lauantai 19. joulukuuta 2015

Sohvaperunat sisustuselementtinä

Kissoista on paljon iloa. Ne on hassuja, ne oppii temppuja ja pitää seuraa silloin, kun sitä ei tavallaan tahtoisi. Ne ei pidä seuraa silloin, kun tahtoisi. Ne sisustaa pyytämättä ja viskoo kissanhiekkaa kaikkialle.

Vaan nekin osaa yllättää. Kissat on nimittäin maailman parhaita sisustuselementtejä ! Ihan kuin se olisi joku uutinen. Sehän on totuus. 24/7.Meidän ylväät sohvaperunat osaavat sijoittua symmetrisesti ja selvän sukupuolijakauman mukaisesti koristamaan muuten niin tylsän ja kuluneen sohvan selkänojaa.20 kommenttia:

 1. Taiteellinen vaikutelma ja symmetria ansaitsee kehuja. Lisäksi kontrasti sohvan ja tyynyjen kulmikkuuden ja suorien linjojen ja kissojen pyöreiden muotojen ja kaartuvien linjojen välillä tuo teokseen kiinnostavuutta. Kaiken kaikkiaan puoleensa vetävä, suorastaan houkutteleva sommitelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme täysin samaa mieltä. Lisäksi ihastuimme sukupuolisen jaon symmetriaan sisustuksessa, vaikkei se meille mikään itseisarvo olekaan.

   Poista
 2. Oi kun on kauniita sisustuselementtejä! Pehmentää kauniisti sisustusta. Verhojen majesteetillinen kuvio ja blingbling-tyynyt sopivat ehdottomasti kissojen arvolle.

  VastaaPoista
 3. Todella hieno kuva, kuin taideteos !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ne kissat, ne tekee kuvasta kun kuvasta taidetta ;)

   Poista
 4. Tämä kestää toistamisen: kissoista on sisustuselementiksi. Täällä (ja vähän teilläkin?)värimaailma toistaa lisäksi kissapetojen suojaväritystä. Että: "Siitä se ajatus sitten lähti..." =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme huomanneet saman, ihan kun kissat olisi varta vasten valittu sisustuksen mukaan, mutt mitään en kyllä tunnusta :D

   Poista
 5. Sisustuksen parhaat palat on ehdottomasti kissat. :)

  VastaaPoista
 6. Kaikenmaailman lehtien siustusjutuista usein puuttuu just tää tärkein elementti! Onneksi on kissablogit. Ne paikkaa monta puutetta maailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes jokaisesta, voisin lisätä ! Ja kummasti muuten kissat siistii kuvien sotkutkin, tavallaan ;)

   Poista
 7. Kissa tai muutama kuuluu ehdottomasti onnistuneeseen siustukseen ja saa kulahtanneenkin sohvan näyttämään desing -tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän soffan kanssa olisi vielä pari kissaa tehnyt hyvää, mutta näilläkin saatiin kuva jo paljon paremmaksi :D

   Poista
 8. Kissan kanssa kaikki näyttää heti paremmalta! :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)