sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Macho Män


Korvamatoa tarjolla kaikille, koska meillä on tänään yksi tuollainen macho män esitellyt rennosti sixpäkkiään perheen muikkiksille ( muikkikset käsittää siis allekirjoittaneen  ja nuoren aikuisen aká melkein aikuisen). 

Macho, macho määään....
Macho mänin tuntien on toiveena ollut sixpäkin rapsutusta mutta palveluskunta vaan ihasteli, valokuvasi ja sössotti. Ja vähän nauroi tolle toiselle takajalalle.

Nyt muikkeli sieltä kameran takaa rapsuttelemaan niinkuin olisi jo!
 Samalla tässä voidaan tunnustaa, että meidän macholla on nyt kyllä vähän paino-ongelmaa elintaso vatsana ja ehkäpä edessä pieni raksuvieroitus... Mutta machot mänit  vahtiikin linjojaan.


22 kommenttia:

 1. Raps, raps, raps, raps

  Virtuaalisesti macholle, olkaapas hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos, voisinkin toimittaa kyseiset virtuaaliset rapsut macholle suoraan keskivartaloon terveisten kera :)Yllärinä.

   Poista
 2. *Raps, raps, raps, pus, pus, pus* meiltäkin!

  Macholla on kyllä aika järkyttynyt ilme! "Mitä, ei rapsutusta? MITÄ?! DIEETTI?!" Ei oo heleppoo machonkaan elämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Machon vetovoimaa toimii ;)

   Kyllähän täällä tänään on machoa vähän henkisesti ravistelu noilla uutisilla mutta eiköhän nuorimies siitä rauhoitu kun pääsee taas nuoren aikuisen tyynylle taas nukkumaan.

   Poista
 3. Eihän tuota VOI olla rapsuttamatta - eli rapsun rapsun täältäkin!
  Meillä ei raksubaari ole enää jatkuvasti auki, saa nähdä löytyisikö kadonnut vyötärö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja tuo Hidalgo tietää sen ja on tossa asennossa varsin usein ;)

   Meillä oli aamulla pitkä keskustelu Machon kanssa, miksi tarjolle tuli vain mrkäruokaa ( kuulemma todella pahaa ) eikä raksuja. Ihmetystä korostettiin vielä pyöreillä silmillä aktiivisesti niitä vaatien, mutta pysyin kovana!

   Poista
 4. Noin pörheänpehmeää kissan masua pitää ehdottomasti rapsuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ´Ja se on kyllä niin ihanan pehmeää pumpulia toi karva, että harvoin sen pyynnön voi ohittaa ;) Samalla yleensä on pakko myös iskeä naama tuohon pumpuliin, mutta sen jälkeen on irtokarvat ikävästä naamarissa.

   Poista
 5. Tiedättekös mikä sijaismammalle tuli mieleen noista Machon kuvista? Vaikuttaa siltä Macho män näyttää treenanneen tankotanssia, treeni on ollut kova, joten rapsutuksia tarvitaan ja palautusateria! Ei mitään dieettiä, ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan muuten, tankotanssija Börje - taiteilijanimi Macho Män:D

   Diettiä ihan vaan vähän koitetaan, ei me silleen laihikselle aleta. Vähän vaan raksuja säännöstellään ;)

   Poista
 6. Machomies on selvästi ollut lihaksia keräävällä massakaudella syyskauden. Kevyellä kevätkiristelyllä piirtyy varmasti kovalla työllä saavutettu päkki esiin rantaleijonalle. Tilanne on tuttu, sillä meilläkin majailee pumpulimasuinen fitnessbeibe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on massakausi ollut päällä - Nilssonin vauvvaraksut vaan oli niin namia ;) Nyt koitti ankea arki ja Börje ei sitten tykkää yhtään.

   Teidän fitnessbeibe kyllä on aivan ihana ja söpö ja mun silmään ihan sopivan kokoinen <3

   Poista
 7. Voi miten iiiihana macho <3 Viiru-neiti lähettää terveisensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mekin tykätään siitä ja komeakin se on ;)


   Rapsutukset Viirulle ja varsinkin pikaista paranemista !

   Poista
 8. Meidän macho- Paavolla on aika samanlainen massu ja vaikka sekin yrittää ihmisten toimesta päästä edes vähän entisiin mittoihinsa, on se sen pehmeä massu vain niin ihana. Eli ei sen ihan tulomittoihinsa pidä laihtua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis missään tapauksessa ei saa komeat kissaherrat olla liian luikkuja, sopivasti pitää olla pehmikettä.

   Ja musta Paavo on kovin sopivan painoisen näköinen , varsinainen hurmuri koko kissamies :)

   Poista
 9. Voi kuinka ahdistunut ilme toisella, ja tuo asento, varpaatkin käppyrässä.
  eipä kumma, palvelija on taas tökkinyt kipeästi kylkiluihin ja etsimällä etsinyt piilottelevia rasvasoluja.
  Miltä se tämäkin killi näyttäisi jos kylkiluut pongottaisivat ja jokaisen selkänikaman voisi laskea, voi tätä nälkiintymisen ihailun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, ilme oli vain hetkellisesti huolestunut ja raksuhetkistä on tullut entistä hauskempia kun ne pitää ottaa koppiin ( Börjen siis, omasta halusta ). Silloin harvakseltaan kun niitä saa ;)   Poista
 10. Oooh mikä sixpäck (kissalla), oooh.
  -Blackie sohvaperuna *kateellinen*-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut Blackie hei, sä oot muuten kova kolli ja sulla on perhe huollettavna. Ja sitä paitsi, oot sä kyllä tosi hyvässä kuosissa, senkin komistus :)

   Poista
 11. Hei, tuli yhtäkkiä mieleen, että viekö tommooset videopätkät täällä kauheesti kuvatilaa?? Entä nuo mahdottoman ihanat isot kuvat, tuleeko niiden kanssa koskaan blogspotin kuvakiintiö täyteen? Kun jostain mulle on tullu käsitys, että kuvatilan ylittyessä blogi muuttuu maksulliseksi, onkohan se niin ?! picasaweb.google.com oon yrittäny tsekkailla omaa käytettyä kuvatilaa.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaseksi mulla on mennyt tosi vähän tilaa, kurkkasin picasasta (kiitti siis vinkistä ). Muuten on kyllä osaa sanoa ollenkaan, mä oon tosi noviisi näissä jutuissa. Tässähän päästään tekemään tutkimusta miten paljon tavaraa mahtuu tänne ja auttaako sitten se, että pienentää noi kuvat kun tila loppuu.
   Joissain muissa blogeissa on kyllä aikamoinen määrä videoita ja isoja kuvia ennekuin siellä on pitänyt vähän siivoilla niitä pois.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)