lauantai 8. maaliskuuta 2014

Röllin ja Valentinan muistolle

 Röllin taistelessa omaa sairauttaan vastaan,  kauniin Valentinan jo kertaalleen hoidettu  nisäkasvain olikin tehnyt laajempia tuhojaan salaa ja Valentinan aika oli lähteä sateenkaarisillalle 16.12.2013.

 Röllin urhea ja sitkeä taistelu sairautta vastaan loppui 31.12.2013.  Vaikka Röllillä riitti taistelutahtoa loppuun asti niin leikkaushaavan yhtä kohtaa ei saatu pysymään kiinni eikä muuta vaihtoehtoa enää jäänyt kuin eutanasia.

Nuoren Catladyn perheen lauman koko muuttui kahdessa viikossa neljästä kahdeksi.

Rölli ja Valentina synnyinmaassaan silloin joskus...
Valentina syntyi kodittomana kissana  Kreikassa huhti-toukokuussa 2000 ja päätyi suomalaisen nuoren Catladyn hoteisiin. Niin päätyi Röllikin,  arvioitu syntymäaika touko-kesäkuu 2001. Kun Catlady päätti palata Suomeen, luonnollisesti mukana muutti tämä lumoava kaksikko.

Hurmuri-Rölli
Arvoisa Valentina nautiskelemassa Suomen suvesta
Nuoren Catladyn luona niin Kreikassa kuin Suomessakin tämä kaksikko sai parhaat mahdolliset kissanpäivät ja arvoisensa elämän täynnä välittämistä, rakkautta ja hoivaa.
 Rölli oli kaikkien ystävä mutta Valentina oli ilmeisesti kokenut kovia ennen päätymistään omaan kotiin ja siitä syystä hyvin harva sai Valentiinaan koskea. Täti-ihminen ei lupaa koskaan saanut, sain vain vähän jutellä höpsöjä lähistöllä. Oma perhe oli Valentinan turva ja silloin kurinpitäjästä kuoriutui oikea sylikissa.

Rölli

Valentina


Suru seuraa vielä pitkään mukana eikä ikävä poistu.
Osaanottomme Catladylle ja perheelle.9 kommenttia:

 1. Voi kurjuutta, noin se siis päättyi :( Paljon voimia perheelle, kaksi kissaa niin vähän ajan sisällä! Kurja tilanne kerrassaan. Rölli ja Valentina olivat varmasti hyvin valloittavia persoonia molemmat!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka surullista! Kaksi kissaa noin lyhyen ajan sisällä on valtava menetys! Osanottoni perheelle!

  VastaaPoista
 3. Voi ei ;( Hyvää matkaa Rölli ja Valentina...

  VastaaPoista
 4. Hurmureita olivat ♥ ja muistot elävät vaikka ikävä ei koskaan häviä.

  VastaaPoista
 5. Kurjaa. Voimia. Hieno kirjoitus ja aina yhtä lämmittävää kuulla kodittomien eläinten onnellisista ajoista rakastettuna kotikissoina.

  VastaaPoista
 6. Valentinan ilme on kuvissa erikoisen viehkeä. Kauniita ovat. He ovat varmaan nyt yhdessä ja onnellisia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis kaikille kauniista sanoista ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)