tiistai 13. toukokuuta 2014

Valtiovierailu

Täti-ihmisellä oli tällä viikolla paras maanantai aikoihin, koska se sisälsi valtiovierailun peräti viereiseen kaupunkiin. Mulla oli audienssi Naukulan perintöprinsille: Sulolle .


Siinä missä Naukulan edesmennyt Helmi oli rauhallinen emäntä, on Sulo poikamaisesti riehakas isäntä. Nuori prinssi tietää lumovoimansa ja osaa hurmata kissatädin kuin kissatädin ensi katseella.

Eikä Sulo nyt ihan kauhean pieni ole, pituutta riittää kuin isommassakin viidakon valtiaassa!


Ja jos siis tässä vaiheessa ei täti-ihminen ole lässyttänyt ja sössöttänyt ihastuksissaan niin Sulo viimeisteli  hurmauksen kertaheitolla:

Pahoittelen kuvassa näkyvää 4 sormista pullaa, mutta kattokaa nyt tota kissaa ♥ ♥ ♥
Sulo käveli suvereenisti täti-ihmisen syliin ja viihtyi siinä tovin jos toisenkin. Kaksi kertaa !

Blogistania on toden totta saanut joukkoonsa ammattihurmurin, jonka faniklubi tulee laajenemaan ja laajenemaan !

Lisäksi suuret kiitokset Sulon assistentille, Naukulan mammalle. Oli ihana tavata Sulo.  Ja mamma myöskin, totta kai ;)


21 kommenttia:

 1. Kadehdittavalle valtiovierailulle olet päässyt! Sulokin varmaan aisti kissaihmisen heti, kun syliin käveli viihtymään! Sulo on kyllä täälläkin ihan kuuminta hottia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnen määrä on suunnaton !

   Onneksi noi omat ei ole mustasukkaisia ollenkaan vaan haistelivat mielenkiinnolla Sulon terkut ja jatkoivat juttujaan ilman suurempaa draamaa. Vaikka yritinkin kovasti vedota niiden tunteisiin, kuinka SULO kyllä tykkää olla tämän tädin sylissä. Ei toiminut ;)

   Poista
 2. Sulohan ottaa vieraita vastaan aivan urakalla! Jokohan sillä on oma kalenteri, johon audienssit merkitään? Minutkin kutsuttiin lauantai-iltana, mutta koska edessä oli pitkänlainen kotimatka, ja omakotitäplikkäät olivat nälkäisiä, täytyi jättää toiseen kertaan. Vähän kyllä harmittaa, kissatätejä lakoaa jätkän ympärille kuin kypsää viljaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuoreksi mieheksi Sulolla on kyllä aika paljon velvollisuuksia ihastuttaa kissatätejä ;) Onneksi Sulon oma adjutantti osaa täyttää kalenterin niin, ettei nuori mies nyt aivan nuukahda.

   Teidän syyt on kyllä aivan ymmärrettäviä, mutta harmistunut olisin kyllä minäkin ollut, mutta omat kuninkaalliset on hoidettava aina ensimmäisenä. Meidän ihmisten kohtalo on vaan niin sellainen.

   Poista
 3. Sulo sylissä, oohh. Hirveän kovasti nyt kyllä houkuttaa tehdä myös valtiovierailu. Samalla hieman jänskättää huomisen rokotusvisiitin vaaka. Täälläkin asui joskus tuommoinen ruipelo raitapaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tahdo kuulostaa mitenkään lesolta, mutta kyllä Sulo sylissä ;) ! Mä jään odottamaan miten teidän entisen ruipelon painokäyrä on käyttäytynyt, se on kyllä jännä paikka. Joka kerta.

   Poista
 4. Voi hyvänen aika ammattihurmuria! Ja mikä suloinen kollin kuono. Onpa hän pitkä ja ohut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noita kuvia voi edes katsoa, kun heti alkaa sydän läpättämään ihastuksesta ♥

   Poista
 5. Sulo ei jätä asioita puolitiehen! Jos pitää hurmata, niin sitten hurmataan ihan viimeiseen asti.

  VastaaPoista
 6. Sulo on hurmaava ja notkea nuori mies :) Hieno tuo silittävä käsikin on, oletko ihan Suloa varten käynyt manikyyrissä ja hakenut dimangisorumuksen tallelokerosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuruiset eläinlapset vaan on niin ♥♥♥

   Nykyään pitäämanikyyrit ja dimangit olla kokoajan kohdillaan kun koskaan ei tiedä milloin käsi päätyy julkisuuteen ;D

   Poista
 7. Hihih, Sulo-audienssithan alkaa olla ihan kuin ne muotibloggareiden tapahtumat, joista sitten on kuvia ihan jokaisen blogissa :D Eipä sillä, kyllä komeaa kissapoikaa katsoo mielellään useammassakin blogissa toisin kuin niitä blogikemujen cocktail-paloja ja skumppalaseja edestä ja takaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samanmoista hurmoshenkeä näissä meidän jutuissakin taitaa olla, onneksi sentään sisältö on kiinnostava ;D

   Poista
 8. Sulo vetää väkeä niin hyvin, että Mamma voisi alkaa keräämään pääsymaksuja :-D

  VastaaPoista
 9. Pipsun ja Miirun Pirjo15. toukokuuta 2014 klo 8.05

  Kaunis poika, niin on nöpöliini ja nimensä mukainen suloliini <3. Oot kyllä aiheesta ylpee, kun tuollainen salskea hurmuri valitsi itse tulla sun sylliin - paras kohteliaisuus kissalta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloliini, niin on ♥

   Kylllä oli ihana tunne, kun Sulo päättäväisin askelin lähestyi ja valitsi paikan MUN sylistä, vieläkin meinaa pumppu pettää siitä onnen tunteesta ;D

   Poista
 10. ♡ Täti-ihmisen onnenhetkiä ♡

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)