tiistai 31. heinäkuuta 2012

Stairway to Heaven

Koska kissat tarvii, kissat saa. Perinteiset kissakalusteet on allekirjoittaneen makuun aikalailla puklu, öks ja jaiks vaikka meillä yksi sellainen onkin. Sisustussuunnittelijamme  Elisa ( http://www.valentinasisustus.fi/ ) sai siis keksiä meille toisenlaisen ratkaisun. Ja Elisahan keksi :) 

Kaikki alkoi Ikeasta, ja 4 huokeasta laatikosta. Taustalla pitää muuten ehdottomasti olla sotkua, jouduimme ihan varta vasten sotkemaan taustaa, oikeasti. En juksaa sitten yhtään. Kokoamisen jälkeen aloin sutimaan maalia,  pink is the new black.

Lodjut


Koska black is the old black , valittiin kyseinen väriklassikko somistamaan laatikoita myöskin. Imuri haettiin kuvaan matsaamaan malarinteippiin. Luonnollisesti. Ei se ole siihen unohtunut paria päivää aikaisemmin.

Lodjut taas


Sitten porataan, tosi paljon painoa kestäviä proppujuttuja reikiin. Meillä porailtiin jokaisesta kulmasta kiinni niin, että lootat kestää varmaan pari sataa kiloa ainakin, eli me ihmisetkin voidaa riehantuessa juosta noita rappusia. Laatikoiden katoille vähän kuramattoa tarranauhalla kiinni estämään liukastelua ja voilá: kirjahyllylle pääsy ja pako on kondiksessa.

Lodjut seinällä

Ja tässä muotishöy, mallina Börje Böö. Siellä voi myös muuten chillailla tai vaikka taputtaa kärpästä.

Börjehän se siinä
Ihan päätöntä menoa

Tule kärpänen isille, tähän tassuun jooko? en mä suo syö...

Eikä siinä vielä kaikki: näillä voi rentoutuakin

Ja koska kaikissa kuvissa patsastelee Börje, niin tässä kuva Ellistä joka ei ole portailla, ei käyttänyt niitä sirtymiseen paikasta a paikkaan b tai c  mutta onpahan ainakin lähistöllä.Ja nyt kun tuli huono omatunto ettei Mimmistä ole kuvaa tässä jutussa niin tässä kuva Mimmistä. Tällä ei ole mitään tekemistä koko aiheen kanssa. Omatunto puhdistettu. Ja samalla saatiin ton sohvan paluu tähänkin blogiin....
Beibe bongaa menoo.

8 kommenttia:

 1. Oooooooh... upea stairway! Haluatko vinkata, minkäniminen Ikean laatikko on kyseessä? Taisin tässä juuri keksiä itselleni lomapuhdetta ;) Toki vain siinä tapauksessa, että trio MiuMaulle ja heidän sisustussuunnittelijalleen sopii, että meillekin tulee samantyyppinen stairway.

  VastaaPoista
 2. Uskoisin, että sistussuunnittelijammekin tuntee suurta ylpeyttä ideansa leviämisestä useampaan kissakotiin eli Ikeasta ostimme Pränt vanerilaatikot 6.95 eur kappale.

  Noita on muuten ihana puuhastella, kun eivät ole mitään isoja ja proggiskin siten n etenee vauhdilla :)

  VastaaPoista
 3. Hieno väkkärä! Teillä oikein nähdään vaivaa kissojen eteen. Voitais kertoa yksi osoite jossa semmoista ei liiemmin näy! Meil ei ole edes kissapetejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä täti-ihmisellä mopo karkailee päivittäin ja ollaan kilpavarustelussa varmaan aika korkeilla sijoilla. Moni on mulle vinosti naurahtanut, mutta minäpä vaan vingutan luottokortteja kun "mammam kisuilla pitää olla kaikkee ja kaikille".

   Poista
  2. Täälläkin sellainen mamma, jonka kisuilla on kaikki mitä ikinä kisut ei tartte eikä osaa kaivatakaan

   Ja Mimmi on aivan ihana ja ansaitsee kaiken mitä mammansa vain kortillaan kaunokaiselle saa irti vinguteltua

   Poista
  3. Mä kyllä vähän loukkaannuin Mimmille, kun ostin samalaisia petejä sille 3 kappaletta eri paikkoihin kun se oli ekassa nukkunu yhdet päikkärit mutta ne ei sitten kelvannutkaan ne uudet.

   Poista
 4. Oih, onpa upea! :o Kelpuuttaisin meillekin, sopisi vielä väreihinkin! Ja tuota tynnyriä olen itsekin miettinyt. Onko kovalla käytöllä teillä?

  Ihan mahtava kokonaisuus, kerta kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti, teidänkin värimaailma sopi joten mun silmiin tosi hyvin ;)

  Tynnyri on päivittäisessä käytössä mutta päävoittoisesti sitä käytetään nukkumiseen. Siellä sisällä joku aina ihan vaan vähän käy kääntymässä. Yllättäen se on meillä myös pysynyt pystyssä paitsi kerran, vaikka rallia vedellään sen päällä päivittäin. Se on nimittäin vähän kiikkerä, pitäisi varmaan laittaa kiviä tonne alimpaan reikään... Olen siihen kyllä tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)