perjantai 27. heinäkuuta 2012

Dii_Ai_Why Corner

Koska Osapäiväinen Macho, Minimissi ja vähän kyllä Karamellikin ovat tehneet riekaleita kahdesta olohuoneen tuolista, on meillä ollut huutava tarve saada ötöille raapimispaikkoja lisää. Isoin ongelma on ollut siinä, kun sisustukseen sopivaa mallia ei ole kaupan ja täti-ihminen on istunut onnettomana kotona mököttämässä ja itsesäälin vallassa katsonut tuolien alati jatkuvaa tuhoa.

Kunnes yksi päivä sisustussuunnittelijamme  Elisa vinkkasi
( http://www.valentinasisustus.fi/ ), että maalia voisi vaikka vähän sutia raapimislautaan ja heureka: ratkaisu löytyi!  (Ja kyllä, meillä on ikioma suunittelija  - kröhkröh -  mukana rempassa, jolla itsellään on 4 kisua kotona  ja siten suunnittelu on ihanan kissaystävällistä.) Tässä kuva rapsuttelumestasta
no 1. Sen teko oli erittäin nopeaa ja kivutonta. Täti-ihminen suoritti maalauksen JA seinään asennuksen. Whohooo.

Niin upea, ettei se voi olla itse maalattu !

Siksipä oli sitten aika hankkia toinen samanmoinen. Tilaus Zooplussalle ja eikun suti käteen.

Tarvikeet:
Kämpän kaikki kissat
Maalarinteippiä ja suojapaperia
Joku maalisuti
Mieluisan väristä maalia
2 ruuvia ja ruuvari

1. Aloita peittämällä sisalosion reunat maalarinteipillä. Lähde vaikka vessaan kiroilemaan, koska kaikki kämpän kissat on tullut tutkimaan, haistelemaan ja teroittamaan kynsiään. Joku todennäköisesti tahtoo ottaa nokoset sen päällä. Häädä kaikki pois.
2. Ala maalamaan. Vilkuttele kissoille toisella kädellä  ja samalla kehoita rauhallisella äänellä niitä siirtymään ainakin metrin päähän.
3. Paussi, kunnes maali on kuivunut. Muista seistä siinä vieressä, että voit häätää kynnenteroittelijat, haistelijat ja nöpösten ottajat toisiin maisemiin.
4. Uusi kerros maalia. Muista myös kapeat reunat.
5. Ks. kohta 3 ja lopulta poista maalarinteipit. Etsi jotain terävää millä repiä maalin kovettamat syvällä olevat reunat. Pinsetit on semihyvät. Varaa tähän paljon aikaa.
6. Ruuvaa juttu seinään. Pudota se maahan ainakin kerran, että joku kulma menee ihan ruttuun ja se kohta pitää maalata uusiksi.Joskus ensi kuussa, ehkä.
7. Istu katselemaan, kuinka yksikään kissa ei ole kiinnostunut koko laudasta ja ihaile kuinka teräviksi ne kynnet tulevat niissä tuoleissa.
Kissat, maali, teippi, hesari ja vesivärisudit.

Hetki poistua vessaan viettämää laatuaikaa itsekseen sadattelemalla.

Valmis. huomaa oikea yläkulma. Jep. Rutussa on.


Totuuden nimissä on nyt sitten kerrottava, että kyllä kissat on alkanut lämpeämään tuollekin tekeleelle ja tuolien rapsuttelu on jäänyt vähemmälle. Oikeasta yläkulmasta huolimatta. Tai sitten ne ei ole vielä hoksannut sitä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)