keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Ihmeiden aika

Jolly Moggy  on edelleen käytössä, mutta noi tahtoo edelleen  hengailla vain siinä kattoterassilla.

Siksipä täti-ihminen sai hetkellisen sydämenpysähdyksen kun aattona näytti ihan siltä, että jollyn sisuksissa on täytettä. Ensin piti selvittää, että kyseessä ei ole hallusinaatio tai mikään mentaalipuolen häiriö, unissakävely tai yksinkertaisesti vain unelmointi.

Ei ollut, ohessa todistusaineisto. Kuva on aito, ihmeen vuoksi vain muokattu divine -muokkauksella korostamaan sen ainutlaatuisuutta ja reunuksiin somistukseksi laitettu vain vähän kikkuraa. Meidän jolly moggyssa on ollut oikea  kissa nukkumassa päikkäreitä <3

Krooohpyyh, kroohpyyh - kauhee nälkä - kroohpyyh - joulukuusi pitää muistaa kaataa, heti ruuan jälkeen vaikka - kroohpyyh....14 kommenttia:

 1. Siis... kissa nukkumassa kissoille tarkoitetussa nukkumapaikassa? Mitä siellä oikein tapahtuu? Onks tää joku vitsi, kaverit? Vai... eiku nyt me tajuttiin, tää on jonkinlainen miekkari, niinhän joo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko olla joku hetkellinen miekkari, tai hei flash mob!

   Poista
 2. No kiva että löysi vihdoin Jolly moggyyn (sekö se oli..). No aikansahan se tietty ottaa ennenkuin uusi paikka on sisäänajettu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se :) Eipä siellä kyllä enää ton jälkeen ole elämää ollut että taisi olla ihan vaan vahinko. Tai se Joulun ihme ;)

   Poista
 3. Voisiko tätä sanoa jonkinmoiseksi joulun ihmeeksi?

  VastaaPoista
 4. Ja niin söpöstikin vielä siellä nukutaan!

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä joulun ihmeitä siellä tapahtuukaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Tämä oli kivempi ihme verrattuna kuusen kaatumiseen :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ja hyvä sellainen vielä, joku on nukkunut siellä ainakin kerran !

   ;)

   Poista
 7. Täti-ihmmeinen on selvästikin katsellut pientä alta kulmiensa ja sanonutkin jotain epämukavaa, kun toinen on paennut paikkaan, josta ei ikinä ole kissaa ennen löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vannon kautta kiven ja kannon etten Nilssonia ole alta kulmain katsellut ;)

   Herra Nilsson väsähti hetkelliseksi joulukiireiden keskellä, koska pienen kissan vastuu juhlien jäjestelyssä on valtava eikä silloin sovi nukkua kun pitää henkilökuntaa vahtia... Nilsson <3

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)