keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Kop, kop - onko täällä ketään ?

Eka tää Täti-ihminen oli vielä elokuussa, että kyllä tästä lyylistä vielä juttuja lähtee vaikka kuinka. Kunhan tässä saadaan kesä catiolla vietettyä.

Ei siitä lähtenyt. 

Se onkin maannut soffalla, tuijotellut YouTube-videoita, kännykästä tiktokkeja ja telkkarista Australian Mastercheffiä (on muuten todella hyvä kausi, vaikka tuomarit vaihtui).  Yhtään blogia ei ole tullut luettua. 
Jossain vaiheessa alkoi päässä liikkumaan ajatus, että olisko tämä blogi nyt tässä ? 
Kissat vaan vanhenee, sairastaa ja täällä tää yksi rutisee edellä olevista ja lisukkeena kuvailee kissojen hoitoihin meneviä laskuja.  

Hupsujen ja Höpsöjen hassu Sandra onneksi sai pään kääntymään, kun snäpissä vähän juteltiin. 
Ai niin, on sitä snapchattiäkin siis tullut tuijoteltua. Lappu ei mene luukulle tässä kissablogissa. 

Sitten törmäsin edellisessä postauksessa nimettömän kommenttiin, joka on aivan ihana ja se osui suoraan sydämeen.  Kiitos sen kirjoittajalle, niin kovin paljon.

Me ollaan täällä blogistaniassa siksi, että hassutellaan, höpsötellään, sairastellaan ja valitetaan eläinlääkärikuluista. Jaetaan tietoa sairauksista, mitä me selkeästi harrastetaan jo vaikka kuinka monennetta vuotta ja sitten taas kuvataan laskuja ja tuhistaan äkäisinä. 
Tai no, Täti-ihminen tuhisee. Kissat tuhisee äkäisinä silloin, kun tää täti makaa sillä soffalla ja keskittyy niihin edellä lueteltuihin ajanviettohomminsa.
Ostetaan joku hemmetin kallis kissamööpeli ja silloin taas ollaan niiiiiin hiljaa kuluista.
Aivan eri juttu.
Ja ettei tämä juttu menisi vaan Täti-ihmisestä puhumiseksi niin kerrotaan pienet terkut jokaiselta katilta tähän loppuun:

Börje söi elämänsä ensimmäisen kokonaisen lääkemärkäruokapussin äsken illalla, struviittikivien sakkaa taas rakossa ja märkäruoka on sille toistaiseksi ollut niin kamalan äklöö. Kun raksut on vaan niin ihania.

Mimmistä on tullut varsinainen ulkoleijona. Turkki on ulkoilmassa tuuheutunut ja  ainakin toistaiseksi Täti-ihmisen paskat kampaamopalvelut on turhia.

Nilsson sisustaa, tuliko yllätyksenä ? 
Elli. Voi ihana Elli. Elli rakastaa, nukkuu, on ulkona ja syö. 


Me ollaan siis takaisin, vaihtelevasti mutta varmasti. Sairasteluistahan on niin paljon uutta kerrottavaa ja niin monia eläinlääkärin laskuja kuvattavana !

Nähdäänhän tällä seuraavalla kerralla ? 17 kommenttia:

 1. Nähdään! <3

  Onko tullut hankittua uusia kalliita kissamööpeleitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeee, niin kiva kkun jaksatte meitin seurassa ;)

   Poikkeuksellisesti mitään kallista mööpeliä ei ole tullut hankittua, mutta syynä lienee todella kallis vuositarkistus/kontrolli/hammashoito elokuulta: 1800 euroa. Tajusin, että jos nyt lähtee laittamaan rahhoo vielä johonkin muuhun,mistä kissat ei kauaa välitä, ollaan konkassa :D

   Poista
 2. Elli rakkauspakkaus - minulla oli jo ikävä! - emäntä Ps. ja toki muitakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puskuja Elliltä ja muiltakin, mutta varsinkin Elliltä :)

   Poista
 3. Ihanaa, blogiasi on ollut jo ikävä! Mutta että elokuussa, en ollut tajunnutkaan. Miten aika menee niin kiitämällä? Mimmin turkki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ ♥ ♥ Kitos Ihana Saila ♥ ♥ ♥
   Aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia, en tajua itsekään.
   Mimmiltä pusuja!

   Poista
 4. Jee, tervetuloa takaisin ♥ Meillä on ollu jo niiiiiiin ikävä teitä.
  Enää ei saa poistua pitkäksi aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanat ♥ ♥ ♥

   Kyllä pyrkimys on nyt pysyä tasaisesti täällä, vaikei ehkä ihan huippuaikojen mukaisesti monta juttua viikossa tehden mutta kumminkin :)

   Poista
 5. Niin sitä hurahtaa, mekin oltiin hetki bloggaamatta ja sit se hetki olikin kaks vuotta... :D

  Ihanaa kuulla teistä tuoreitakin uutisia, vaikka juuri lueskelin arkistosta asiasanoitettuja lääkärijuttuja tsempeiksi. Niistä oli apua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä huomasin, että teillä on blogissa aktiviiteettiä, se oli tosi ihana yllätys <3
   Mutta että meidän lääkärijuttuja oot joutunut kaivelemaan, kääk! Onneksi niistä oli apua, mutta toivon, että jatkossa ne olisi vallan turhia luettavia.

   Poista
 6. No justiinsa juu, varmalla nähään! Terpat teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi jees, metäällä tykätään just tästä vastauksesta :)

   Poista
 7. Ihanaa, nyt oli tullut postaus!❤️ Jee!❤️ Kannatti snäpötellä eli snäppihöpötellä!❤️ Söpöjä kuvia kaikista, ja ihailtiin täällä Nupun kanssa Mimmin talviturkkia! Nähdään ihan varppina täälläkin joka kerta, kun linjoille ilmestytte - pidetän laput pois luukulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snäpöttely (!!) kyllä tuotti hyvän tuloksen, kiitos ❤️ ❤️ ❤️ Ja oli se muutenkin hauskaa, mutta että oikein juttua sai aikaiseksi, whuhuu :D

   Mimmin turkki on kyllä aivan mielettömän tuuhea ja se istuksii ulkona katselemassa maailman menoa, joskus parikin tuntia putkeen ❤️

   Jatketaan me molemmat nyt tällä linjalla, jossa ei laput kuulu luukkujen eteen ;)

   Poista
 8. Tosi kivaa kuulla kuulumisia! Ihanaa, että olette vielä täällä <3 Meilläkin on vähän tahti harventunut, mutta sitten sopivan hetken iskiessä on mukavaa käydä lueskelemassa, mitä kaikille kuuluu.

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)