perjantai 10. elokuuta 2018

Voi NisuNisu

8.8 klo 4.50 heräsin Nisun pumppailuun: oksu tuloillaan. Ehdin viskaamaan kissan lattialle - ONNEKSI - koska sen jälkeen alkoi sarjaoksennus.

Eilen illalla syödyt kanansuikaleet tulivat täysin sulamattomina ulos, 8 tuntia niiden syömisestä. Hajujen myrkyllisyydestä en nyt sen tarkemmin kerro, mutta sanotaan näin: roskat oli pakko viedä heti ulos, hyvä että ehdin villatakin vetäistä yöpaidan päälle. 

Luottolääkäri lomalla. Felinan kaikki ajat täynnä. Suosituksesta soitin sitten Evidensia Kamppiin ja sain ajan iltapäivälle.
Ultrassa ei näkynyt mitään dramaattista, paitsi kaasua suolessa. Enkä ihmettele, ne kanat. 
Meillä on Teijalle 14.8 taas vuositarkistusaika ja samalla tietty Nisun kontrolli. Siksi sovimme Kampin lääkärin kanssa, että jätän Losecin vähäksi aikaa pois ja vaihdan sen Cereniaan. 
Tarvittaessa tietty heti yhteys tohtoriin, mutta koitellaan näillä sinnitellä sinne Teijalle asti.

Jännää oli huomata, että Nisu osaa yhdistää ajomatkan eläinlääkärikäyntiin. 
Tyyppi oli vaan aivan ihmeissään, koska a) paikka oli aivan väärä ja siellähaisi jopa koirat (!) ja b) tohtorikin oli väärä. Ei oo tyfmä kissa toi Nisu, ei!


Ultrakin hei saatiin otettua ilman rauhoitusta. Minä sösötin söpöjä kehuja ja pussailin kissaa. Sokeuduin hiestä puolessa välissä ja Nisu päästi kontillisen irtokarvaa.Kissankarvat paidalla ultra jälkeen.

Itse epäilen, että haimassa voisi olla taas vähän häikkää. Tai sitten pitkä kuurillinen Losecia on neutralisoinut kaikki ruuansulatusnetesteet. Tai. Tai. Ehkä lopetan arvailun ja odottelen mitä Teija sanoo.

Ainoa varma homma on se, että meillä näyttää muodostuneen rutiiniksi yksi ylimääräinen lääkärin akuuttitarvekäynti aina noin viikkoa ennen jo buukattua käyntiä.

Ai niin ja toinenkin varma: sappirakko oli perfecto. Täysin_terveen_näköinen. 

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ! Nyt hää voi paremmin, kun annetaan oksunestolääkettä :)

   Poista
 2. Rohkeutta, Nisu ja Taru! Teijan vastaanotto on ihan kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää 2 heräämistä :) Ja toi voi nyt ihan hyvin. Oksunesto toimii, ruoka maittaa ja rakkaus mammaan kukoistaa <3

   Poista
 3. Paranemisia nisulle <3 Ei oo kivaa taaskaan ei ei ei :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut olla onneksi vakavaa ollenkaan, mutta kun on pakko käydä tohtorilla jos jotain isosti poikkeavaa käy.

   Poista
 4. Mää eppäilen raakaa kanaa ja kesähelteitä! Näillä keleillä saa olla TOSI varovainen raakaruokien kanssa. Eli oli pakko ostaa jätskiä kylmäkalleksi possun-❤️ hankinnan reissulla.. Sappi on kunnossa! Hyviä uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kavereilla pysyi kanat sisuksissa. Se vaan toi Nisu osaa järkkää mulle vähän jänniä hetkiä ja siivoustuokioita ;)
   Mä nostan hattua sun ongelmanratkaisukyvylle ja itsesi uhraamiselle kissojen eteen. Jäde näillä säillä olisi ihan kamalaa :D :D

   Sappi - JESH !

   Poista
 5. Toivottavasti olo on parempi, ja ruoka pysyy siellä missä pitääkin, kunnes tulee ulos sieltä, mistä kuuluu tulla. Jaksuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä vaan voidaan jo paremmin . Eilen herra N. kävi tööttäämässä aikamoisen kuoleman sieltä peräpäästään ja taas täti-ihminen kiiruhti hajunestoon :D

   Poista
 6. Voi Nisu! Pysy kunnossa! Toivottavasti poika on jo parempi ja homma toimii Penan ja Punkun kuvaamalla tavalla. Jaksamista taas! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Ehkäpä olin liian varovainen, mutta Nisun kanssa pitää olla koko ajan varuillaan. pari päivää ja pääsen haastatttelemaan Teijaa, katellaan sitten olinko vaiko enkö :)

   Poista
 7. Paranemisia, silittelyjä ja pusuja Nilssonille! <3 Ja Täti-ihmiselle jaksamista lääkärikäyntien keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥
   Kaikki oli onneksi hyvin, lääkettä vaihtamalla saatiin katti lopettamaan oksentelut ja se käyttätyy ihan normisti. Tiistaina sitten tarkemmat tutkimukset man tohtorin hoiteissa :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)