keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kuninkaallista arkea 2/5

Kovin harvinaista epäherkkua oli tarjolla  HRH:lle.

Matzo maistoi pesuveden....(ei saippuaa, toim.huom.)
Pitkään harkinnassa ollut kylpylävisiitti tehtiin. Ei arkena, mutta arkista touhuahan tuokin on joten sopii oikein hyvin arkihaasteen osaseksi ;)

Arvannette, että kylpylässä ei viihdytty ja se oli todellinen pikaviisiitti. Siitäkin huolimatta HRH on nyt pesty ja hänen korkeutensa on valmis ottamaan kesän vastaan rasvattomalla turkilla.


Rehellisyyden nimissä noita pesu hommia pitäisi tehdä useammin, niin kattikin ehkä tottuisi kun kerran operaatiolle on tarvetta.


21 kommenttia:

 1. Märkänä Mimmikin (niin kuin kaikki kissat) näyttää enemmänkin Hänen Kuninkaalliselta Surkeudeltaan kuin Korkeudeltaan! :)
  Mutta hienoa, että molemmat ilmeisesti selvisivät pesusta vammoitta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missio olikin yllättävän helppo, kun tajusin lisätä vauhtia ja ottaa kopin joka kerta kun kissa meinasi karata ;)
   Naarmun naarmua ei ole kummassakaan, Mimmillä oli vaan hetkellisesti mustelmainen itsetunto ;)

   Poista
 2. No nythän näyttää kyllä vähän siltä että Nilsson näyttäisi Mimmille kieltä tuossa alakuvassa! Vahingoniloako? Vai olisiko Nilsson halunnut kylpyyn itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs näyttääkin! En usko, että Nisu olisi vapaaehtoisesti kylpyyn tullut joten taitaa nuorimies ilkkua märkää kaveriaan :D

   Poista
 3. Voi rottuutta! Voi ulommaista rottuutta! Kaikkea sitä kuninkaallistenkin kissojen pitää sietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kylpyläreissu oli yksin ihmisen idea ja se toteutettiin ilman lupaa....

   Poista
 4. Voihan märkäkissa! Alimmassa kuvassa HRH näyttää siltä, että kohta tirvasee Nilssonia (varsinkin jos se uskaltaa nauraa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin lämpimiä tunteita ei HRH.sta ollut aistittavissa pesun jälkeen ;D

   Poista
 5. Teillä ollaan rohkeita kun tuohon leikkiin ryhdytte. Uskomattoman rohkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakon edessä ja pitkän sunnittelun jälkeen. Ja pesu on suoritettava tiskialtaassa, ei suihkussa. Ja kissaa ei saa ottaa lähelle omaa kehoa vaikka kuinka tahtosi, koska silloin saa ne naarmutustatuoinnit ihan varmasti. Tällä kertaa säilyin naarmuttomana :)

   Poista
  2. Pesin kerran kokeeksi jonkun suosituksesta pestä sylissä lähellä kehoa. Pidin paidan ja leggarit jalassa. Pesu sujui kissan osalta tosi hyvin, mutta mä palelin märissä vaatteissa ja se oli mulle niin kurjaa että jäi yhdeksi kokeiluksi. Mutta siis KissaKaramelli oli rauhallinen :)

   Poista
 6. Osanottomme. Meitäkin "uitetaan" suihkukopissa muka silloin tällöin - aivan liikaa! Palvelusväki ei meinaa tajuta että se ei sovi meille, kuninkaallisia kun ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma pakkomielle noilla ihmisillä suihkutella itseään ja kissojaan jatkuvasti! Osaanottoni teillekin ystävät, koittakaa kestää! Ystävällisin terveisin: Madame Mimmi

   Poista
 7. Voi, hänen kuninkaallista itsepuhdistuvuuttaan on loukattu! Aika uhkarohkea toimitus. Eihän sitä hallitsijatar osaa arvata, että vesikiduttaja onkin "hyvien puolella".

  Joululomalla Lyytiä pestessäni olin niin onnellinen siitä, ettei Vappua tarvitse ikinä (koputan puuta) pestä. Se tietäisi laajamittaista tuhoa ja henkilövahinkoja. Lyyti-kulta puolestaan on aivan lutuinen hoidettava: tulee lavuaariin istumaan pyytämällä, kehrää pesutoimituksen aikana ja vielä sen jälkeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miksei kaikki kylvetettävät kissat ole kuin Lyyti ? Voi miksei......

   Poista
 8. Onkos kuninkaallisille ihan oma shampoo, ei mikään Loreal tai Dove...ehkä 'Royal Cat Shampoo' ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota juu ei mitään Dovea tai Lorealia, mutta ettei nyt ihan pröystäilyksi menisi niin saippuana vain koirankuvalla varustettu pesuaine ;) Kuivapesuun meillä sitten onkin varattuna parempaa tuotetta eli Bed Headin mustikkamuffinsin tuoksuinen liuos. Kun muffinssi on niin tyypillinen kissan tuoksu ;D

   Poista
 9. Ylätassut HRH:lle meidän neidiltä. Mitähän tälle kissalle on syötetty, kun ei suostu pois kylvystä? : http://youtu.be/Fj73JF_bhjc

  VastaaPoista
 10. Ooh, löysin toisen todella ihanan kissankylpyvideon.. pakko jakaa HRH:lle ja hänen korkeutensa palvelusväelle..http://youtu.be/ctJJrBw7e-c

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)