perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kosto

Sisustajan elämää on yritetty hankaloittaa monin tavoin.

Porttikielto on tullut nuoren aikuisen huoneeseen: sisään siis kyllä pääsee  mutta kun sisustelu alkaa, lentää sisustaja ulos.

Olohuoneeseen on rakennettu vähän esteitä tai sitten riisuttu paikat täysin, ettei sitä sisustusta edes pääse aloittamaan.

 Yksi aamuyö lensi kissa vessaan viettämään meditaatioaikaa yksin  jokuseksi hetkeksi, kun viinilasit taas heleästi kilahtelivat ylähyllyn kautta. Klo 05.

VIRHE!

Kun jäähy oli ohi sai täti-ihminen tuta kuka on ollut kohtelias ja kuka ei.


Sisustussuunnittelija oli ystävällisesti antanut täti-ihmisen luulla olevansa ovela ja vältellyt hyllyille rakennettuja barrikaadeja. Kun vessan ovi aukesi käveli sisustaja SUORAAN blokatun hyllyn päähän ja asia eteni kuten yllä kuvattu.

Kyllä. Voittaja on valittu.

Valentina Sisustuksen urakka jatkuu, tähän yritetään löytyy uutta ratkaisua ;)


28 kommenttia:

 1. Ensin siihen tehdään kulkureitti, jota sitten ei saisi käyttää. On kumma paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin! Tossa selvästi on tehty mulle touhuhylly, kun siellä on kaikkia lelujakin mutta toi täti on aina ihan että EEEEIIIIIIII Niiiiiiiiilssssssssooooooooon, lopeta! . Ärsyttää.
   T Väärinkohdeltu Nisuri Suuri

   Poista
 2. Ja Nilsson on niiiiiin soma taas kerran. Oletko ihan varma että Nilsson oli syyllinen? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan on kissa-rukka huumattu tai hynotisoitu toimimaan tuolla hyllyllä täti-ihmisen toimiesta, että saa aihetta kirjoitella vääryksiä Nilssonista ;)

   Poista
 3. Komppaan Hennaa, Freideä ja Figoa. Kummallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meikällä on joukkoja takana, Nisuri Suuri on AINA oikeassa !!! T. Nisu

   Poista
 4. (tsemppi)Peukku teille (sitä ei löytynyt noista toimintoruuduista..)!

  Toveri Nilsson, jokapaikanhöynien vallankumous on alkanut, toimitaan suunnitelmien mukaisesti! T: Sulo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti-ihminen kiittää :)

   Toveri Sulo, mies puhuu asiaa. Meitä ei nujerreta, me valtaamme ja määräämme. Maailma on jokapaikanhöynien ! T. Nilsuri

   Poista
 5. Kesken parhaan sisustusinnon sisustaja poistetaan?! Mitäs peliä se nyt oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Mitä peliä se nyt oikein On???? T. Nisukka

   Poista
 6. Ei sitä tuolla tavalla tehdä, että ensin sijoitetaan kulkureitti hyllystöön ja sitten kielletään reitin käyttö. Tuommoinen käytäntä johda muuhun kuin täti-ihmisen mielen pahoittumiseen viinilasin tipahdettua. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksella opastaisin sijoittamaan vielä johonkin lasiovellisen turvavitriinin, jonka sisäpuolelle viinilasit yms. joutavat ja särkyvät sijoitetaan, vaikka sängyn alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin! Toi täti-ihminen on tosi vaikkea nujerrettava, sillä on ihan liian suuret luulot itsestään ja sen määräysvallasta. T. Erittäin väärinkohdeltu herra Nilsson

   Poista
 7. Näyttää siltä, että lukittava asekaappi saattaisi olla hyvä sisustusratkaisu särkyvien säilyttämiseen... :D Sisutusvapaustaistelijat ilmeisesti kunnioittavat täti-ihmisen barrikadeja hetken, mutta kiertävät ne oitis, kun tilalle keksittyyn toimintaan puututaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kallistunut samaan päätökseen! Tänne tarvitaan asekaappeja,turvaholveja ja passarilasisia kaappeja suojaamaan särkyvät ;)

   Poista
 8. Haha, oikein pehmustettu rkulkureitin alku ;)

  VastaaPoista
 9. Kissat <3 Ei tähän nyt oikein voi sanoa mitään muuta! Meillä on ovelliset vitriinit juuri tästä syystä, ja kirjahyllyn päälle on viritetty sanomalehtiansa (jos siihen päälle loikkaa, ne luistaa ja koko konkkaronkka tipahtaa alas). Vähän hillinyt loikkimistahtia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne, kaikesta huolimatta ♥

   Onhan tässä se hyvä puoli, että täällä joudutaan aktivoimaan luovaa ajattelua ja ratkaisuja Nilssonin sisustuspalon vuoksi ja sehän on vaan hyvä asia.?

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Selvää on, kumpi laji on fiksumpi. Ei se peukalo tee kenestäkään älykästä ja nokkelaa ;D

   Poista
 11. Mä jo vähän ajattelinkin tuota edellistä postausta lukiessa, että riitääkö tyynyt... ;)

  Mut kyllä se on vaan alistuttava kissan tassun alle ja laitettava kaikki tärkeä kaappeihin ja huolehdittava vielä siitä, ettei ne kaapit ole siten, että ne saa ronkittua jotenkin auki.
  Tuohon hyllynpäihin voisi sopia "esteet", jotka olisi samanlaista tyyliä kuin nuo tuet, mutta en tiedä löytyykö sellaisia helposti/voiko tehdä itse ja miltä ne näyttäisi. Ja ymmärsikö tästä edes mitä tarkoitan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riittänyt ei ;D

   Haaveissa olisi ollut blokata toi reitti juurikin noilla pitimillä, mutta liian pienet tohon väliin. Niinpä pohdimme seuraavia vaihtoehtoja... Ja kyllä, ymmärrettiin ihan täysin :)

   Poista
 12. Pipsun ja Miirun Pirjo24. maaliskuuta 2014 klo 9.27

  Eihän tätä voi kuin lumoutuneena katsoa, kuinka päämäärätietoisesti Nilsson tassutyöskentelee: vips, kulku, kulku, vips... Henkilökunnan virheillä on hintansa :-o!
  - Pirjo -

  Go for it!
  - Miiru ja Pipsu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä on kyllä aika kunkku näissä sisustushommissa. Ihmiset vaan vikisee kun tämä mies päästelee tassuilla menemään! T. Nisse

   Poista
 13. Ei kuule kannata kuvitella olevansa fiksumpi kuin kissa! Tosin toisaalta ehkä vähän ymmärrän tota, meillä toi Rääpäle on ihan mahdoton ja Kirjoittaja sen kanssa helisemässä. -Kajsa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajsa, sä olet niin oikeassa. Mutta se johtuukin siitä, että sä oot kissa! Ja koita nyt vaan jaksaa sitä Deviä, kyllä se siitä aikuistuu muutaman vuoden sisällä ;)

   Poista
 14. Ahaa, vai tätä on sisustus! :-D Enpä näytä meidän kateille, etteivät ne ala moista harrastaa.

  VastaaPoista
 15. Tätäpä juuri ! Suosittelen välttelemään kyisesen ammattikunnan tekosista aina kissojen lähistöllä, koska harvemmin näiden kahden osapuolen näkemykset kohtaa ;D

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)