maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kirja-arvostelu: Jaakko Enkeli Lentokenttä katoaa

                                                                      *SPONSSI* 

Maami Snellman:
Jaakko Enkeli Lentokenttä katoaa
Kuvitus: Sanna Pelliccioni
68 sivua
Myllylahti

Kissa, perhe Sumuvuori ja perheen juuri alkava lomamatka. Siitä alkaa Jaakon seikkailu.Jaakko Enkeli Lentokenttä on sisäkissa, joka tahtoo syödä lihahyytelönsä lautaselta, juoda vetensä omasta kupista ja käydä omassa sisävessassa. Siksi Jaakon idea karata kotoa ei ehkä ollut se paras juttu. Jaakon jännittävä tarina pitää otteessaan aivan kirjan loppuun asti. Kirja on suunnattu 5-9 vuotiaille, mutta kyllä keski-ikäinen tätikin täällä pidätteli henkeään. 

Kirja on kirjoitettu ihanan rikkaalla kielellä, juuri sellaisella joka ravistelee mielikuvituksen hereille. Luettavaa on paljon, joten se saattaa olla useamman illan iltasatu proggis. Itse jo lukevien lasten kanssa voi joutua käymään useampaan kertaan ovella kehottamassa  laittamaan sen kirja kiinni ja valot pois.Kuvitus on veikeää ja elävöittää tarinaa kivasti. 

Triolan jengi siis suosittelee kirjaa. 

Triolan kissakansalaiset puolestaan lähettävät terkkuja, että kissojen ei kannata karata, koska saduissa asiat on aina niin paljon paremmin kuin oikeassa elämässä. 
Siksi ne on satuja.

4 kommenttia:

 1. Minustakin kirja oli saduksi kiva! Emäntäkin sanoi, etten saa karata, kun sitten tulee monta liian jännää paikkaa niin minulle kuin emännälle - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti olla kyllä jännä ;) Onneksi lopputulos oli onnellinen!

   Kissat ei saa karata. PISTE.

   Poista
 2. Hih, me saatiin Tassulinnasta tää kirja, ja kaikki kolme tykätään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt varot, ettei pojat saa mitään ideoita tosta kirjasta sitten ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)