sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viilee Heebo

Niin se vaan on, että viileet heebot vaihtelee kledjuja fiiliksen mukaan.

Kenellä on päällä, joitain punaista (krokopintaiset, hei!! ), jotain punaista....?
Punaisilla henkseleillä ollaan edetty jo yli tunnin lenkkeihin, joista lenkkeily vie 10 minuuttia ja loput ajasta seisoskellaan puskissa. Tänään on haisteltu yhtä ruohonkortta varmaan jotain 15 minuuttia ja hypätty kerran  puunoksalle.

Puiston paras seinä!
Mutta koska me ollaan cityjengiä niin ihan lempipaikka on yhden talon betoniseinä. Siinä on kissalle jätetty grafiittia haisteltavaksi ja ohimennen siihen voi vetäistä suupielellä ihan oman tagin.

Viilee Heebo huudeilla
 Sisustusintoon ulkoilu on vaikuttanut semisti positiivisesti ja tuntuu siltä, että kavereiden kiusaaminen on vähentynyt.
Toisaalta, uutena harrastuksena on nyt sitten tullut musiikki eli välioven edessä pitää laulella ja räpätä pitkiä pätkiä. Varsin kovaäänisesti.

Loppuun vielä pieni elokuva meidän meinigistä. Word.26 kommenttia:

 1. What a Dude ♥ Vähänkö viilee hemmo ♥

  VastaaPoista
 2. Vähänkö Cool!

  Ja hyvä että Ellin huudattaminen on vähentymään päin. Musiikkiharrastus ei sitten vähenekään hetikohta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä näyttää musiikkihommat vieneen kissan mukanaan ;) Onneksi se ei sentään keikkaile vielä, nehän alkaa aina aika myöhään...

   Poista
  2. Musiikkiharrastukseen voisi auttaa lenkkeilyn lenkkiharrastuksen säännöllisyys (joka päivä samaan aikaan). Meillä porukoilla Raipe-herra ilmaisi kauniilla tenorillaan, että ulos pitäisi päästä, ja alkuun innostumisen vuoksi hän piti pidempiäkin konsertteja. Konsertointi tosin alkoi pikku hiljaa loppua, kun ulkoilu sijoittui joka päivä klo 17.00-18.00 aikavälille. Silloin konsertoitiin vain sitten vähän ennen ulkoiluajankohtaa, ettei vaan pääsisi lenkit unohtumaan :)

   Poista
  3. Hyvä vinkki!, kiitos Riksu!

   Poista
 3. Luulen että konsertointi tulee lisääntymään huomattavasti, etenkin niinä aamuina kun täti-ihminen tahtoisi uinahtaa sekunnin pidempään, repertuaari tulee myöskin lisääntymään bluesista Apulantaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä epäilen, että olet oikeassa :D

   Poista
 4. Sulla on ihan citymaisemat ja gaffiteja (vai mitä ne nyt oli), kun olet Cityjengistä, ollaan vähän kadeja. Mitä sun ulkoiluttaja tekee, kun olet puskissa; räplää netissä kännykällä, soittaa kaverille..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun siinä kokoajan juttelee mulle, ehdottelee siirtymistä ja kyselee tyhmiä: mikä se siinä haisee ja kaikkea sellaista. Haistelkoot itse, jos tahtoo tietää.
   T. Nisuri Suuri Ensimmäinen

   Poista
 5. Ulkoileminen on kiva harrastus, musisoinnista voidaan olla montaa eri mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka meille on musiikki kovinkin rakasta niin tämän esiintyjän repertuaarista ei nyt olla kyllä ihan varmoja ;D

   Poista
 6. Niin, onhan siinä ulkoilussa omat huonot puolensa ;D Meillä ulkoilua odotetaan enää vain aamupäivisin, koska siihen on totuttu. Iltaisin pyydetään sitten jotain muuta toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tämä odotettavaissa, mutta mitä sitä ei kuninkaan eteen tekisi ;D

   Teilläkö sitten illalla somistellaan ja rämpytellään?

   Poista
 7. Oot kyllä rohee! Ulos, en menis. Vaikk ois kuinka hienot valjaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkein kuningas tässä laumassa, niin se vaan on!

   Poista
 8. Johas sitä on innostuttu ulkoilusta! :D Komiat valjaat! Kiva että on ollut positiivisia vaikutuksia, vaikka ne negatiiviset huomaakin paremmin... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan osa syynä se, että ulkona ihminen seuraa niin nöyränä kissaa kun kotona se on toisinpäin?

   Poista
 9. Voitko kuvitella, että meiltäkin löytyy jokapaikanhöynä ja räpättää ulko-oven takana? :D Sitä ei edes hillitse pienet pakkaset tai lumi.
  Nilssonilla on eri hienot valjaat ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ylläri, NOT :D Mä jään kauhulla odottelemaan lumia ja viimaa, ehkäpä meillä voittaa lämpö kun tolla meidän höynällä on toi turkispuoli vähän ohuehko.

   Poista
  2. Tai sitten se vaatii sua ostamaan itselleen muodinmukaisen toppatakin ;)

   Poista
 10. onhan taluttelija pukeutunut elegantin seuralaisensa mukaisesti? eilen seepranraitaisiin ja tänään syklaaminpunaiseen, kokonaisvaikutelma ratkaisee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, huiveissa löytyy erinnäisiä kuoseja ja värejä - sitten me pukeudutaan synkronoidusti ja lähdetään valloittamaan puistikko ;)

   Poista
 11. Teillä on kyllä hypertreenautettu henkilökunta, kun noin kauan kestää seisoskelua! Täällä työväki kitisee jo kolmen minuutin seisoskelusta - Pipsuhan tutkisi mielellään kaikki ruohonkorret ja pusikot. Kunkku näyttää hyvin viattomalta, kiltiltä ja ah, niin nuorelta noissa kuvissa :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti-ihminen on sellainen hikipää, että seisoskelee mielellään viileässä ilmassa ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)