maanantai 9. syyskuuta 2013

Päivän pelastus

Absoluuttinen totuushan on, että maanantai vaan on kaikkea muuta kuin päivistä parhain.

Vaan meininki muuttuu kerralla, kun vähän huhuilee terassin edessä kotiin tullessa ja esiin ryntää vastaanottokomitean puhemies.

Puhemies ja taustalla tilannetta seuraava Madame


Matzon tehtävä on moikata täti-ihmistä ikkunan kautta, jonka jälkeen matzo  kerää koko jengin ovelle vastaanottamaan silityksiä ja sössötystä.

Ja odotus illallisesta alkaa. Tänään oli tarjolla multicattia, hevosen filétä ja pojille raksuja.

10 kommenttia:

 1. Teillähän on Royal Highness. pitää olla myös se tyyppi, jonka titteliä en nyt just muista (lakeija?), mutta joka kumminkin vastaanottaa tulijat ja ilmoittaa Hänen korkeudelleen kuka on tulossa ja millä asialla!

  Meillä tosin valtiatar on itse vastassa ovella. Ja jos ei ole, niin sopii alkaa huolestumaan siinä paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakeijahan se. Ilmiselvästi. Joskus myös narri eikun siis ritari ;) Meidän HRH kyllä tulee kanssa vastaanottamaan, mutta sen arvolle ei sovi huudella ikkunassa täti-ihmiselle :)

   Poista
 2. Jos nyt tällaisen ihan villin ajatuksen tässä uskaltaisi heittää. Kröhöm. Ettei nyt Matzo vaan suuttuisi. Uskaltaiskohan kysyä? Että onkohan Matzo nyt kumminkin vähän.... (mammanpoika)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranenaika mikä teoria! Toisaalta, Matzon jobihan on vain osa-aikaista eli voisi olla kyllä sitten toinen jobi sitä mammanpoikaa. Kuulostaa ihan loogiselta ;D

   Poista
 3. Vautsi, teillä on onnekas täti-ihminen! Täällä Devi saattaa välillä olla vastassa (mammantyttö kun on), mutta arvon Valtiattaren näkee eteisessä vain, jos ruoka on pahasti myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tossa on hyvät puoli se, että eteisestä pääsee nopeammin etenemään keittiöön tarjoilemaan sitä ruokaa. Meillä kun joutuu jokaisen tervehtimään erikseen niin siinähän turaantuu paljon hyvää ruokailuaikaa ;)

   Poista
 4. Ihana näky. Siellä odotellaan jo kovasti täti-ihmistä kotiin...
  Kotona vastassa oleva kissa kirkastaa synkänkin päivän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta on tullut meidän rutiini kesän aikana, täti-ihminen on aivan ihastunut siihen ♥

   Ja kyllä, sielu saa hoitoa noista kavereista. Joka päivä ♥♥

   Poista
 5. Niin, oottaako ne nyt sitten sitä täti-ihmistä vai sitä ruokaa, hih?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas sentään, mistä nyt moinen ajatus päähän putkahti!? Eikai nyt sentään, kyllä ne muo odottaa..oikeasti...siis ihan varmasti ;D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)