maanantai 29. syyskuuta 2014

Päivän asu

Tänään puettiin päälle ajan hengen mukaan eläinkuosiset releet. Nehän on edelleen kovaa huutoa maailmalla ja antaa kantajalleen reilusti katu-uskottavuutta.

Dress to impress!


Aloitimme nimittäin uuden harrastuksen tänään, ulkoilun. Nyt sitä voikin jo sanoa harrastukseksi, koska entinen ulkoelämää pelkäävä pikkuRotta on kasvanut rohkelikoksi ja ulkona viihdyttiin puolisen tuntia. Ensimmäisen kerran ja monen vuoden jälkeen ;)

Jännäpörhö
Jännää oli, juttua riitti, flexin naru kuoli ainakin kolme kertaa suuren metsästäjän toimesta ja yksi puukin koeajettiin pikaisesti.

Hoplaa!
Ja miksiköhän me sitten yritetetään tätä uutta harrastusta? No siksi, että saataisiin ton Kunkun energiatasot vähän alemmiksi täällä sisätiloissa. Sillä on nykyään sen verran raisut leikit, ettei kukaan tahdo sen kanssa riehua ja sitten alkaa se Ellin huudattaminen...30 kommenttia:

 1. Hienot valjaat! No auttoiko ulkoilu laskemaan energiatasoja kissaltakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koreat ne valjailla rehvastelee eli me ;)

   Energiatasoissa tapahtui hienoinen muutos toivottuun suuntaan tai sitten se energia asettui Nilssonin äänijänteisiin koska kaksi päivää on maukuminen ollut valtaisaa. Ulko-oven edessä ;)

   Poista
  2. Tuota konsertoinnin aloittamista minäkin ounastelin, mutta en uskaltanut ääneen kirjoittaa. Tästä lähtien teillä onkin sitten kaksi vaihtoehtoa, elätte suurimman osan vapaa-ajastanne ulkosalla nuoren herran kanssa ja sisällä on rauhallista, tai ryhdytte koko aikaisen konserttimestarin yleisöksi ja muut kissat pyytävät päästä ulos rauhoittumaan

   Poista
  3. Saavutetuista eduista EI luovuta :)

   Poista
 2. Onnea energiankulutukseen. Kun ei vain kävisi niin, että Kuninkaan kunto kasvaa entisestään, mutta energia ei vähene, ja se jaksaa riehua ja huudattaa Elliä aina vain pitempään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään pahoin, että voit olla Henna aivan oikeassa.... ;D

   Poista
 3. Se on se muoti, joka saa liikkumaan ;-D

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot valjaat! Mäkin haluun tollaset! (Ja ulos) -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me suositellaan noita, Arja Vänttinen tekee ja siellä on vaikka minkämoisia hienoja värejä :)

   Poista
 5. Oho! Hänen kuninkaallisuutensa siis lähtee heti laajentamaan valtakuntaansa!
  Tsemppiä vaan flexin toiseen päähän.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkokuninkaalla on suuret suunnitelmat ;D

   Toistaiseksi olemme saaneet seisoksia puskissa ja kävelleet maltillisesti. Nyt on tassu epäkunnossa (Vuotaa verta ), joten pidämme paussin ulkoilusta ja tämä alkaa etsimään korvatulppia....

   Poista
 6. Puoli tuntia heti kertaheitolla :-o? Sehän on tosi hyvin. Luulisi nukuttavan nyt Nilssonia lenkin jälkeen kun ilmatkin kylmenee. Tsemppiä valjasteluun :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei mamoilla, kun ulos mennää niin sitten ollaan kanssa ;) Uni tuli aika hyvin, eilen sitten vastaavan ulokoilun jälkeen tahdottiin huudella ulo-ovella uusintaan ohjeita eikä unesta tietoakaan!

   Poista
 7. Toivottavasti ulkoilu auttaa! On siellä kyllä sen verran ihmeteltävää ja tutkittavaa että ihme jos ei tehoa edes vähän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin on kyllä saapunut sellainen punanokkainen kissa, jonka silmät on loistanut ja makuaistit saaneet uusia kokemuksia (on nuoltu linnunkakat kiveltä, koiran pissat seinältä...)

   Poista
 8. Hienoa, valjaat antaa todella katu-uskottavuutta. Kunnon reippailu tuo kaivattua raukeutta ainakin aluksi, kuntokäyrän noustessa ulkoiluaikojenkin pitää tietenkin pidentyä, jotta saavutetaan haluttu raukeustaso ja rauha kotioloissa. Seuraavaksi onkin aika siirtyä syys- ja sadeasujen käyttöön, sillä säät kurjistuvat ja kylmenevät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, tyylikkäät valjaat tekee kissan ;)

   Epäilen, että sadeasut tai villapaita ei tule olemaan kovaa huutoa kunkun karderoobissa, mutta toisaalta -se on Nilsson ja se aina yllätää !

   Poista
 9. Nisuri rokkaa noissa releissä! Go Nisse go!

  VastaaPoista
 10. Luulisi, että ulkoilu auttaa kissoillakin, kun on niin paljon jännää nähtävää, kuunneltavaa ja haisteltavaa! :) Ei ole kivaa, jos laumassa on yksi välillä liian ärsyttävä kaveri, vaikka se olisikin Nilsson! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paussi Nisusta teki ihan terää muillekin, varsinkin kun kotiin tulessa Nisussa oli niin paljon uusia hajuja että Börjenkin piti asentaa pörröhäntä maksimille ;)

   Poista
 11. Nilssonilla on tosi hienot valjaat! Oliko teillä muuten sellaiset kokonaan hopeisetkin (sellaiset ajattelin ostaa Robertille)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me sileen tahota leuhkia, mutta joo - on meillä hopeatkin ;) Munkin pitäisi ottaa Nilssonista ihan mitat ja tilata sille vielä yhdet ihan omat valjaat, voi miten kurjaa ;)

   Poista
 12. Ekaa kertaa ja noin reippaasti? Vau. Sisällä riekkumisesta, meillähän on vähän sama ongelmaa, mutta Feliway seinässä näyttää ehkis auttavan. Vink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vink huomioitu, en ollut Feliwaytä ajatellutkaan meidän probleemaan. Ehkäpä, ehkäpä....

   Poista
  2. Meillä taas Feliway ei auttanut huutamiseen ollenkaan. En kyllä siihen sitä tarkoittanutkaan tai odottanutkaan siihen apuja, koska huuto lienee tässä tapauksessa ominaisuus eikä vika :D

   Mutta kokeile toki, voihan se Feliway parantaa vaikka teidän fengshuita niin, että Nilsson jättää sisustelut vähemmälle.

   Poista
  3. Munkaan odotukset ei kohdistu Elliin, se on luonteesta kiinni se huutaminen - ehdottomasti!
   Mutta kukkoilevaan Nisuriin se voisi vaikka vähän vaikuttaakin, nykyään muut vaan suhisevat sille kun pöljästi ei tajua, ettei kannata niin rajusti riehua.... ;)

   Poista
 13. Väittäisin, että ulkoilu auttaa sisustusinnon suhteen :)

  VastaaPoista
 14. Tämä oli haaveissa, mutta ikävä kyllä heräsin klo 05 siihen, kun ammattilainen sommitteli taas kirjahyllyssä ;D

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)