torstai 16. heinäkuuta 2020

Catio, meillä on nyt CATIO !!!!

Vannon, että en ikinä uskonut kirjoittavani tätä postausta. 

Suunnitelmia on nimittäin ollut niin kauan kun on ollut kissoja. 
Kolmen kissan perheenä yritin ulkoilua niin, että terassilla oli pingotettu vaijeri ja kissat oli siinä flexeissä kiinni. Hitonmoinen jumppa, kun mun rentouttava hetki olikin terassikalusteiden nostelua ja flexien selvittelyä. Pohdintaa ja ideoita on väännelty, ilman tarhan tynkääkään. Olin jo tavallaan hyväksynyt tilanteen, ettei meille tarhaa tule.

Kunnes törmäsin Zooplussalla verkon pitimiin, jotka kääntyvät ylhäältä vähän sisäänpäin.
Ei ruuveja, puristimella kaikki kiinni ja loput sitten vaikka nippusiteillä. Päätin, että terassin ovea pihalle ei enää käytetä. 
Yritin olla maltillinen ja juttelin Nuorelle aikuisellekin, että tilaan sitten vasta ehkä elokuussa.No en tilannut. Kun tilasinkin jo. 
Viikko sitten tuli paketti ja Täti-ihminen ahersi klo 15 eteenpäin muutaman tunnin ja kissat oli terassilla samana iltana jo. Terassi on vielä vaiheessa ja turva-asioita on vielä reilusti tehtävänä, mutta sen verran turvallinen toi on jo, että tänäänkin ovat siellä olleet yhdessä ja erikseen, tunteja.


Paras ostokseni ikinä.  
Onnellisia kissoja, onnellinen Täti-ihminen.
Kunhan saan projektin sen verran valmiiksi, että puutuvat rimat ja muut kiinnitystilpehöörit on paikoillaan, teen oman jutun siitä, miten rakensin tuon pystyyn ja muuten: yksin. 

Kröhöm.


 

18 kommenttia:

 1. Hui, mahtavaa! Onnea uudelle Catiolle. Äkkiä nyt kuvasatoa ja kertomusta esille 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko ! Juttuja tulossa ja kuvia kanssa, koska vihdoinkin jotain kivaakin kerrottavaa kun vaan sairaudet ;)

   Poista
 2. Vau, jään oottelemaan postausta miten rakentui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli loman eka päivä ja rakenteiltaan catio on nyt valmis :). Juttua tulossa !

   Poista
 3. voi teitä onnenmurmeleita! <3 Nyt pitää vaan toivottaa viihtyisiä hetkiä koko porukalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Me ollaan kaikki aivan ihastuksissa, eilenkin istuin tuolla puoleen yöhön ja kissat puuhasteli omiaan. Kuka torkkui, kuka metsästi ötököitä :)

   Poista
 4. Oikein hyvä video! Kaikki paikalla.:D

  Varmaan on koko nelikko onnessaan uudesta terassistaan. Ja hei isot onnittelut täti-ihmiselle kun on saanut tuon ihan itse aikaan! ;) Oliko meininki tehdä vielä kattoa vai osuuko se sitten omaan päähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme :D

   Onneksi toi ei ollut vaikeimmasta päästä, mutta ilman virheitä ei luonnollisestikaan tästäkään proggiksesta selvitty ;)

   Kattoa ei tule, kiipeilyjä yritän estää noilla kukkaruukuilla sun muilla. Toistaiseksi vain Nilsson on katsellut verkkoa niin, että miten lähtisi kiipeileen. Joo, tiedän. Olipa yllätys :D :D

   Poista
 5. Ihanaa kun pääsette ulkoilemaan omalla terassilla. Täti-ihminen on kyllä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Tällä tätillä on kova tahto tehdä juttuja kun josain innostun ja teen ne sitten ihan omalla tyylillään. Virheiden kautta, mites muuten :D

   Me ollaan kaikki oltu ulkona siitä lähtien, kun cation aikion sain pystyyn. Olinkin jo unohtanut, kuinka ihanaa on juoda kahvia tai vaikka joku drinksu tuossa. Tai tarjota omalle äitille lounas, ulkoruokinnassa ;)

   Poista
 6. Isosti Onnea uudelle Catiolle ♥ Teillä on hienosti tilaa siellä ja paljon kivoja paikkoja olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaverit ♥
   Tilaa on kissoille ja ihmisille oikein runsaasti, se on nyt meillä aivan uusi huone missä hengailla, yhdessä ja erikseen :)

   Poista
 7. Nilssonin haastattelua odotamme seuraavassa numerossa :-D
  Onpa ihana oma ulkotila, mahtavaa! Mietin vaan sitä, että onko se ihan varmasti Nilssoninkestävä? Kun tuntuu, että sille ehkä pitäisi olla kokoon paikalla hitsattu terästarha ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilsson ei juurikaan ole nyt lörpötellyt, sillä on tärkeämpää hommaa. Löytää exit tosta viritelmästä :D Onneksi toi on puremisen kestävää ja Nisulla ei ole niitä hampaita :D
   Vaikka se mitään takaa....

   Poista
 8. Huippu, siinä on kisuille uusi maailma!! ♥ ♥ ♥ On kyllä kätevät nuo lipat, onko uusi tuote Zooplussalla kun ei ole ennen sattunut silmiin?

  Ei sillä, näiden apinoiden kanssa en uskalla yhtään luottaa, jos tarha ei ole 100 % umpinainen. :'DD Hyppäisivät kuitenkin jonkun akrobatiavoltin joltain tasolta tai apinoisivat ylösalaisin lippaa taitaitai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusiksi väittäisin, koska en mäkään ole niihin aiemmin törmännyt. Toisaalta, vuosia on mennyt, kun en edes ole katsellut. Olin luovuttanut koko cation suhteen.
   Nilsson muo on jännittänyt, koska se on Nilsson. Kerran huomasin sen katselevan verkkoa sillä silmällä ja siirsin vähän kasvistoa ja sillä se luovutti. So far so good, kaikki pysynyt sen sisällä :D

   Sun taitokatit kyllä vaatisi katon, ihan varmasti :D !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)