sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Ikean Lurvig: täti-ihminen tutkii

"Onko sinusta koskaan tuntunut, että kissasi tai koirasi ei ole pelkkä lemmikki vaan ihan oikea perheenjäsen? Juuri se ajatus oli taustalla, kun IKEA päätti tehdä kokonaisen LURVIG-tuotemalliston lemmikkejä varten. Eläinrakkaat suunnittelijamme suunnittelivat tuotteet yhteistyössä ammattimaisten eläinlääkärien kanssa. Mallistosta löytyvät kaikki oleelliset tuotteet yhteiselämään lemmikkieläinten kanssa. Parempaa arkielämää myös lemmikeille."

 - Ikea sivuillaan uudesta sarjastaan - 

Kävin jo huhtikuussa innokkaana salapoliisina katsomassa, että mitä siellä on tarjolla. Pettymys: muovikrääsää, vihreää, mikä ei oikein ole mun kodin väri ja paljon koirahommia. Lisäksi suurin kiinnostukseni kohde - kissankoppi - on ollut loppu jo jokusen tovin. Muovihärpäkeruokajuttu,  rumia kaulapantoja, metallikulhoja koirakokoa, kätsä mittasetti, tabletti, tarjotin, petejä...
Ensimmäisellä kerralla mukaan tarttui mittasetti. Pitäisi varmaan ottaa Börjen naksuihin käyttöön, kun sillä on ollut vähän massakausi. 

Lisäksi muuten Ikeassa on aitoa lampaankarvaa olevat tyynyt, jotka meillä on ihan tolkutoman suosittu. Noiden päällä on hyvä ottaa nokoset. Nämä eivät kuulu lemmikkisarjaan, mutta koska ovat kissoille mieluisat ja Ikeasta : vinkki on laitettava.


Tyyny. Sopiva myös kesäkäyttöön, olen huomannut.

Vaan kolmas kerta toden sanoi. VIHDOINKIN kissakoppeja oli saapunut. Omaan makuun väri saisi olla ihan kunnon musta, mutta kyllä tämä menettelee. Materiaali toki tulee keräämään kivasti karvaa, mutta sehän on aina oletuksena, ihan aina.Testiajo.
Kiipeilyseinän myötä meille piti hankkia myös lattiaa suojaava ruokakuppialusta. 
Kamalan innostunut en niistä alkujaan ollut, vaikka tarjolla on myös musta. 
Se jotenkin oli kovin naarmuuntunut jo ihan käyttämättömänäkin.

Kunnes tajusin, että vieressä on todellakin myynnissä tabletteja. Siihen päälle.


Ei näjy naarmut ny! Eikä lattiaa tarvi pestä joka ruokailun jälkeen.
Kovasti olisi kyllä kiva, jos sarja tästä vielä vähän laajenisi. Ainakin noita pehmuisteita tonne kissakoloon voisi olla eri värisinä (meidän pinkkinä nyt ainakin, kiitos). 


Esitutukija.

Tässä linkki Ikeaan, lemmikkituotteisiin suoraan. 

21 kommenttia:

 1. Koppi on hyvän (ja suositun) näköinen!
  Vaan kyllä huvittaa taas markkinointijargonin kukkanen: ammattimaiset eläinlääkärit mukana suunnittelussa. Hehehee. Mitähän ne on sitten ne epäammattimaiset eläinlääkärit? Vale-eläinlääkäreitä? (jotka hoitaa ehkä vale-eläimiä, heheheheee... oonpa hauska tänään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä tulee kopille iso peukku: Madame viihtyy siellä vallan hyvin pikku nöpösillä, päivittäin.
   Ainut miinus on sen karvaa keräävä ominaisuus. Etuseinä on ihan turkisksena tossa. Yh.

   Kelailin muuten täsmälleen samaa: kukapa olisi käyttänyt ihan paskoja eläinlääkäreitä tossa suunnitteluhommassa ? Ja miksi? Yleensäkään eläinlääkäreitä apuna ? Siellä ollut mitään kotileikkaussettiä tai muuta tohtoreiden erikoisalaan kuuluvaa. Laatikko, missä reikä jne :D. Voi Ikea. Ei nyt kyllä mennyt ihan hyvin toi markkinointiteksti!

