lauantai 24. kesäkuuta 2017

Cision listaus 2017

Cision on kiihdyttänyt lemmikkiblogien listaamista,  viimeisin oli vuosi sitten ja sitä aikaisempi kaksi vuotta sitten.

2017 listaus tuli ulos juuri juhannuksen alla ja Triolat tipahti tänä vuonna sijalle 5.  Jeeesh, vielä ollaan listoilla vaikka vauhti blogissa on hidastunut ja postauksia tulee vähemmän. Onneksi kissablogeja löytyy edelleen lista huipulta:

Naukulan Kerho on kolmatta vuotta sijalla 1, kuinka huikeaa !


Pikku Punapippuri on sijalla 2,  Tassulinna sijalla 4  - onnea meille kaikille kissablogeille !

Tänä vuonna listoille on noussut useampi hevosblogi ja niiden suosiohan on aikalailla suurempi kuin kissablogien. Ensi vuoden listauksia silmällä pitäen täytyy meidän kattilaisten siis levittäytyä vielä aktiivisemmin internetin somekanaville, jotta saadaan pidettyä listauksemme ;)

Mimmi Mimosa Mussukkainen.

Onnea kaikille listatuille blogeille ja onnea myös listaamattomille blogeille. Blogit rocks, varsinkin lemmikkiblogit !

32 kommenttia:

 1. Onnea! :) Ahkeria olette edelleen olleet. Ihmettelin vähän, lasketaanko hepat lemmikeiksi, mutta ehkä sitten juu, jos banaanitkin ovat marjoja ja mansikat niitä epähedelmiä. :-D (Ja jos mulla olisi heppa, niin se olisi kyllä ihan lellikkilemmikki.) Kivaa juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Hieman muokin hämmästyttää heppojen olevan mukana tässä kategoriassa, mutta kai ne sitten on. Lemmikkejä ;)

   Poista
  2. Onnea listasijoituksesta!

   Henk koht en tiennyt mitään kyseisestä listauksesta ennenkuin he laittoivat sähköpostia, että blogini on sijoittunut. Ja vaikka minulla onkin täysin pilalle hemmoteltu lellikkilemmikkihevonen, niin tosi monille hevoset ovat harrastus, mutta ehkä sellaista kategoriaa ei ole? :D

   Joka tapauksessa, iloista kesän jatkoa! :)

   Ps. Meillä hevosen lisäksi neljä ihanaa kissaa ja yksi hassu kultainen noutaja. Ehkä ne avitti tässä lemmikki-kategoriassa ;)

   Poista
  3. Kiitos samoin, loistava sijoitus sun blogille ja ihan ekalla kerralla ! Hyvin mahdutaan samoille listoille, kissat, koirat ja hepat :)

   Mä ymmärrän oikein hyvin lellikkilemmikihevosen : vanhana Peppi-fanina mun heppa olisi kanssa niin lemmikkinä ja niin lellittynä että ehkäpä ihan hyvä ettei mulla hevosta ole !

   Kovasti rapsuja neljälle kissalle ja yhdelle koirallekin - sitä heppaa unohtamatta. Ihanaa kesää teillekin ja tervetuloa uudemmankin kerran kyläilemään <3

   Poista
 2. Hepat meinaavat tunkea meidän reviirille :o Haukut ollaan sentään voitettu aika hyvin :) Eteenpäin vaan! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meinaa! Nyt menee sitten jännäksi, kuinka ensi vuonna käy ;)

   Poista
 3. Onnea ♥

  Ja juu, kaikkien kissaihmisten pitää aktivoitua sillä tämä on ainoa konsti pysyä listalla: "Käytämme tällä hetkellä algoritmiä joka ottaa huomioon sekä toiminnan blogin puolella että sosiaalisessa mediassa. Listaukset perustuvat kuukauden aikana tapahtuneisiin aktiviteetteihin. Mittaamme muun muuassa hakukoneoptimointia linkitysten muodossa, kävijämääriä, päivitystahtia, kommenttien määrää, sosiaalisen median seuraajia, tykkäyksiä ja kommentteja.

  Kokemukseni perusteella listalla pärjää jos kaikki kohdat ovat hyvää tasoa, pelkillä kävijämäärillä tai linkityksillä ei esimerksi pärjää jos muut puolet eivät ole niin vahvoja kuin muilla." kommentoidaan Cision Finlandista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Voihan algometrit sentään ! Kohtahan tässä pitää ottaa lopputili, että saa pidettyä blogin päivitettynä ja somen aktiivisena :D

   Poista
 4. Onnea teille ❤️ Ja muille sijoittuneille! Kissat on hyvin edustettuna kyllä, mutta toisaalta nehän hallitsevat maailmaa, joten ihmekö tulo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Kissat kuuluu listoille, kaikille listoille jos niiltä itseltään kysytään ;)

   Poista
 5. Onnea hyvästä sijoituksesta! :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea ,hieno sijoitus edelleenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Sija ei suinkaan ole huono, kiva olla listoilla ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)