keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Hurraaaaaaaaa !!!

Poikain Flixotidet loppui. Kipin kapin siis Felinaan ja täytettä bongiin.

2 x Flixotide ja 1 x  gelatiinikapseleita
Elämä on. Kallista. Krooninen sairaus  =  näitä saa hakea parin kuukauden välein.

EIKUHEIKU!!!

Ja maksettavaa jäi 25 %.
Mä taputan itseäni (virtuaalisesti koska toimistorotan kädet ei enää muuten taivu) selkään joka kerta, kun astmahommissa tapahtuu.
 Fiksuinta ikinä oli ottaa kissoille vakuutukset.


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tietty kivempi olisi, jos kissa olisi terveitä mutta kun kerran ei niin kyllä tämä on toiseksi paras juttu :)

   Poista
 2. Vakuutus!! <3 Voisikin tässä joskus julkaista kuvan meidän tämän vakuutuskauden tilanteesta. Vakuutuksen ottaminen ihan oikeasti ON fiksuinta ikinä.

  Toivottavasti teillä ei kumminkaan tarvi noita lääkkeitä kovin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kun miettii teidänkin vaivoja ja jos teillä ei vakuutusta olisi niin a_p_u_a !!!!

   Me toivotaan samaa, että kaikki kissat olisi terveitä eikä tarvitsisi läkkeitä ja vakuutusta paljoa - meidän, teidän ja muiden :)

   Poista
 3. Mistä kävit ostamassa että sai heti alennukset. Mä oon käyny hakemassa korvaukser netistä ja se onniin tylsää kun pitää joka kerta kirjottaa sinne samat jutut millon sairaus alkoi onko hoidettu ennenkin ja päläpälä.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan lääkkeet suoraan meidän eläinlääkäriasemalta Felinasta. Niillä on suorakorvaussoppari Tapiolan kanssa, joten kunhan vaan Tapiola on auki ja systeemit toimii niin korvaus tulee odottaessa. Kätsä juttu, todellakin!

   Mä jouduin viimeksi hakemaan ell-kulut itse ja voi apua! Hakemuksen täyttäminen itesessään on jo arrrrggh ja sitten se kesti melkein kuukauden ennen kuin se oli käsitelty. ...

   Poista
 4. Vaikka nyt on vasta kerran joutunu käymään lekurilla Penan kanssa, ni oon kyllä kanssa tosi onnellinen, että tuli vakuutus otettua. -P:n ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu, fiksu päätös ! Sitä ei välttämätä ajattele, kuinka paljon kissan tutkimukset voi tulla maksamaan ( Nilssonin tutkimukset aikoinaan, kun kun ei tiedetty miksi se oli niin kipeä ( http://triomiumau.blogspot.fi/2012/10/kalikikalimerosmykonoplasmados-sairastus.html ) tuli maksamaan yli 750 euroa - siis yhdeltä_käynniltä. Ilman vakuutusta tällä oltaisiin oltu lirissä, siis todellakin. Eikä ne tutkimukset siihen jäänyt, rötgeniä lisää ja lääkkeitä. Ihana vakuutus, ihana,ihana vakuutus <3

   Poista
  2. Pakko laittaa tähän että meilläkin on tapiola ja se on niin ihanaa kun saa suoraveloituksen. Meillä kun Rufus oli tipassa taisi olla torstai ja perjantai, haettiin kisu illalla ja vietiin takaisin aamulla ja haettiin taas illalla. Niin lääkärit oli laittanut sen laskun ennen viittä mukavasti tapiolaan ja sitkun illalla haettiin oli hävinnyt n.700e laskusta euroja ja maksettavaksi jäi vain 200e :) Ruffen kanssa on kyllä tullut tarpeeseen!! Ja tuo suoraveloitus on maailman mainioin asia!

   Poista
 5. Saako jostain maatiaiskissoille vakuutuksia? Kaikki pitää mua hölmönä kun haluaisin meidän maatiaisille vakuutukset, mutta siskon koirilla ainakin maksaneet itsensä takaisin monin kerroin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gyl vaan, parikin paikkaa taitaa myöntää vakuutuksen. Meillä on Tapiola, koska niillä saa pitää vakuutuksen voimassa koko kissan eliniän, vanhemmiten korvattavan määrän raja vaan laskee. Tässä linkki suoraan kissavakuutukseen, siinä voi laskea itse kuinka paljon vakuutus tulisi maksamaan ja vaikka tilata se samantien.
   http://www.lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/elaimet/kissavakuutus

   Kissa kun kissa, rodulla tai ilman - ja hoidot maksaa aivan saman verran että kovin hölmöä olisi ajatella ettei maatiaiselle kannata vakuutusta ottaa ;)

   Poista
 6. Tutkin tuota asiaa jokunen viikko sitten. Harmaahan ei mitään vakuutuksia edes saa, mutta Ilona saisi. Tapiolasta. Tonni per vuosi. Ilmankos paikan nimi ei ole Tappiola.

  EN TODELLAKAAN maksa tonnia per vuosi, ja vielä rajallisista hoidoista. Mieluummin maksan sen tonnin kahteen kertaan elukkalääkärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Ei oo meillä kyllä noin paljon. Ei läheskään! Erittäin jännä.

   Poista
  2. No johan, ei meidänkään maksut ole todellakaan mitä tollaisia - edes meidän Nisurilla joka on mamu!

   Meillä vakuutuskulut per kissa on noin 160 euroa vuodessa ja siinä on huomioitu paljousalennus ( 4 kissasta taisin saada 10 %/kissa alea). Joku lisä siinä on kyllä sitten siitä, että maksan laskun muutamassa erässä, mutta se ei ole mikään valtava summa.

   Poista
 7. Tosi kaunis alennus. ♥ Riittääkö tuo 2 kk annos yhdelle vai kahdelle kisulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kukkarossa tuntuu, tosi positiivelta ;)

   Tossa on kahden kissan lääkeet. Astman hoitohan on sellaista tunnustelua eli kissaa hoidetaan pahojen oireiden aikana tuolla suihkeella 2 x päivässä ( lisäksi toki sitten muitakin lääkkeitä, joita on vielä kaapissa) ja kun oireet on kateissa niin lääkettä ei tarvi antaa kuin muutaman kerran viikossa. tarve siis vaihtelee suuresti, mutta päävoittoisesti lääkettä pitää antaa päivittäin.

   Poista
 8. Hyvä kuulla että saa vastinetta vakuutukselle silloin kun on aihetta ! Hyvää kevättä koko laumalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä ongelmia ollut vakuutuksen kanssa, onneksi :)

   Ihanaa kevättä teillekin ja Nerolle rapsut ♥

   Poista
 9. Ihan huippua. Meidän vakuutusyhtiö ei vakuuta maatiaisia... Ja koirillakin on ikäsyrjintää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muut vakuutukset toisessa firmassa ja kissavakuutus sitten Tapiolassa.

   Vakuutusyhtiöt on kyllä häikäilemättömiä firmoja kaiken kaikkiaan. Riskit minimoidaan ja keksitään jos jonkinmoisia sääntöjä ettei tarvi korvata sitä, tätä tai tota. Ei tämä kissavakuutuskaan ehdoiltaan mikään maailman reiluin ole , mutta maksaa itsensä kyllä takaisin jos tulee jotain yllättävää. sanomattakin selvää, että rokotuksia ei korvata eikä hammashoitoa....

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)