sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sunnuntaina...

...voisi hoidella juttuja kuntoon, siivoilla, valmistella ensi viikon isoja juhlia, pestä pyykkiä ja muutenkin olla aktiivinen.

Potilas Nilsson päikkäreillä
Mutta kun ei voi. Pitäähän sitä antaa kissojen ottaa päikkäreitä rauhassa eikä häiritä niitä jatkuvalla liikkeellä ja mekkalalla. Eihän imurin melussa voi kukaan nukkua. Kun ne tahtoo auttaakin kaikissa puuhasteluissa ja olla osallisena äksönissä.

Onneksi täti-ihminen laskeutui viimeiselle kesälomaviikolleen  niin voi sitten puuhastella paniikissa parissa päivässä ne muutaman päivän hommat.


9 kommenttia:

 1. Ihan oikein! Sunnuntaihan on lepopäivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuppaa olemaan noita lepopäiviä useampikin viikossa: iltaisin töiden jälkeen ei muka jaksa tehdä mitään. Ja blogi pitää päivittää. Perjantaina ei saa puuhastella vaan nauttia alkavasta viikonlopusta. Lauantaina on vielä niiiiin väsynyt työviikosta, että pitää levätä. Ja sunnuntaina kissojen torkkuja pitää varoa....

   Miten niin patalaiska:D?

   Poista
 2. Ja potilaiden aikaan ei ainakaan voi tehdä mitään, mikä häiritsee potilasta! Siivoukset on hoidettava silloin, kun välillä on parempi hetki.

  Sitäpaitsi sunnuntai on lepopäivä. Nilsson ♥ tietää!

  Hyvää lomaa ihmiselle ja pusuja kissoille! Nilssonillekin kunhan

  VastaaPoista
 3. höh, jäi kommentti kesken. Siis että Nilssonillekin kunhan se pysyy paikoillaan tarpeeksi kauan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilssonin erikoinen on muuten kavuta nukkumaan rintakehän päälle,koukussa olevan vasemman käden päälle kun mä istun ja siinä me sitten kehrätään ja pidetään neniä vastakkain ja pusketaan kunnes Nilsson nukahtaa ♥ Tänäänkin kaksi kertaa. Vähän menee kyllä hauis maitohapoille, mut jos Nisuri tahtoo niin Nisuri saa ;)

   Poista
 4. Eihän sunnuntaitorkkuja saa imurilla häiritä. Sehän on suorastaan pyhäinhäväistys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä ensimmäinen adventti. Ihan vähän vaan Nilssonin valvovan silmän alla pyyhkäisin pari isoa pölypalloa, sitten jatketiin hengailua :)

   Poista
 5. Missään tapauksessa herra Nilssonin toipumispäikkäreitä ei pidä häirittämän minkäänlaisella asiattomalla melulla eikä häiriöllä. Palvelijan on tarkoin seurattava, milloin kaikki neljä kisua ovat soveliaassa mielentilassa siivoustoimenpiteiden suhteen.
  juhlavalmistelut ehtii kyllä sitten edellisenä yönäkin, tiedän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tätä ohjetta noudattaen on tänään toimittu :) Saattaa jopa olla, että edellisenä yönä saammekin nukkua kun huomenna laitetaan koti kuntoon kissojen ja melkein aikuisen kanssa. Vai oliko tossa taas ne kuuluista viimeiset sanat...

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)