   Poista
 2. Ehkä on hyvä ettei noita lemmikkituotteita ole tullut kuin Vantaan Ikeaan. Muuten voisi olla rahanmenoa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hinnathan on varsin kukkaroystävälliset ;). Onko muuten ne pöydänjalkoihin laitettavat raapimishommat olleet käytössä? Kiinostaako ne Pepsiä ja Maxia ollenkaan?

   Poista
 3. En ole vielä tuolla käynyt ihmettelemässä tarjontaa, mutta näkemieni kuvien perusteella en oikein ole vakuuttunut. Ikeassahan on ollut aikaisemminkin myynnissä lemmikkitarvikkeita. Joskus 2000-luvun alussa ostin sieltä sen korisysteemin missä Helmin jälkeen jokainen kissa on viihtynyt. Se on hyvässä kunnossa ja suosiossa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Se korihomma on siis on suunniteltukin kissoille! Enpä tiennyt tota. Hyvä hankinta, siis!

   Poista
 4. Markkinointityypit osaavat kyllä vetää oikeista naruista: "oikea perheenjäsen" ja "parempaa arkielämää myös lemmikeille".
  Olen kyllä ihan hirviö kissamamma kun EN tarjoa kattiloille parempaa arkielämää, ainakaan Ikeasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä hämmästyisin niin, jos teiltä löytyisi mitään Ikeaa :D

   Poista
 5. Oon kyllä niin superpettynyt, että nuita ei saa täältä vieläkään mistään Ikeasta. Haluaisin päästä itse niitä hipelöimään, ja sitten päättämään onko ne kivoja vai ihan kamalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä? Luulisi, että ensimmäisenä ne tulisi Ruotsissa myyntiin, kinda !

   Poista
 6. No justiinsa ja onneks ton kaupan mainoskuvassa oli just oikeen rotunen koira mukana. :)

  VastaaPoista
 7. Toi koppi/kolo näyttää kyllä hauskalta! Ja lattia- alusta ruokakupeille on kätevin keksintö ikinä, meilläkin muovialustan laitto on pelastanut laminaattia monilta roiskeilta:D

  Kävin itekin kurkkimassa tuon lemmikkipuolen tarjonnan kun Ikeassa kävin, mutta eipä sieltä mitään oikein tarttunut mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli hetken lautaset paljaalla lattialla...tuli kiire lähteä Ikeaan hakemaan noi alustat :D. Mulle kun ei kelpaa mitkään kuviolliset alustat. Onneksi Ikeassa oli mullekin kelpaavat tarjolla.

   Koppi on hyvä ja se on suosittu. 5,99 € arvosta omaa tilaa kissoille - ei paha ;)

   Poista
 8. Tuo tuollainen hyllykkö ja siihen kissankoppi olis kyllä hyvät otokset! Ja tuo jalallinen kissankoppi vetoaa vähän myös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muo kiinnosti kanssa toi jalallinen kissankoppi, mutta meidän shetlanninponit kaataisi sen ihan varmasti ;)

   Poista
 9. Olen mainoksen uhri! Ja salarakashan valtasi "kopin" jo ennen kuin pohjakaan oli paikalla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Salarakkaalla ja mulla on sama maku kalustuksen suhteen <3 :D
   Mä sain sentään laittaa pohjan paikoilleen ja kopin kaappiin, ennen kuin se vallattiin.

   Poista
 10. Itsekin odotan malliston laajentumista, nykyisistä ei mikään tarjoa meille semmoista, että päätyisi ostoon asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankin tässä muuten yhden koiran ruokakipon noille vesikipoksi, kun siinä oli jarrukumit pohjassa. Yllätin itseni, se valinta oli käytännölisyys edellä mikä on mulle kovin vierasta :D Mutta joo, ei tuolla kamalasti ole mitään sellaista, mikä olisi vielä pakko saada.

   Poista
 11. Kiitos vinkistä! Pitääpäs lähteä ikeaan tutustumaan=)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)