sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hyvä buugi

Elillä oli taas bileet lauantaina. Kissanminttulla maustettu kickeroo oli  kovassa käytössä pitkin päivää ja pössis mitä parhain. Lattia kuolassa ja kissa pistoksissa   ;)

Mighty, highty high.......

8 kommenttia:

 1. Party!!! Hieno kuvasarja, värisävytkin kohdallaan. Kunhan juhlista toivutte ja arkeen palaatte, käykää vastaamassa lempiasioita haasteeseen.
  (Saatte tapella siitä kuka pääsee vastaamaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja toinenkin kiitos :)

   Haaste vaikuttaa tosi kivalta, en kerro siitä kylläkään Nilssonille tai kaikki kuvat on erikoikoista paloista possun sydäntä;)

   Poista
 2. En nyt tiä... kyl meillekin tuo maistui ihan useamman minuutin ajan, mutta sitten loppui. Ehkä me ei vaan osata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurta hämmästystä ton kickeroon suosio kyllä ihmetytti allekirjoittaneessa kun aikaisemmin se ei ole kelvannut. Jännityksellä jäämme odottamaan, jatkuuko rakkaus vai oliko se siinä.

   Poista
 3. Olisiko kiva, jos joku paparatsi kuvailisi täti-ihmistä tämän bilettäessä ja sitten julkaisi tämmöisen kuvasarjan? Nätti malli nyt kuvissa, kieltämättä

  Meillä tuo ei kauheasti kiinnosta, Minttu toisinaan kurittaa vähän aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se kauhean kivaa olisi, mutta johtuu kyllä siitä etten mä ole kovin söpö hassutellessani toisin kuin mallimme Kaunis-Elli ;)

   Meilläkin on toi kickeroo nyt hyljättynä lattialla, ei kelpaa enää Ellillekään.

   Poista
 4. Hyvät bileet! Elosalaman kommentti on kylläkin hyvin asiallinen ja sitä sopii miettiä!

  Meilläkin on kickeroo. Väriltään pinkki-musta (noku ei ollu eläinkaupassa muita, vaikka hyvin tiedän ettei Kolleille oikein pinkki käy!). Se kelpaa ajoittain vieläkin. Tosin mainittu kolli on kyllä nykyään lähinnä nyppii etuhampaillaan siitä pinnasta sitä nukkaa pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet on parhaat ;) Elosalaman argumentti on otettu huomioon, mutta niin kauan kun noi on noin söpöjä hassutellessaan en voi luvata että kamera jää laukkuun.

   Sitäpaitsi, trendikkäät pojat saa käyttää vaikka fuksian värisiä juttuja. Nih. Börjelläkin oli eka hiekkalapio ihan pinkki.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)