perjantai 3. lokakuuta 2014

Sohvi Uutisista, hyvää iltaa!

Täti-ihmisen aamu alkoi pilittämällä. Ilosta pillittämällä, tosin.

Katsokaa vaikka:

Tosiaan, Sohvi on ollut oikein mallikelpoisesti uudessa hoitokodissaan, pisujakaan ei ole kertaakan tullut väärään paikkaan. Se tulee hyvin toimeen uuden hoitomaminsa kanssa, sekä kahden seniori-kissan :) Aluksi oli hyvin arkaa tyttöä, mutta nyt jo nukkuu samassa sängyssä hoitoemonsa kanssa :D Laihis myös jatkuu, onneksi Tiitillä on ennenkin ollut plösöjä kissoja niin uskon että hän pärjää. Siellä on kanssa rappuset, eli Sohvi joutuu lyllertämään kahden kerroksen väliä. Sohvilla kävi yksi kotiehdokaskin, mutta jostain syystä kyseinen nainen ei Sohvia halunnut ottaa, eli kodinetsintä on edelleen työn alla.

Voi tätä ilon määrää!

18 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Hyvää maailman eläinten päivää huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, Triolan eläimet viettävä päiväänsä rauhallisesti oleillen :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Eiköhän kodinlöytymismahdollisuudet nouse, jos pissailu pysyy pois! :) Onnea Sohville uuteen sijaiskotiin ja kodinetsintään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti täällä ollaan innoissaan Sohvin uusista mahdollisuuksista ja vihdoinkin sopivasta hoitopaikasta, jossa Sohvi pääsee stressittä näytäämän miten ihana toinen on :)

   Poista
 3. Mahtavaa että Sohvilla menee hyvin. Myös seniorikissojen kanssa! Ja se liikuttaa (kyyneliin saakka), että tyyppi on huonosti pidetty, mutta silti hakee ihmisen läheisyyttä. Miten luottavainen ja ihana luonne sillä täytyy olla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi on aivan mielettömän ihana ja nyt on mielettömän ihanaa, että Sohvin stressi on laskenut ja sillä on hyvä olla ♥

   Poista
 4. Siis huonosti pidetty AIEMMIN, tietysti! Ei enää! Viime aikoina toki kaverilla on ollut onni päästä osaavien kissatätien hoitoon ♥ Hyvä osaavat kissatädit!

  VastaaPoista
 5. Hienoa että Sohvilla alkaa olla homma hallinnassa, kiitos hyvän hoidon ja hoitokodin.Toivottavasti ihan oma koti löytyy pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja pidellään täälläkin oman kodin löytymiselle! Vaan rauhoittavaa tietää, että nyt on niin hyvä hoitopaikka Sohvilla, että vaikka kodin löytyminen vähän venähtäisikin on Sohvilla asiat kohdillaan.

   Poista
 6. Hyvä Sohvi, hyvin menee mutta menköön :)) Olet ajatuksissamme!
  -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa te! Sohville saa laittaa matkaan hyvää energiaa ympäri Suomen: Sohvi sen ansaitsee ♥

   Poista
 7. Hyvä Sohvi! Kiva, että hoitokodistakin saa vielä kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä kanssa :) Toivottavasti joskus päästään kirjoittamaan siitä, kun Sohvi löytää kodin.

   Poista
 8. Voi miten rohkaiseva uutinen! Nyt kun se ihan oma koti vielä löytyis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onenksi tässä uudessa hoitokodissa on olot kohdillaan ja Sohvillakin unikaveri ♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)