sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Hyllyprojekti vol. 2

Mikään ei ole niin kesken, kun viimeistelyä vaille oleva sisustussuunnitelma. Vaan nyt se nytkähti eteenpäin, meidän hyllyprojekti kissoille! Oli jo kyllä aikakin.

Kaikki alkoi näistä paketeista....
Arvatenkin tuolta paljastui kissapuu, tällä kertaa mustalla putkella. Catmax on se meidän valinta, taas kerran.

Työnjohtajat tarkistaa, että laatikko on tyhjä JA että kaikki tilatut osat saapuivat
Tämän kertainen combo maksoi 306 eksulaa. Itse puu siis oli 270 € ja kotiinkuljetus 36 €.  Kyydissä tällä kertaa  40-263 cm super runko 1 x iso taso  no. 170 ja 2 x pienitaso no. 160. Lisäksi vanhaan puuhun pari roikkumisen estoruuvia. Tyyristä lystiä, mutta laadusta maksan mielelläni ja siitä ettei itse tarvitse lähteä roudaamaan  paketteja postista kotiin töitten jälkeen.
DIY-askartelua sudin ja maalin kanssa
 Viime viikonloppuna maalailtiin ja tänä viikonloppuna sitten rakennettiin puu paikoilleen.

Täti-ihminen on kovin iloinen onnistunesta projektista.koska aa) se näyttää tosi kivalta kissapuuksi  ja bee) Triolatkin tykkää siitä!

Hyllyn sisäänajo
Tosin, tuliko seuraava ratkaisu kenellekään yllätyksenä?

kato! Koristetyyny hyllyllä !24 kommenttia:

 1. Nuuskuttelukuva on <3!
  (hupaisaa, että oma huomio kiinnittyi heti ensimmäisenä kirjoihin... mitä? Minäkö kirja-addikti? Eeeen....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Börje tutustuu ensimmäistä kertää siinä tohon kerrokseen ;)

   Voi että kaikki mun korkeakirjallisuus ei justiinsa näy noissa kuvissa, Grishamia ja Cookkia vaan ;)

   Poista
 2. Heti pisti silmään, että jollakulla on ihan samalla tavalla Harry Potterit kahdella kielellä hyllyssä, ja englanninkielisetkin samoilla kansilla! Itse hyllystä ja puusta olemme kovin kateellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tossa välissä vielä 3 kappaletta espanjaksikin ;) Onko teidän Potterit yhtä kuluneet ja tuhanteen kertaan luetut kun meillä?

   Catmax on kyllä musta niin siedettävä kissapuu kun kissapuu vaan voi olla - itse voi maalata puuosat minkä värisiksi tahtoo ja se on oikeasti todella laadukas. Niiden pitäisi maksaa mulle jotain provikkaa kun noin kehun mutta en saa ;D

   Poista
  2. Juu, aika puhki kulutettuja kaikki paitsi suomenkielinen salaisuuksien kammio, jonka jouduin uusimaan kun muutossa erää kiss...*köh* poltergaisti repi sen ihan päreiksi kun yritti mahtua ja änkeytyä kirjan kanssa samaan muuttolaatikkoon :(

   Poista
  3. Nuori aikuinen on noita lukenut kanssa siihen malliin, että meidän polterguustilla ei olisi edes suuri vaiva saada noita päreiksi :/

   Nyt sun pitää sitten lukea sitä salaisuuksen kammioita niin kauan, että se ei enää loista uutuuttaan ;)

   Poista
 3. Minä olen kanssa haaveillut catmaxista jo pitkään, mutta ne maksaa niin paljon ettei mulla ole sellaisia rahoja :D Tuollaiset hyllytkin kelpaisi kyllä. Varmaan kelpais kissoillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kuinka järkeilee niin kyllä toi raha mitä noinkin alkeelliseen versioon menee on tuhottoman iso! Ja sitten kun on saanut säästettyä niin sitten piti alkaa psyykkaamaan että se nyt ostetaan vaikka tollakin rahalla pääsisi etelään viikoksi äkkilähdöllä ;)

