sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Synttärihommia

Helatorstaina pakkasimme auton täyteen kissatätejä ja lähdimme kohti Tamperetta. 
Kuskina oli allekirjoittanut, kyytiläisinä Ilonan ja Zetorin Ana ja Naukulan Kerhon Mamma Naukula. Kotimatkalle napattiin vielä Hupsuttamon Sandra mukaan.


Tassulinna


Syynä reissulle oli kissblogistaniassa vietettävät 10-vuotissyntymäpäivät, mutta ei vaan yhdessä valtakunnassa vaan kahdessa ! 


Elämää ja elämyksiä


Tästä jutusta tulee nyt kovin toisenmoinen, koska valtaosa omista kissakuvista epäonnistui, joten käykääpä kurkaamassa niitä linkkien kautta näissä blogeissa:

Hupsuttamon raportti
Ilonan ja Zetorin raportti
Naukulan raportti1  ja raportti2
Kiskattien raportti

Juhlavieraissa oli mukana vielä edustus Marraskuun Murusista ja Miukumaasta.


Tassulinna


Tassulinnan Kuningatar, mustavalkoisen kaunottaren Pepsin vastaanotto oli ensin.  
Isäntänä toimi Max ja loistavasti toimikin.  
Molemmat Linnalaiset olivat seurallisia ja niin hurmaavia. Pepsi esitteli taitojaan, mutta Max keskittyi olemaan herrasmies ja kissätätien ihailun kohteena. 


Elämää ja elämyksiä


Seuraavaksi siirryimme koko jengi seuraavaan juhlapaikkaan, Elämää ja elämyksien Bélaa juhlistamaan.  Itse syntymäpäiväsankarista näin juhlien aikana kerran mustan kyljen, mutta talouden seurusteluvastaava Gebsu piti vieraista kovasti huolta ja suostui Jessekin hetkeksi tätejä viihdyttämään.

Elämää ja elämyksiä Jesse


Molemmat bileet olivat hurjan hauskat. Kimitys ja sössötys raikasi. Kissatädit ovat aina  selvästi onnensa kukkuloilla, kun saavat kaltaisessaan seurassa jauhaa kissajuttua niin paljon, kuin vain haluaa. Ja kyllä me haluttiinkin....


Elämää ja elämyksiä
Ihanaa oli myös samalla reissulla tavata maatiaisia ja sitten rotukissoja. 
Hauskasti talouksen karvakansalaiset sekoittivat pakkaa: monasti kun sanotaan, että maatiaiset ei olisi niinkään ihmisten perään ja siamilaiset taas olisi. 

Kuten tuolla jo sanoinkin, niin Tassulinnalaiset olivat molemmat seurallisia ja viihtyivät meidän seurassa. Bélan bileissä sitten kaksi hoiteli omia kissabusneksiaan jossain ja paikalla oli Gebsu ja jossain vaiheessa myös sitten Jesse.  Ihanan hassua ! 

Tassulinna

Kissat. 
Ne on sellaisia, ettei koskaan tiedä mistä puhaltaa. Ja hyvä niin.

Kiitos synttärisankareiden perheille bileistä ja kutsuista. Oli vallattoman hauskaa, kuten oli myös ajomatkoilla. Kiitos seurasta !

16 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos käynnistänne ❤ Normioloissa meidän itämaiset on kyllä aina ja kaikkialla mukana. Selvästi ollaan liian vähän biletetty, kun eivät ole ihmisryhmiin tottuneet. Vaikka hullut kissatädit ovat ihan parhaimmistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun sain tulla ❤

   Kissat on kyllä niin mystisiä tyyppejä ja just niin hauskaa, kun ne ei käyttädykkään oletetun mukaisesti :D Musta tuntuu, että se oli vaan ihan joku fiilisjuttu, ettei tätien kanssa jaksanut hengailla ;)

   Poista
 2. Ihana juhlapäivä! Olisi ollut niin kivaa olla mukana.
  Olipa muuten hauskaa tosiaan, mutta kaipa siihen voi luottaa, että jos jokin asia on olevinaan nk. selviö, niin kissa vetää oletuksilta monot vinoon.
  Toisaalta, kissat voi olla aika erilaisia oman väen ja vierasväen kesken. Ransu on niin kovasti mun perään, aina kintuissa, mutta ei se vieraista kintuista niin piittaa. Musti hoitaa vieraiden viihdyttämisen, ja vaikka se vaatiikin säännöllistä huomiota minulta, on se paljon itsenäisempi kuin Ransu, johon meinaan jatkuvasti kompastua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä ollut tosi kiva, jos olisit ollut mukana!
   Ei ole kyllä parempaa opettajaa, kuin kissat. Ne tekee mitä ne tahtoo ❤ Koskaan ei saa olla liian tietäväinen, koska. Niin. Näin kävi :D. Ja tiedänhän mä toki, että Pirkon kissat on kaikki seurallisia ja ehkä vähän kovia juttelemaan.

   Ja Musti on kyllä niin hyvä isäntä, saa kissatäditkin pötkettelemään sen viereen tosta noin vaan ;) Ja Ransu. Ihana karvapeffa ❤

   Poista
 3. Vieraiden kanssa seurustelu on meistä parasta huvia. Siistiä että Triolasta oli edustus paikalla!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaverit kun sain tulla ! Ootte ihania ❤

   Poista
 4. Kiitos kuskille! Seuraavaksi sitten matkaan Naukulan kuljetusvaunulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi seurasta ! Meillä toimii loistavasti tämä kyydityshomma ;)

   Poista
 5. Ja hei, myös kyyti oli luksukasta!

  VastaaPoista
 6. Bloggaavia kissatätejä dokumentuina! ;P Sisustuskuvat olivat kans kivoja.. ;D

  VastaaPoista
 7. Ihana kissaystävällinen sisustus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi seinä on niin hieno! Ja käys kurkkaan Pirkon kissatarha sieä blogista: se on to die for ! Tyylikäs ja kissatkin tykkää :D

   Poista
 8. Kissasynttärit on ihan parhautta: sieltä löytyy kaikki mitä kissahöpsöt voi toivoa! :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)