torstai 12. syyskuuta 2013

Booda bing booda boom

Toiletista asiaa.

Hyvästi. Ei tule ikävä.

Vessan toiletti (yllä) on nyt hoitanut asiansa ja se saa lähteä. Toinen kannen lukko on risana. Nostokahva ollut rikki jo pitkään. Pohja rapsuteltu ihan uraiseksi ja kaverit on keksinyt liritellä ovesta ulos ja onpa meillä löytynyt jopa  gaggelBödgöl siitä ulkopuolelta kanssa. Ilmeisesti se ulkoistettu raivoisan peittelyn tuloksena. Emme epäile mihinkään insidenttiin liittyvän sairautta vaan harmittavia vahinkoja oviaukon läheisyyden vuoksi.


Suheellisen pakastinkokoinen laatikko. Ja joku ihmeen kissa siellä  kanssa....

Tilaus siis matkaan ja pakettia odottamaan. Se saapui eilen. Sisuksissa tuo uusi toiletti: Booda Dome cleanstep.

Laatutarkastajat paikalla
Pönttö on valtavan korkea, pohja siinä on syvempi kuin entisessä mutta hiekkatila näyttää aika pieneltä muuten isoon kokoonsa nähden. Vaan ei hätää, siellä hoidellaan busineksia kuten kuuluukin joten kelpaa noille ja kelpaa täti-ihmisen silmälle. Ja on se helpompi pyyhkiä ulkopuoleltakin kuin entinen.

Laatutarkistaja muuttoapuna

Vaan hiekkaa tuoltakin tulee lattialle, vaikka siinä nyt kuinka on olevinaan noi rappuset. Siksipä vessa siirtyi ihmisten toiletin viereen, jolloin suuaukko on viistosti seinään päin ja hiekat jää tonne nurkaan.
Täti-ihmisellä on nimittäin neuroosi kissanhiekan kanssa, silloin kun se on lattialla eikä siellä potassa.


Nyt jos joku saa tuolta lennätettyä pisulin tai kakkelin lattaille, toivon olevani paikalla videokameran kanssa. Se on jo sitten aika taitava kissa ;)


15 kommenttia:

 1. Toi on tosi hieno veski! Ajatella, että siinä tuli mukana tuollainen silkkiturkki :)

  Börjestä on hassu kuva. Vähän näyttää siltä, että kuvaus on kestänyt liian kauan ja Matzo haluaa_heti_veskiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi silkkiturkki taitaa olla zooplussan jokakertainen bonus meille, kun se löytyy jokaisesta laatikosta mitkä meille on lähetty ;)

   Börje rukka joutui taas huipumallin tehtäväänsä vahingossa, ja oli epätoivon syy mikä tahansa - on kuvassa syvää epätoivoa, todellakin ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toiwotaan että jatkossakin toi olisi suosiossa ja kestää noiden metkut :)

   Poista
 3. Hieno! Enpä ole tuollaista ennen nähnytkään. AnnaS sanoo tuossa yllä kovin osuvasti Matzon ilmeestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tosissaan on vielä sitten hyvä käytössäkin. Kauhian vaikeaa hankkia esillä olevaa kissanvessaa, kun tahtoisi niiden olevan vähän silmillekin kivoja.

   Kuvausessio onneksi loppui hetimiten ja Matzo vapautettiin tekemään mitäsittenikinä heti tämän kuvan jälkeen ;)

   Poista
 4. Ufo tuli minullekin tuosta komeasta laitoksesta ensimmäisenä mieleen! On siinä kateilla upea luxus-vessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ufo on hauska, mä vaan olen sitä igluksi katsellut ;) Kiva, että on tarjolla erilaisia veskejä noille kateille kun ne on esillä kumminkin.

   Poista
 5. Me tarvittais kanssa uusi kakkis! Eteisen loota säikäytti omia aikojaan kissat tänä aamuna...

  PS. Meilläkin on joskus ulkoistettu kirjoituksessa mainittu tuotos ankaran peittelyn seurauksena. Niin voi käydä kenelle tahansa!

  PPS. Matzon ilme on kyllä vähän huolestunut. Kun vessa-asioissa pitäisi sitä yksityisyyttä kuitenkin olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkiksen hankkiminen ei ole mikään "tostanoinvaan-homma", kyllä. Toivottavasti teillä löytyy rauhallisempi pönttö seuraavaksi, ettei kissojen tarvi pelästyä ;)

   Vahinkoja sattuu siistimisexperteille, meistäkin se on ihan ok jos nyt silloin tällöin ulkoistetaan jotain siinä rytäkässä. Siksihän kissoilla on henkilökuntaa. Siivomassa sitten ne loput.

   Voi meidän Matzon, se taitaa olla tosi hyvä metodinäyttelijä hiekkiskuviin :D

   Poista
 6. Sori, mutta minulle tulisi ahtaan paikan kammo moisessa iglussa. Ajatelkaas, kovassa hädässä ensin kiemurrella ahtaasta oviaukosta sisään ja sitten vielä äkkiväärää käytävää myöten sisälle. Ja miten tuommoiseen pyöreään osaa asiansakaan toimittaa, meillä on aina totuttu tuijottamaan tiettyyn suuntaan eli ovesta ulos.
  Mutta, mikäli Madame Mimmi hyväksyy moisen kipon privaattiosastoksekseen, se hänelle suotakoon.
  PS kuinka ne oikeasti sopivat tuonne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä täälläkin ahtaus painostaisi ja hätä kyllä tulisi pöksyyn jos itse tonne pitäisi kiemurrella ;) Näiden meidän vessarutiinit on sen verran vaihtelevia, että noille näyttää kelpaavan pyöreä huonekin. Madamellekin, ilman vaikeuksia ;)

   Mäpä otan muutaman kuvan tuolta sisältä ja teen siitä oman jutun, kiitti hyvästä ideasta !

   Poista
 7. Meillä nuo rappuset todettiin erittäin hyväksi paikaksi hinkata ahteria, jos ahterikarvoihin oli jäänyt ylimääräistä tavaraa :D Onneksi niihin rappusiin, eikä esimerkiksi olohuoneen mattoon (tosin sitäkin on joskus sattunut). Tämä ei tosin ollut millään tavalla hiekkalaatikon vika, ja ongelma ratkaistiin leikkaamalla tuolta pitkäkarvaiselta lurjukseltaa ahterikarvat lyhyiksi. Herra ei tykännyt yhtään. Hänen ahterinsa on selvästi pyhä!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)