maanantai 6. marraskuuta 2017

HRH Madame Mimmi nakukuvissa !

Madamella on ollut tuhottoman huono tukkavuosi.
Jostain kumman syystä turkki huovittuu koko ajan ja tuntuu, että niitä on miljoonia.  Kun Nuori Aikuinen tuli viikonloppua viettämään tässä jokunen hetki sitten, laitoimme kampaamon pystyyn ja Madame pääsi ekslusiiviseen hoitoon.Tällä kertaa jouduimme ajelemaan kissan suuremmalta alueelta kuin viimeksi.
Hänen korkeuttaan ei vahingoitettu tehtävää suorittaessa, vaikka puuhastelu alkoi käymään hermoon   kylki numero 2 kohdalla. Madamea kyllä kehuttiin valtavasti koko hoidon ajan ja lopulta kärsivällisyys palkittiin runsain herkuin.

Samalla nähtiin, että biotiinikuuri ei juurikaan ole HRH:n hilseilyyn vaikuttanut vaan sitä on edelleen reilusti.  Nyt toivomme, että nakusellaan dallaileva Madame ei palele, eikä uusi lookki vaikuta jo kohonneeseen itsetuntoon negatiivisesti.


Tulevaisuutta silmällä pitäen, kampaamomme henkilökunta aikoo jatkossa totuttaa HRH:n joka viikkoiseen turkinhoitoon kampailemalla tukkaa sitä mukaa kun se kasvaa. Sillä vaikka tämä on suhteellisen helppo ja nopea ratkaisu takkujen hoitoon, on se silti kaikille hieman epämukavaa.


24 kommenttia:

 1. Talven lähestyessä karvat pois; ou nou! Koita tarjeta! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaverit ! Madame on viettänyt poikkeuksellisen paljon aikaa lämpimän patterin päällä. JA aiheesta, nakusellaan nyt tähän aikaan voi olla!

   Poista
 2. Voi Madame, hän on aina yhtä viehättävä kaunotar, vaikka kuinka yritettäisiin käydä arveluttavan tasoisessa salongissa! Pääasia, ettei takkuja nyt ole. Viljolta niitä joutui myös jatkuvasti leikkaamaan kainaloista. Toivottavasti säännöllinen coiffaaminen auttaa Madamen hyvinvointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karismaattisen kissan tenhoa ei huonoinkaan kampaaja onneksi saa tuhottua ;D

   Poista
 3. Ei karvattomuus kissaa pahenna! ;D

  VastaaPoista
 4. Voi Madame! Vaikka uskottavuus ei tukkatyylistä kiinni olekaan, niin sopisi kyllä turkkiongelmienkin parantua. Tai ehkä Madamen turkinlaatu on iän myötä pehmentynyt niin, että se huopuu entistä helpommin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla. Ainahan se kyllä on ollut sellaista pehmeää pumpulia, mutta joku noita takkuja on alkanut aiheuttamaan. Olispa vaan kunnon kampaaja talossa, ettei jälki olisi noin kamalaa ;D

   Poista
 5. Madame-parka!!! Mäkin syön biotiinii, mulla se on kyllä vissiin auttanut. Tai jokin on. Voi sua nakua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona mielessä täällä on ollutkin noiden biotiinien kanssa, kun ne on niin kivasti ollut siellä avuksi.

   Poista
 6. Hei meillä on ihan sama! Näin huanoo tukkakautta ei oo koskaan ennen nähty..eikä tosiaan näin paljoa paljasta pintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Miten teidän kampaaja, onko työnjälki yhtään parempaa kun meillä :D ?

   Poista
 7. Pitkäkarvaisten kanssa on välillä hankalaa... Jos harjailu ei ota onnistuakseen, niin olisiko helpointa vain totuttaa Madame ajeluun ja keritä hänet lampaan lailla aina silloin tällöin? Saisi blogimaailma nauttia söpöistä kaljukuvista aina silloin tällöin. ;D

  Mut joo, pidetään peukkuja karvanlaadun paranemiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, että vaikka me saataisikin viikottainen harjaus aikaiseksi niin nakuilua on teidossa jatkossakin. Kaikkien puolesta toivon, että sen laatu vaan paranee ajan kanssa :D

   Kiitos toivotuksista !

   Poista
 8. Voivoi, mutta kyllä edelleen kaunis kissa, älä masennu arvon Madame! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkiseksi Madamen kropan ympärillä taisi tuntua vihmova tuuli, kun käytös muuttui araksi mutta se on jo muisto vaan!

   Poista
 9. Voi Madame <3 Toivottavasti turkinhoitokampanja tuottaa tulosta, mutta jos ei, niin onhan se tasaisin väliajoin ajelu pienempi paha kuin ärsyttävät takut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy menne trimmauskouluun, että saadaan kunnon kampaus seuraavalle ajelukerralle :D

   Poista
 10. Nyt tänä vuonna on ollut joku ihme takkuuntumisvuosi pitkäkarvojen kanssa. Kirppukin, joka ei yleensä takkuunnu, on kehittänyt useampia. Ja samaa olen kuullut muiltakin pitkäturkkisten omistajilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon kuullut minäkin! Oliskohan tämän vuoden märkä ja kylmä syyllinen?

   Poista
 11. Ruffellakin oli ihan jäätäviä takkuja! Mutta aloitettiin öljy ja sinkki niin ei ole enää niin pahasti ollut takussa. Kesällä siitä kyllä piti jokapäivä leikata huopatakkuja irti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin varmaan pitäisi koittaa tota sinkkiä, öljyä me en Mimmiin ole onnistunut saamaan.
   Saisi nyt pikkuhiljaa noi turkkihommat helpottaa kaikilla !

   Poista
 12. Oi ei, onneksi sisällä kuitenkin on lämmin, ja peittoja varmasti löytyy, niin ei pääse kylmä yllättämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, Madame ei hytise kylmästä ;) Lempipaikkana on patteripeti, josta toisen poikkeuksetta löytää muutaman kerran päivässä.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)