sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kysely: kodittomille kissoille lähdössä rahaa, mutta minkä yhdistyksen kautta?

Tällä tädillä on mennyt ihan ohi yhteistyöstä tullut tilitys 50.50 euroa kesäkuun loppupuolella !!!

Sainpa siis idean, että kyselen täällä minne laitetaan toi potti menemään ? 

Tiedän, että kaikki eläinsuojeluyhdistykset tarvitsevat rahaa, mutta pienet toimijat ovat varmaan aivan lirissä covidin takia. 

Laita kommenttikenttään, kelle tahtoisit rahan menevän. 
Aikaa on keskiviikko 8.7 klo 18 asti. Jos joku saa useamman nimeämisen, laitetaan rahat sinne, muuten arvotaan vastaanottoja.

Yhdistyksen tulee olla maineeltaan hyvä ja jos vaikka heillä ei olisi keräyslupaa, niin keräyslupa esim. isomman yhdistyksen kautta on ok tai sitten voidaan laittaa matkaan Mustin ja Mirrin lahjakortti! 

Äänestäkää ja auttakaa kodittomia.

Ja muistakaa käyttää noita blogissa olevia linkkejä kun menette ostoksille: sieltä tätä apurahaa tulee kun niitä käyttää ja ostaa omille kissoille ruokaa ja hiekkaa. Tai vaikka itselleen Tallinnan matkan.13 kommenttia:

 1. Elämänlangantila tai Alajärven Tassutiimi ry

  VastaaPoista
 2. Upea summa! ♥ Mulla facessa tulee vastaan vain isompia yhdistyksiä, liekkö koska niitä myös jaetaan herkemmin. Olin yllättynyt mm. Oulun seudun runsaasta yhdistysmäärästä. En siis osaa auttaa pienten yhdistysten suosittelussa, mutta aina joka paikkaan apua tarvii. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Voi kun olikin vaan pari paikkaa, minne apua tarvittaisiin. Mutta sitä tarvitsee kaikki, ihan kaikki. Ne isommatkin.

   Poista
 3. Ihanaa! En osaa sanoa erikseen, Musti tässä puskee vieressä ja liputtaa ehkä sen puolesta, että jos jostain Kuusankosken suunnalta löytyis joku tarvitseva paikka? Siellä vois vaikka olla Mustin sukulaispoikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kerro Mustille, että seuraavaksi avustus lähtee just sinne suuntaan ja sitten pussaat sitä 1000 kertaa :)

   Poista
 4. Tämä ei ole yhdistys, eikä heillä siten ole rahankeräyslupaa, mutta pakko laittaa tähän silti MJ Projektikissat, jonka kautta Mauno meille tuli (ryhmä löytyy facebookista). Kyseessä pariskunta, joka auttanut jo yli sata kissaa uuden elämän alkuun. Sielä nytkin kaksi pentuetta, ja pennuista tulevat luovutusmaksut vaihtuivat eläinlääkärilaskuihin ja suureen huoleen, kun kissarutto puhkesi 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Mä laitan korvan taakse ja laitetaan sinnekin apua, kun saadaan rahaa kasaan ♥

   Poista
 5. Alavuden seudun Eläintiimi Ry
  Perustelu: https://www.facebook.com/elaintiimi/posts/2457662781199704

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)