torstai 26. helmikuuta 2015

Tanskalaiset torahampaat

Totuus on, että meidän karvajengissä ei ole kultivoituneita ruokailijoita. Syömisen ohessa ei keskustella sivistyneesti ja vaikka tassuja ruokailuvälineitä käytetään aina välillä apuna  niin se ei hidasta ruokailun kestoa. Elli on ahmateista nopein, se syö varmaan valon nopeudella.

Vaan nyt on laitettu moiselle ahmimiselle stoppi. Zooplussalta ostin  Karlie Flamingo NORTHMATE ® Catchin.   *klik*  Tanskalaista muotoilua, näyttää ihan torahampailta.


Aikaisemmin tuosta on tarjoiltu Böön ja Nisun raksut, mutta varsinkin Matzolla on sen verran papua tassuissa että raksut saattaa mennä rikki kun niitä läpsii tuolta pois ja lattia on täynnä muruja.

Tänään se oli sitten lihalautasena kaikille. Eikä ole muuten ahmittu. Meidän käsinsyötettävät, piloille lellitty jengi kyllä suurimpaan nälkäänsä tuolta yritti saada mahantäytettä mutta koska ruokansa eteen joutuikin näkemään oikeasti vaivaa niin siellä on vielä vaikka kuinka piffiä jäljellä.

Ja ei täällä oikeasti syötetä kuin Matzoa käsin. Se kun on raksu-addikti niin välillä jää ne piffit syömättä. Silloin täti-ihminen ruokkii keittiön pöydällä Matzon, mamman peräkammarin pojan käsin ;)

Mitäpä sitä kissojensa eteen ei tekisi tai ostaisi. Mutta kun ei edes tajua olla kertomatta niistä...


18 kommenttia:

 1. Voi kissaparkoja, kun joutuvat tuosta häkkyrästä ruokansa metsästämään. No ei vaiskaan, meillekin tarvitsisi hommata tuollainen. Sulo maiskuttaa kuin pieni possu ja Robertkin hotkii.

  Toivottavasti antibiootti auttaa Nilssonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä innostuin tosta ihan täysiä, todella oiva häkkyrä !

   Mutta mielikuva maiskuttavasta Sulosta ja hotkivasta Robertista on vaan niin ♥♥♥

   Antibiootit näyttää vaikuttavan niinkuin toivottu, köhinää ja pärskintää ei ole kuulunut pariin päivään!

   Poista
 2. Nälkähätä! Kaamee tommonen ihmejuttu. Onko? Voi olla! Jos on paljon hampaita... Ei kai se pure takas??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se onneksi purrut, mutta perkule tökki kokoajan silmien väliin kun yritti sieltä vähän kielellä saada nannaa suuhun !
   T. Kidutetut Triolat

   Poista
 3. Tuohan on kätevä kun voi lihojakin siitä tarjoilla! Monestihan nuo sopii vaan raksuille. Kissojen moitteen kyllä ymmärtää, kauhea työ pitää tehdä vielä ruokansakin eteen, vaikka kiirettä pitää muutenkin vaikka kuinka! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihalautasena se on niiiiiiin hyvä, ihan paras, mutta kyllähän täällä oli erittäin lannistettuja kissoja hetken kun totuus valkeni ;D

   Aaamulla lautanen oli tyhjä, joten olivat varmaan yöllä olleet aivan fiiliksissä kun saivat ekaa kertaa IKINÄ syödä piffii keskellä yötä!

   Poista
 4. Tää henkilökunta on myös katsellut Tanskalaista torahammasruokinta-apuvälinettä sillä silmällä, mutta toistaiseksi laiskaksi käsintiskaajaksi tunnustautuva osapuoli on jättänyt gourmee-alustan hankkimatta. Vaikka tarvetta kyllä olisi, kun on nelijalkainenkin ahmatti taloudessa.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsinpesulla toi on kyllä ihan painajainen, oletan. En edes alkanut sitä puuhastelemaan vaan odotelkoot koneessa pesua ja syökööt ahmien sen aikaa sitten muilta lautasilta ;D
   ....eli noita pitäsi siis olla useampi käytössä, justiinsa tajusin !

   Poista
 5. Kiva nähdä tämä tuote käytännössä! :) Vaikuttaa erittäin kätevältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, todellakin! Mutta kuten tossa äsken sain ton ahaa-elämykseni niin fiksuinta olisi jos niitä olisi useampi käytössä....

   Poista
 6. Mitäpä sitä ei kissoja vuoksi tekisikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Juuri syötin broiskun jauhelihaa suoraan yhden kaverin suuhun ;)

   Poista
 7. Pitäs varmaan hommata tommonen Cocollekkin kun se ahmii niin nopeesti kaiken ruuan kupista.. Ruffe sentään nautiskelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja molempien ruuan voi laittaa tohon, kun toinen ei pääse hotkasemaan kaikkea omiin kitusiin kun molemmat saa rauhassa kaivella sitä ruokaa ;)

   Poista
 8. Kätevän oloinen!
  Hmm. Meillä KissaKaramelli on sellainen hotko, että tää olis hyvä sille. NeitiC on kyllä niiiiin hidas herkuttelija, ettei tarvii torahampaita. Millä saisin kissat pysymään omilla lautasilla, jos toisella olis "torat" ja toisella "slicksit" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päädyin antamaan kaikkien ruuat tosta - hotkokin joutuu hidastelemaan ja molemmat ehtii kaivella sieltä niitä eväitä ;) Tai sitten laittaa neitiC:n slicksin toiseen paikkaan ?

   Poista
  2. Tai siis meillä kaikki, paitsi Böö. Joka ruokitaan sormin ;)

   Poista
 9. Tuohan vaikuttaa just sellaselta mitä meille tarvitaan. Pena ahmii ruokansa ihan hirviää tahtia ja sitten hikkaa täysillä ja kattelee mua sen näkösenä kuin ois mun vika, että taas kroppa nytkähtelee omia aikojaan hölmön tuntusesti... :) -P:n ihminen

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)