   Poista
 4. Teil on nättiä. Ok oon sanonut tään ennenkin. Mutta kun on hyvät sissarit niin sitten on, pakkohan lopputulos on olla nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me kyllä viidytään isosti! Sissarille menee kiitos , mun osuus on ollut vaan remppailu ja täsmäiskut Ikeaan ;)

   Poista
 5. Tosi makeet catmaxit teillä. Mun pitäis myös saada provikkaa kun aina mainostan catmaxia! Tosin luulen, että provikkaa ei makseta siitä, kun mainostaa, että ostakaa huutonetistä käytettynä niin saa paljon halvemmalla. :D Tota maalausta mä en olekaan tullut ajatelleeksi. Mä tuunasin sen kattokappaleen ja mustan rungon valkoiseksi valkoisella kontaktimuovilla. Köyttä kiersin ylärunkoon lisää niin että nyt se on köysitetty kattoon asti. Naava yrittää välillä katon läpi ja muutenkin tykkää puusta hurjasti. Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä pitäisi silti saada jotain kivaa aina kun mainitsee catmaxin ;)

   Rehellisesti sanottuna en mäkään ihan itse tajunnut että, niitä saa maalata jos haluaa ;) Tän tokan kanssa mä jo ihan ite uskalsin ajatella sitä. Toi köysi ylös asti on kyllä hyvä idea, noikin varmaan kiipeilisi siinä innoissaan :)

   Poista
 6. Voi apua, että teillä on hieno kiipeilypuu!!! Ihan mahtisuoritus, kun se on jopa tuunattu mustaksi! Saadaaks mekin tulla koklaa sitä?

  /Bertta & Coco

  VastaaPoista
 7. Onpas teillä nyt hieno kiipeilypaikka! Meillekin pitäisi hankkia tuollainen (korkea ja kapoinen) sitten kun vanha alkaa hajoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi meidän kissoilla on sama maku kun mulla, muuten olisin lirissä niiden plyyshipuiden kanssa ;) Sellainenkin meillä on ollut ...

   Poista
 8. Wau, teillä on oma strippitanko! Henkilökunta on luvannut meille sellaisen rakentaa, mutta vielä ei ole mitään_nähtävissä. Ollaan vähän kateellisia, mutta kuitenki iloisia tein puolesta.T: Sulo ja Robert

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä??? Ei ole vielä rakennettu? Miksi ihmeessä? Kyllähän teidän henkilökunnan pitäisi tietää, että Kissat tulee aina ekana !
   T. Triolat pöyristyneinä

   Ps. Mekin jouduttiin odottamaan tota ihan luvattoman pitkään ja sitten vielä kiitos teille pojat!

   Poista
 9. Täällä huokaillaan. Tulis edes lottovoitto !(Tää ei kyllä ees lottoa, että aika mahdotonta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lottovoitto olisi kyllä ihan kiva, noin muutenkin ;) Munkin pitäisi vaan aloittaa se eka, muttakun kaikki rahat on kiinni tossa uudessa puussa !

   Poista
 10. Onko upea? ON. Ja jotenkin epäilen, ettei tuo sisustustyyny estä teidän todellista sisustajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistäkin toi on kyllä todellinen hitti, kiitos!

   Yllättäen Börje on keksinyt miten tyynyn voi heittää tosta pois mutta onneksi se ei ole sitä vielä kertonut sille oikealle sisustustaitelijalle. Ajan kysymys, epäilen ;)

   Poista
 11. Kylläpä kissojen kelpaa! Ja siellä on niin kaunistakin vielä! Varmasti kannatti sijoittaa tuohon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)

   Kyllähän toi on järkipäätös näin monen kissan kanssa. Kaksi kissaa sai meidän plyyshikauhistuksen lähtes rikki vuodessa, sen hinta oli silloin 79 €. Niitä kun tässä sitten vuosittain ostaisi niin olisi toi 300 € käytetty aika nopeasti. Mutta kyllä se vaan tuntuu järjenvastaiselta laittaa se summa kerralla kolmeen tasoon ja metalliputkeen ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)