tiistai 1. tammikuuta 2013

Olipa kerran vuosi 2012



Yhteenveto on tehtävä, Triolassakin.  Tästä lähtee:

Tammikuu: Daamit aloittivat  uuden vuoden käyttämällä vaatetuksenaan pikkumustaa, koska molemmat lauleskeli peffa pystyssä kuusen alla jouluna. Ellillä oli silloin jo toinen kiima, eka oli 4 kuukauden ikäisenä. Leikkaus päivä oli 4.1.2012 ja Elli sai erikoiskiitoksen heräämällä TOSI  virkuksi leikkauksen jälkeen: "Toi on ollut herättyään ihan mahdoton" .
LDB ( little black dress) päällä, vaikka talvisäällä!
 Helmikuu: Koska melkein aikuinen vietti abina tätä kuukautta, traditionaalinen Lontoon matka hiihtolomalla jäi tekemättä ja sukulaiset näkemättä. Tosin, olisko palveluskunta osannut lähteä maailmalle pariksi viikoksi  kun kodissa oli ensimmäistä kertaa siihen aikaan kissoja ja yksi tosi hurahtanut kissa-täti ja sen wannabe kokelas ( se melkein aikuinen)? 
Oltiin sitten ihan relasti.

..koska melkein aikuinen ja Börje vaan niinRRRRakastaa toisiaan <3
Maaliskuu:  Ihania kevään merkkejä ja yksi tosi ihana juttu rempan aiheuttaman jatkuvan sekasotkun keskellä. Aurinko.
Tunnetsä Elli, tunnetsä? Tulee melkeen hiki - niin paistaa kovaa tohon mun  turkikseen!
Huhtikuu: Oli merkityksellinen kuukausi ikinä: HAC Elite matkasi ensimmäistä kertaa Floridaan kilpa cheerleadingin Suomen maajoukkueena. Remppa oli edennyt seinien maalauksesta uuden lattian asentamiseen ja pakkaaminen Floridaan oli haastavaa. Lattia oltiin saatu valmiiksi paria päivää ennen ja kaikki kamat oli yhdessä huoneessa.
Kukaan ei huomaa, jos sä oot siellä puolella ja mä tällä. Ollaan niit jäniksii, jooko? Lähetään FLORIDAAN, maaan!
Toukokuu: Aurinko. MM-kisoista saatu pronssi Suomelle ja tulevan kesän odotus oli korkeimmillaan. Remppakin oli jo aikalailla päässyt eteenpäin vaan vieläkin ihan kesken.
Aurinko ja Elli.

Kesäkuu: Elli pääsi ulos valjaissa ihan solona ensimmäistä kertaa.Ei innostunut,  Elli, tuo riehakas neito oli tylsistynyt ja tunnesyöppö. Ihmiset olivat aivan ihmeissään, koska Elli oli ollut joukkion eläväsin riehuja mutta jotain oli tapahtunut. Pulskanpuoleinen söpöliinimme ei ollut ihan OK. Idea kissa numero 4:stä alkoi muodostua.

Kyllä mä himassakin voin ihan istuksii, täällä on aika tylsää. Eiku siis  TOSI tylsää. 

Heinäkuu:Täti-ihminen aloittaa tämän blogin pitämisen. Facebook oli täynnä kissapäivityksiä ja se piti saada kuriin. Nyt siellä on jopa ihan täti-ihmisen muitakin juttuja kun kissat löysivät tämän mestan. Ja iloisista iloisimpia ollaan, koska meillä on myös lukijoita ! Kissa numero 4 alkoi olemaan jo aikalailla varma juttu, Rekkujen sivuilla käytiin lähes pävittäin melkein aikuisen kanssa. Rakastuttiin yhteen Harveyhin. Ja ollaan vieläkin ihan in lööv siihen, mutta Harveyn terveyden vuoksi me ei oltaisi oltu se oikea koti sille. Toivottavasti koti löytyy ja pian. Harvey <3

Hei, tää olisi tässä tälleen leikisti riehumajumissa ja sä sit niinkun kuvaisit tätä tässä, jåå?
Elokuu: Mentiin vielä kolmen kissa kanssa, mutta koko kuun kohokohta on Nilssonin löytyminen. Noi toiset höpökatit tiennyt ollenkaan, että me rakastuttiin yhteen pentuun joka olisi hyvässä tapauksessa Ellin depiksen lääke. Ensimmäinen rescue-kissa, joka rakastutti meidät sen erilaisella ulkonäöllä ( Olihan Mimmi ja Elli sellaisia kaunottaria että ottajia olisi ollut vaikka kuinka).kesä veteli viimeisiään. Ja kaapista löytyi välillä kaikki 3 kissa kerrossänkyilemässä.



Syyskuu: Herra Nilsson muutti kotiin. Meidän elämä muuttui täysin. Meille tuli sylikissa. Meille tuli sairas kissa. Meille tuli Herra Nilsson. Kissa, joka vie kaikkien sydämen heti. Piristysruiske meidän laumaan, kaikki riehuu ja hoitaa Herra Nilssonia. Ihmisiä myöten. Herra Nilsson. 14.9.2012. Erittäin tärkeä päivä meille.
Rottatuille eiku siis  Kissatuille? PikkuRottaa kiinnostaa ihan kaikki!
Lokakuu: Oli taas herra Nilssonin: oli kastraatiota, astmaa, rahankulua ja kauhea määrä diagnoseja ja lääkkeitä. Sen lisäksi oli paljon rakastavaa kissaa rinnuksilla, kyljellä ja sylissä <3 sekä  riehaantunutta kissajengiä  rallittelemassa . Ja ai niin: kissat löysi reitin_telkkarin_takaa.
evribadi was kuuuunfun faitin, daadaadaaddaaaa, - taas kerran.

