läpsimään niitä taas pää alaspäin tosta ylkähyllyltä...*huoh*

   Ja kiitos, mä tykkään kanssa tosi paljon kun kissat on pääasiassa mutta sitä ei ihan heti tajuakaan kuinka paljon :)

   Poista
 7. Kertakaikkiaan surkeeta suunnittelua =)

  VastaaPoista
 8. Viinilasi ja avohylly? aika rohkea veto. Unohdin kameran kirjoituspöydälle, enkä tiukkojen kuulustelujenkaan jälkeen ole saanut järjellistä selitystä miksi se piti pudottaa, siis en selitystä minkäänlaista

  VastaaPoista
 9. Uhkarohkeaa, eikö? Yksitellen mä niitä tuolta olen kyllä kannellut muualle kun taitelija on niitä soitellut ;)

  Vai on teillä koitettu kuvailla ilman lupaa? Tollasiahan noi justiinsa on,mutta tilivelvollisuus puuttuu niiden mielestä ihan täysin !

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)