Marraskuu:  Kaikki kissat on jo kavereita, myös Elli ja Nilsson. Ellin elämänlaatu on parantunut,paino pudonnut kuten myös Mimmiltä. Nilsson oli meidän lauman puuttuva palanen. Yo-juhlien järkkäämistä, kämpän siivoamista bilekuntoon. Kissat veivät stressin tästäkin kauhukuukaudesta  <3

..Elli, sä oot kyllä tosi kiva .....

Joulukuu:  Kiireet ja jutut löytyy blogista, mutta suurin juttu ikinä on jäänyt jakamatta, HRH eli meidän Kuningatar Mimmi on vihdoinkin lähentynyt allekirjoittaneen kanssa niin, että välillä se  paiskaa maaten täti-ihmisen kyljelle torkkumaan! Meidän angstinen kuninkaallinen kaunokainen - tahtoo olla ihmisen lähellä <3

Meidän kissojen määrä on nyt täynnä ( tai no, never say never). Koti alkaa olemaan kunnossa. Lauma toimii hyvin. Täti-ihminen on tunnustautunut täysin sekavaksi kissatädiksi, joka osaa puhua muustakin niinä harvoina sekavina hetkinään vain palatakseen puhumaan niistä kissoistaan uudestaan.




14 kommenttia:

  1. Toiminnantäyteinen vuosi on ollut!

    Onnea ja menestystä tähän nykyiseen vuoteen myös! Toivottavasti ainakin ne terveysongelmajutut jäisi vallan pois tältä vuodelta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan uuvuin tota kirjoittaessa, vuoteen mahtuu juttuu ja hommaa kyllä aikamoinen määrä :)

      KIitos toivotuksista, ikävä kyllä sain tänään viestin Nilssonin lääkäriltä että meidän pitää mennä Felinaan kyläilemään viimeistään ensi viikolla. Mutta josko seuraava kerta oliskin sitten vasta rokotus, pidetään tassut ja peukut pysytyssä ;)

      Poista
  2. Moro! Teilläki on ollut tapahtumarikasta. Muuten toivotetaan vauhtia ja vinkeyttä edelleen mut tosiaan, ne terveysongelmat saisi mennä hus pois, niitä ei tarvita missään kissaperheissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan joo näköjään aikamoinen hulina-jengi ja se on näinkin laskalle tädille aikamoinen saavutus ;)

      Me kyllä kanssa toivotaan terveyttä kaikkiin kissakoteihin ihan tosi paljon!

      Poista
  3. Hyvää uutta vuotta! Tämä oli oikein hyvä katselmus vuodesta 2012!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Sainpa jakaa alkuvuodenkin juttuja täällä, tää oli hyvä tekosyy ;)

      Poista
  4. Kiitos historiikistä, aivan ihana tapaus tuo Harvey♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kelpasi :) Harvey on jotain aivan ihanaa ja vieläkin tuntuu pisto sydämmessä kun emme ole sille oikea koti. Toisaalta, näin sen pitikin mennä, koska jos Harvey olisi muuttanut meille ei meillä olisi Nilssonia. Mutta rakkauteni Harveyyn ei kuole ;) ♥

      Poista
  5. Antoisa kooste, joka kuulostaa oikein kivalta lukuunottamatta sairasteluita. Hienoa, miten palaset loksahtavat paikoilleen.

    Seurailen vieläkin Rekkujen päivityksiä, mikä ei välttämättä tee hyvää kun siellä tulee niin paljon ihanuuksia vastaan. Olin näköjään unohtanut, että meillä piipahtaneet Jonna ja Joanne ovat Harveyn siskoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti välillä epäröin tota mun päätöstä neljännestä, joten on tosi kiva huomata että päätös oli just oikea! Kunhan elli nyt ei sitten ala kyllästymään seuraan : koska sitten pitää palkata ihminen au pairiksi sitä leikittämään ;)

      Vai olivat Joanne ja Jonna Harveyn sukua, söpöläisiä nekin ♥

      Poista
  6. Ihana tuo alin kuva <3 Ja hienoa Mimmin vieressä nukkuminen, se on aina niin mieltä lämmittävää, kun kissa tulee itse viereen tai syliin makaamaan!

    Toivottavasti teillä on ensi vuonna vähemmän terveyshuolia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhautta toi Mimmin torkkuilu mun päällä ♥ Tänäänkin otettiin päikkäreitä ja se kiipesi mun kyljelle makaamaan ja mä en meinannut uskaltaa edes hengittää ettei se vaan karkaa pois :)

      Poista
  7. Mukava kooste, joko siitä on näin kauan kun olemme saaneet seurailla blogiasi.

    Osaathan arvostaa Mimmin lähentymiselettä, se on selvästikin sitä mieltä, jotta alaisiin kannattaa sitoutua ja solmia läheiset välit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun olet seuraillut tätä blogia alusta lähtien - on kiva kirjoitella muillekin kuin itselleen näitä juttuja joten arvostan mun blogin lukijoita ihan kauhean paljon ♥

      Mimmin lähentyminen on viime vuoden huippujuttu, jollei huipuin! Ihana Mimmi ♥ ♥ ♥

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)